Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

Sveikutės smile.gif

tokia graži dienytė,pasikepinom su draugėmprie ežeriuko, buvau prisiėmus jogurtų tai nebadavau,bet lengvai užvalgiau smile.gif kažkaip maisto atžvilgiu laaabai egrai amn sekasi.Tik va bijau vėl to persivalgymo..Jis visada ateina,kai jau atrodo jog viskas susitvrakė.
Ir labai nervuoja sesė,nes visada jei būnu nervuota dėl kol nors ar ką pikčiau apsakau sako: tai gal eik pavalgyk dar, nes pikta.Visai ji man nepadeda tokiom šnekom,nes valgau normaliai dabar schmoll.gif

domutiene,sveika prisijungus. Stiprybės kovojant su šitom bėdom 4u.gif
Tai,kad pagerėjimas buvo kai alnkeisi VS centre tik aprodo,kad turi daug noro ir ryžto.O to ir tereikia norint įveikt savo bėdas:) puikiaiasuprantu tave.Aš iš pykčio kažkada irgi norėjau priaugt.Nežianu ,aksman buvo sušvietę.

pritariu mazhulinkai.reikia stengtis valgyt tam tikrom valandom vis,maždaug po panašų kiekį. bent tai man leidžia kontroliuoti save.

Noriuzako, džiugu girdėt,kad pavalgei pusrytukus ir naudingus ir neišvėmei jų smile.gif o manau ir su dviračiais smagiai pavažinėjai smile.gif)

tikiuos nesutingsiu nueit vakare į sporto klubą doh.gif
Atsakyti
Grįžau su dviračiais. Dabar galvoju - gerai smile.gif Nors prisiverst labai sunku buvo doh.gif

Važiuojant obuolį suvalgiau... O dabar ale pietus - išvėmiau unsure.gif Negerai.... Bet tikiuosi tai pirmas ir paskutinis kartas šiandien rolleyes.gif

Kamius, labai smagu, kad sekasi wub.gif Taip ir toliau thumbup.gif

O kada man iš VSC paskambins, jau nervintis pradedu... Jaučiu ryt pačiai gal paskambint jiems unsure.gif
Atsakyti
[quote=kamius,2010 06 29, 18:20]

Aciu is tikruju visom is visos sirdies wub.gif Kamius, man irgi lygiai taip pat sakydavo, kaip tau sesuo isivaizduoju kaip NERVUOJA toks posakis. As pastebejau, kad labiausiai valgyti noriu kai susinervinu, o kai esu normalios nuotaikos tai viskas kaip ir gerai.

Noriuzako: kaip suprantu ne pirma karta jau keliausi i VSC? Bet labai gaila, kad jie negali pakeisti zmogaus vidu-mastyma. Nes as kaip jutau sazines grauzima, nesvarbu del kokiu dalyku, taip ir jauciu. Nors zmonems atrodo, kad esu labai stipri ir savim pasitikintis zmogus. Labiausiai kuo gailiuosi, kad pameciau VSC valgymo meniu. jei gautum ar galetum pasidalinti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2010 06 29, 20:34)

Noriuzako: kaip suprantu ne pirma karta jau keliausi i VSC? Bet labai gaila, kad jie negali pakeisti zmogaus vidu-mastyma. Nes as kaip jutau sazines grauzima, nesvarbu del kokiu dalyku, taip ir jauciu. Nors zmonems atrodo, kad esu labai stipri ir savim pasitikintis zmogus. Labiausiai kuo gailiuosi, kad pameciau VSC valgymo meniu. jei gautum ar galetum pasidalinti blush2.gif  mirksiukas.gif

Pirmą... Aš eilėj užrašyta nuo pavasario į stacionarą(gultis vasarai - nuo birželio galo, liepos pradžios)... Psichiatrė užrašė... Skambinomės į VSC prieš porą savaičių (tiksliau jie skambino) sakė kai atsiras vieta - skambins... Bet kol kas neskambina...
O meniuką turiu iš pažįstamos - atsiųsk į až el. pašto adresą - atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
noriuzako,o ką sakiau :)reikia tik save priverst,gerai įspirt sau šiknon ir priverst kažką padaryt smile.gif) aš prisiverčiau nueit pasportuot,o taip aptingus buvau.bet po to džiaugiausi,taip gerai jaučiausi smile.gif

gaila,kad visvien vėmei..Gerai,kad tik kartą.bet be to karto dar geriau būtų smile.gif

oho,negi tas VSC toks užimtas yra?? g.gif

domutiene, man tas pats.Jei kas sunervuoja iškart noriu eit prisivalgyt.Ale numalšint nervus ir save pamalonint taip..

šiaip taip ir yra,kad nei psichiatras,nei kiti gydytojai nepadės,jei pats nenorėsi sau padėt.tik pats gali bandyt keist savo mąstymą.Niekas galvon neįlįs ir neištrins kvailų minčių smile.gif

man asmeniškai tas valgiaraštis VSC pasirodė per didelis.Žinau,kad dabar įpratus nelabai gerai maitintis,valgau ne per daugiausiai.Bet niekaip neprisiverčiau maitintis kaip ten nurodyta,nes atrodo,jog svoris tuoj užaugs doh.gif

ryt eisim pas draugę švęst,jei ielts egzaminą išlaikė tokiu balu kokio reikia.Padarė sesė pyragą.Gerai,kad toks dietinis,su braškėm ir jogurtu.Bet visvien,tikiuos nesibaigs man liūdnai viskas:)
Atsakyti
Kamius, taip, VSC užimtas - ten lovų bent anksčiau tik aštuonios buvo - tai stacionare tik aštuoni žmonės galėdavo gulėt... Kiek dabar yra net nežinau g.gif

O šandiena ne gerai užbaigiau - vėmiau dar du kartus verysad.gif Antrą kartą vemdama galvojau, kad nualpsiu, labai silpna po to buvo... Ryt mėginsiu vėl iš naujo... Gerus pusryčius, kaip šiandien suvalgysiu... Mėginsiu unsure.gif

O tau sėkmės pas draugę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 29, 21:59)
Kamius, taip, VSC užimtas - ten lovų bent anksčiau tik aštuonios buvo - tai stacionare tik aštuoni žmonės galėdavo gulėt... Kiek dabar yra net nežinau  g.gif

O šandiena ne gerai užbaigiau - vėmiau dar du kartus  verysad.gif  Antrą kartą vemdama galvojau, kad nualpsiu, labai silpna po to buvo...  Ryt mėginsiu vėl iš naujo... Gerus pusryčius, kaip šiandien suvalgysiu... Mėginsiu  unsure.gif

O tau sėkmės pas draugę  wub.gif

negalvojau,kad ten tiek ma-ai vietos..kai tiek žmonių su tokiom didelėm bėddom yra..
negerai,mergyt,negerai..bet negalima pasiduot,žinai. 4u.gif Nauja diena-nauja pradžia 4u.gif

oj prireiks sėkmės..labai tikiuos,kad darau pažangą ir maistas netaps man svarbiausiu vakaro įvikiu..

saldžių sapnų visoms 4u.gif
Atsakyti
Nauja diena - nauja pradžia... O iš ryto iš karto neravi užkilo doh.gif Suplanavus buvau tokiu pačius pusryčius kaip vakar valgyt... Atsikeliu, mama visą mano košę išsivirus blink.gif Taip susinervinau iduj - galvoju nu ir gerai, jei mano maistą valgot aš bet ką ėsiu, kam čia stengtis... doh.gif Taip durnai reaguoju... Bet ji šalia buvo, negalėjau sau leist ryti... Pasiimiau dribsnių penkis šaukštelius, pieno ir pomidorą.... rolleyes.gif Na pradžia nebloga smile.gif Žiūrėsim, kas bus toliau šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Noriuzako, meniu tikrai tas thumbup.gif drinks_cheers.gif
VSC siuo metu yra tik 5 lovos. Del to taip ilgai laukti reikia.
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2010 06 30, 11:27)
Noriuzako, meniu tikrai tas thumbup.gif  drinks_cheers.gif
VSC siuo metu yra tik 5 lovos. Del to taip ilgai laukti reikia.

Šaunu, kad tas thumbup.gif

Bet kaip gaila, kad taip mažai... Gal tada man jiems neskambint šiandien, būsiu kaip įkyri merga unsure.gif O ir šiaip bijau aš skambinti nepažįstamiems telefonu - durna baimė doh.gif Juk čia ne kokia reklamos agentūra, o gydymo įstaiga, manau turėtų paskambint, juolabiau, kad su mano psichiatre viską derino unsure.gif

Einu į tenisą, nenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 30, 12:34)
Šaunu, kad tas  thumbup.gif

Bet kaip gaila, kad taip mažai... Gal tada man jiems neskambint šiandien, būsiu kaip įkyri merga  unsure.gif O ir šiaip bijau aš skambinti nepažįstamiems telefonu - durna baimė  doh.gif Juk čia ne kokia reklamos agentūra, o gydymo įstaiga, manau turėtų paskambint, juolabiau, kad su mano psichiatre viską derino  unsure.gif

Einu į tenisą, nenoriu  verysad.gif

Jie tikrai tau paskambins gali nepergyventi. Jie turi sarasa (eile surasyta) ir kai tik atsilaisvina vieta skambina sekanciai. Sakai tau pagal si valgiarasti dideles porcijos, bet ten negalesi iseiti visko nesuvalgius. Kiek daug merginu ten asaru isliejo pirmom dienom. doh.gif
Atsakyti
Paskambino, ryt važiuoju unsure.gif Žiauriai bijau, ŽIAURIAI cry.gif cry.gif cry.gif Net kalbant mintys visos dingo, pamiršau pasiklausinėt... Sakė siuntimą atsivežt, vaistų - AD ir ketipinoro nesivežt, nes jie duos... Asmens higienos reikmenis, rūbus... Gal ką patarsit, ką dar dėtis? Išprotėsiu tuoj, toks stresas kyla unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti