sveikos...oi kaip faina su jusus pagalba.na bijot bijjojau,bet jusu atsakymai irgi padejo.tikrai griuvau taip greit i miega
pasopa biskiuka bet niekis. po 20 min pareiskiau kad uztenka man,sako palauk sultim pavaisinsim

o taip jau bijojau nuo ankstaus ryto nemiegojus...
dekoju kurios atsakot i klausimus.ir linkiu visoms sekmes.dziugu kad yra bendrakeleviu,tik gaila kad tokia opia situacija - visos nesidziaugiam kad taip mums tenka aukotis del leliuku
as nebusiu as, jei jusu nustosiu klausinet
tai kas toliau manes laukia?
sako ateit po 5 dienu,tai negi visi idedami bus blastocistukai ar kaip? gal kas zino kiek jie duoda procentu kad pavyks?
bet zinot kaip faina.ginekologe padejo stimuliuot, paskui operacijas padaro, paskui ir leliuka priims ateity

daug geriau nei pas skirtingus lakstyt.tuo labiau kai ji ir zino visa ginekologine informacija apie mane puikiai
gal reiktu kuria is jusu pasikviest
iki siol kaina esu patenkinta

be visokiu po isodinimo vaistuku tik 4200 Lt. gaila kad Lietuvoj tiek daug kainuoja. As buvau labai geroj klinikoj kur issimokine daktarai anglijoje,dauguma amerikoje. nieko as nesigiriu, gal kuriai kokia minti duosiu. girdejau kazkas ir izraely ar kur planuoja vykt, o vat egipte ir dar po saule 'pasimaudyt' iseitu