Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 11:41)
Labukas.

RositaK, brauk mane is sarasiuko. Istorija vel pasikartojo... Nesivystantis... Ir uz ka man taip?  cray.gif  cray.gif  cray.gif Ner teisybes...  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif Bandysiu kaip nors gyventi toliau  verysad.gif

verysad.gif Kaip liudna.Stiprybes console.gif
Atsakyti
labutis...norejau pasiterauti Cetrotide 0.25mg tai cia ta vadinama blokada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 05 19, 15:02)
labutis...norejau pasiterauti Cetrotide 0.25mg tai cia ta vadinama blokada? ax.gif

Kad neovuliuotu ankščiau laiko,kad neperaugtų, kad galetų gydytojai tiksliau sukontroliuoti visą procesą.
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 05 18, 22:19)
Super naujienos  wub.gif  o dabar mars nuo kompo ramiai ilsetis  4u.gif ir prasom cia mums vaiku gynimo dienai didelius skaiciukus pateikti  nestuke.gif

joa, HCG paskirtas geguzes 31, tai birzelio pirmai tikiuosi geru naujienu... wub.gif

Papildyta:

QUOTE(Utopija @ 2010 05 18, 23:55)
Kol kas mes dar tik svajojam

viskas juk ir prasideda nuo svajones... wub.gif 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 11:41)
Nesivystantis... Ir uz ka man taip?  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Burbulex, siaubinga... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Papildyta:

QUOTE(ausra8278277 @ 2010 05 19, 12:50)
Pridaviau krauja siandien ryta. Laukiu rezultato, kinkos dreba, dirbti visai nebegaliu

Ausra, laukiam skaiciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 19, 12:28)
....
UK labai populiarus,nes kainuoja maziau nei Gonalis o rezultatai ne ka prastesni.
...

O tas Menopur vaistas smarkiai pigesnis nei Gonalis? Kai as dariausi IVF'us pirmuosius tai Gonalis kazkur apie 1000 Lt kainavo, kiek sitas mazdaug kainuoja? Kazin ar VK turi siu vaistu? Gal kas zinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 05 19, 15:03)
O tas Menopur vaistas smarkiai pigesnis nei Gonalis? Kai as dariausi IVF'us pirmuosius tai Gonalis kazkur apie 1000 Lt kainavo, kiek sitas mazdaug kainuoja? Kazin ar VK turi siu vaistu? Gal kas zinote  4u.gif

Nezinau ar LT turi,nes pries pusmeti stimuliuojaciu skyrely kai paklausiau tai niekas nebuvo girdejes.
Galiu UK kainas paziurinet,jei reikia?

http://www.repromed....ts.asp?TID=1749

va is uk forumu istraukiau,kainos sulygintos.Kiekvienoj vaistinej skirtingai,kai kur net dvigunai skiriasi,bet pastebejau pigiausiai pirkt iseina is gamintojo-ferring.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 19 gegužės 2010 - 16:27
Ne ne aciu nereikia tuomet... As kazkaip paskaicius galvojau, kad ir pas mus Lietuvoj pradejo sita vaista naudoti.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 19, 16:19)
Nezinau ar LT turi,nes pries pusmeti stimuliuojaciu skyrely kai paklausiau tai niekas nebuvo girdejes.
Galiu UK kainas paziurinet,jei reikia?

Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 05 19, 14:28)
O kaip sniegei555 sekasi  g.gif Ar jai pramuse is tikruju mmm? Nes gal ka praleidau?
Dar karta klausiu kaip darot su darbais kai vyksta visas procesas? Nebeisivaizduoju ka daryti. Kazkuri rase kad atveze pazyma seimos gydytojai ir kad dave nedarbinguma. Gal man is Rigos parvezti, kad israsytu seimos gydytoja  g.gif

Mykolina, prasirgau normaliai, Hcg nedariau ... unsure.gif kitą sav pas Treis vykstam. gyvenu blogai, suskydau, žliumbioju... suku ir aš galvą, kaip reikės išeidinėti iš darbo... Net bijau apie tai kam prasitarti... galiu likt visai be darbo... doh.gif Nejau šeimos gyd neduotų biuletenio? Juk narkozė, Dieve mano doh.gif ne į spa procedūras važiuojam...
depresija rimta liga, dėl jos duoda biuletenį, o man ji ir prasideda...
O kada tu planuoji vykti į LV? Tai - draugausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 05 19, 17:48)
Mykolina, prasirgau normaliai, Hcg nedariau ...  unsure.gif kitą sav pas Treis vykstam. gyvenu blogai, suskydau, žliumbioju... suku ir aš galvą, kaip reikės išeidinėti iš darbo... Net bijau apie tai kam prasitarti... galiu likt visai be darbo...  doh.gif Nejau šeimos gyd neduotų biuletenio? Juk narkozė, Dieve mano  doh.gif  ne į spa procedūras važiuojam...
depresija rimta liga, dėl jos duoda biuletenį, o man ji ir prasideda...
O kada tu planuoji vykti į LV? Tai - draugausim  drinks_cheers.gif

Laikykis 4u.gif As tai homeopatinius zirniukus raminancius geriu, kazkiek padeda. Irgi bijau depresijos unsure.gif
O as planuoju spalio menesi, tik nezinau ka su tuo darbu daryti doh.gif Del isleidinejimo tai be sansu kas antra diena kai reikia vaziuoti, tai ir galvoju kad gal parasytu nedarbinguma jei is Rigos atvezciau pazyma kokia.
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 10:41)
Labukas.

RositaK, brauk mane is sarasiuko. Istorija vel pasikartojo... Nesivystantis... Ir uz ka man taip?  cray.gif  cray.gif  cray.gif Ner teisybes...  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif Bandysiu kaip nors gyventi toliau  verysad.gif

labai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Skorpas35 4u.gif kaip gyveni draugike? group.gif
Atsakyti
sveikos...oi kaip faina su jusus pagalba.na bijot bijjojau,bet jusu atsakymai irgi padejo.tikrai griuvau taip greit i miega biggrin.gif
pasopa biskiuka bet niekis. po 20 min pareiskiau kad uztenka man,sako palauk sultim pavaisinsim biggrin.gif o taip jau bijojau nuo ankstaus ryto nemiegojus...

dekoju kurios atsakot i klausimus.ir linkiu visoms sekmes.dziugu kad yra bendrakeleviu,tik gaila kad tokia opia situacija - visos nesidziaugiam kad taip mums tenka aukotis del leliuku smile.gif

as nebusiu as, jei jusu nustosiu klausinet lotuliukas.gif
tai kas toliau manes laukia? unsure.gif
sako ateit po 5 dienu,tai negi visi idedami bus blastocistukai ar kaip? gal kas zino kiek jie duoda procentu kad pavyks? g.gif

bet zinot kaip faina.ginekologe padejo stimuliuot, paskui operacijas padaro, paskui ir leliuka priims ateity rolleyes.gif daug geriau nei pas skirtingus lakstyt.tuo labiau kai ji ir zino visa ginekologine informacija apie mane puikiai thumbup.gif

gal reiktu kuria is jusu pasikviest lotuliukas.gif
iki siol kaina esu patenkinta smile.gif be visokiu po isodinimo vaistuku tik 4200 Lt. gaila kad Lietuvoj tiek daug kainuoja. As buvau labai geroj klinikoj kur issimokine daktarai anglijoje,dauguma amerikoje. nieko as nesigiriu, gal kuriai kokia minti duosiu. girdejau kazkas ir izraely ar kur planuoja vykt, o vat egipte ir dar po saule 'pasimaudyt' iseitu lotuliukas.gif
Atsakyti