Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

QUOTE(adiavtote @ 2010 05 18, 13:39)
Papasakokit ar jumss skaudejo ar pusiau uzmigdo ar visai?
Man tai pirmas kartas. Kaip viskas vyksta nuo a iki z, busiu dekinga. Daktare sako kad prabusiu po 1 valandos panasiai ir galesiu greit keliaut namo, bet ar taip yra is tikro-nereiks kokia diena pagulet??
Ir ar gerai yra 15 ar daugiau folikulu? skaiciau kai kurioms buna virs 20-25?

visiskai neskauda, gali but rami. siokie tokie skausmai gali po punkcijos porai dienu praejus atsirasti.
siaip as asmeniskai po punkcijos planavau vaziuoti i darba, bet teko planus pakeisti... labai jau galva sukosi (turbut nelabai pernesu narkoze, nes ne pirma karta man po jos siokiu tokiu problemeliu buna), taigi ta diena pragulinejau namuciuose vacation1.gif
kaip rase Darviena, 15 folikulu labai gerai. man ispunktavo ~30, tik deja, toks ispudingas skaicius galutinio rezultato neitakojo... unsure.gif

o as prisiduodu: pasirodo, visi 4 snaigiukai isgyveno iki sio ryto ir sekmingai dalijosi bigsmile.gif daugiavaikes mamos statusu kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 18 gegužės 2010 - 20:06
o as prisiduodu: pasirodo, visi 4 snaigiukai isgyveno iki sio ryto ir sekmingai dalijosi. daugiavaikes mamos statusu kvepia

Sveikinu ir linkiu didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 18 gegužės 2010 - 20:04
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 18, 17:25)
visiskai neskauda, gali but rami. siokie tokie skausmai gali po punkcijos porai dienu praejus atsirasti.
siaip as asmeniskai po punkcijos planavau vaziuoti i darba, bet teko planus pakeisti... labai jau galva sukosi (turbut nelabai pernesu narkoze, nes ne pirma karta man po jos siokiu tokiu problemeliu buna), taigi ta diena pragulinejau namuciuose  vacation1.gif
kaip rase Darviena, 15 folikulu labai gerai. man ispunktavo ~30, tik deja, toks ispudingas skaicius galutinio rezultato neitakojo...  unsure.gif

o as prisiduodu: pasirodo, visi 4 snaigiukai isgyveno iki sio ryto ir sekmingai dalijosi  bigsmile.gif   daugiavaikes mamos statusu kvepia  lotuliukas.gif

thumbup.gif oi kokie stipruoliai pas tave, na sis kartas tai 100 proc. bus sekmingas kitaip ir negali buti thumbup.gif laikau kumstelius uz tavo sekme wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 18 gegužės 2010 - 20:06
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 18, 15:25)
o as prisiduodu: pasirodo, visi 4 snaigiukai isgyveno iki sio ryto ir sekmingai dalijosi  bigsmile.gif   daugiavaikes mamos statusu kvepia  lotuliukas.gif

Saunuole thumbup.gif
Ispanijoje pagal istatyma leidziama isodinti tik tris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 18 gegužės 2010 - 20:05
Ariwom, pataisyk savo žinutę mirksiukas.gif Įsodino tris ax.gif

Dabar pamačiau naują žinutę tavo 4u.gif Nu šitiek vaikų iškart aš tau nelinkiu, bet dvynukai būtų labai gerai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 18 gegužės 2010 - 16:32

QUOTE(rozele78 @ 2010 05 18, 17:01)
thumbup.gif  oi kokie stipruoliai pas tave, na sis kartas tai 100 proc. bus sekmingas kitaip ir negali buti  thumbup.gif laikau kumstelius uz tavo sekme  wub.gif

man paciai labai netiketa buvo, kad is 4 visi atsilo, dar didesne staigmena - kad visi keturi kokybiskai augo ir dalijosi blink.gif rolleyes.gif

Papildyta:

QUOTE(violan75 @ 2010 05 18, 17:05)
Net 4?  doh.gif  smile.gif
Ispanijoje pagal istatyma leidziama isodinti tik tris.

pas mus irgi, kiek zinau, pagal viska max 3 gali sodinti, bet kad nera grieztai reglamentuoto istatymo sia tema, tai ir sodina, matyt, pagal aplinkybes g.gif

Papildyta:

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 05 18, 17:31)
Dabar pamačiau naują žinutę tavo 4u.gif Nu šitiek vaikų iškart aš tau nelinkiu, bet dvynukai būtų labai gerai wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

nesu gobsuole, duok Dieve, kad nors vienas prikibtu wub.gif

Atsakyti
Matau, liepa7 kabo apačioj biggrin.gif Tai dabar papasakok, kokie ateities planai pas tave? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 18, 17:36)
nesu gobsuole, duok Dieve, kad nors vienas prikibtu  wub.gif

Super naujienos wub.gif o dabar mars nuo kompo ramiai ilsetis 4u.gif ir prasom cia mums vaiku gynimo dienai didelius skaiciukus pateikti nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes likimo drauges. As karts nuo karto pasiskaitau jusu skyreli ir kaskarta vis suspaudzia sirdele pasiskaicius jusu isgyvenimus, matant sekmes ir nesekmes. Labai dziaugiuosi, kai pavyksta pastoti ir labai graudu, kai nepavyksta sulaukti tu issvajotuju skaiciuku.
Oj oj, kai prisimenu tuos isgyvenimus atrodo lyg vakar viska buciau isgyvenus verysad.gif Tuos kelis kartus kai skambinausi tikedamasi isgirsti teigiamus HCG skaiciukus.. Prisimenu ta bejegiskumo jausma isgirdus neigiama atsakyma...

Bet man liudeti tikrai nera ko, mes patyreme ta stebukla, kuriuo iki siol dar as nelabai galiu patiketi, kad tai atsitiko mums, mes turime po antrojo TESA-ICSI-IVF kudykeli, musu gyvenimo spinduleli ir dziaugsmeli.... Kol svajojau apie pirmalji leliuka, mintyse sakiau, bent ta viena kad Dievas duotu - daugiau mums ir nereikia... o va musu saulytei jau tuoj pusantru metuku ir mes jau vel svajojam.. svajojam apie antra stebukleli....

Tai va tiek apie mane 4u.gif Kol kas mes dar tik svajojam, kazkur rudeni, kai jau baigsim susitaupyti reikalinga pinigeliu suma treciam musu bandymui, bandysim, kaip anskciau galvojau, neigyvendinama svajone igyvendinti antra karta...

Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 05 18, 23:55)
Sveikutes likimo drauges. As karts nuo karto pasiskaitau jusu skyreli ir kaskarta vis suspaudzia sirdele pasiskaicius jusu isgyvenimus, matant sekmes ir nesekmes. Labai dziaugiuosi, kai pavyksta pastoti ir labai graudu, kai nepavyksta sulaukti tu issvajotuju skaiciuku.
Oj oj, kai prisimenu tuos isgyvenimus atrodo lyg vakar viska buciau isgyvenus  verysad.gif  Tuos kelis kartus kai skambinausi tikedamasi isgirsti teigiamus HCG skaiciukus.. Prisimenu ta bejegiskumo jausma isgirdus neigiama atsakyma...

Bet man liudeti tikrai nera ko, mes patyreme ta stebukla, kuriuo iki siol dar as nelabai galiu patiketi, kad tai atsitiko mums, mes turime po antrojo TESA-ICSI-IVF  kudykeli, musu gyvenimo spinduleli ir dziaugsmeli.... Kol svajojau apie pirmalji leliuka, mintyse sakiau, bent ta viena kad Dievas duotu - daugiau mums ir nereikia... o va musu saulytei jau tuoj pusantru metuku ir mes jau vel svajojam.. svajojam apie antra stebukleli....

Tai va tiek apie mane  4u.gif  Kol kas mes dar tik svajojam, kazkur rudeni, kai jau baigsim susitaupyti reikalinga pinigeliu suma treciam musu bandymui, bandysim, kaip anskciau galvojau, neigyvendinama svajone igyvendinti antra karta...

Ir linkiu, kad ta svajone igivendintumete wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 05 18, 17:38)
Matau, liepa7 kabo apačioj biggrin.gif Tai dabar papasakok, kokie ateities planai pas tave? ax.gif

....atostogos, saulyte mirksiukas.gif
Atsakyti
inero, verysad.gif verysad.gif laikykis, nepaaiskinami dalykai dedasi tau jau antra karta...
violan, 4u.gif 4u.gif
Arivom, ax.gif visiems po 4u.gif
ausra87..., laukiam HCG wub.gif 4u.gif pas ka gydotes? kelintas IVF? ax.gif
Atsakyti