Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

QUOTE(noriuzako @ 2010 06 30, 14:23)
Paskambino, ryt važiuoju  unsure.gif Žiauriai bijau, ŽIAURIAI  cry.gif  cry.gif  cry.gif Net kalbant mintys visos dingo, pamiršau pasiklausinėt... Sakė siuntimą atsivežt, vaistų - AD ir ketipinoro nesivežt, nes jie duos... Asmens higienos reikmenis, rūbus... Gal ką patarsit, ką dar dėtis? Išprotėsiu tuoj, toks stresas kyla  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tu nusiramink, nesinervuok. Paimk kavos ar arbatos, ka labiau megsti, sita jie ledzia, maisto visai negalima savo veztis. Butinai paimk ka labiausiai megsti daryti, pvz. skaityti knygas, megzti, siuti, kompa, jei galimybes leidzia. nes kitu atveju numirsi is nuobodulio. Pirmas dvi savaites is ligonines niekur neisleidzia, nes stebes, kad tu nevemtum, nesportuotum.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
atsiuskit ir man kuri nors ta meniuka VSC grasshopper@inbox.lt busiu labai dekinga 4u.gif

noriuzako puikios naujienos, linkiu sekmes bei drasos ten bunant bigsmile.gif tikiuosi, kad grizusi turesi ka papasakoti ir kad ten pades tau iveikti sia liga 4u.gif

o as greitu metu eisiu pas psichologa, nesu dar buvus, tikriausiai jis nusius pas psichiatra mane, bet as labai noriu pasveikti ir zinau, kad man reikia pagalbos, mane kamuoja ne vien VS, bet ir kitokie psichologiniai sutrikimai, labai noriu pasveikti ir kam nors issikalbeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2010 06 30, 16:11)
Tu nusiramink, nesinervuok. Paimk kavos ar arbatos, ka labiau megsti, sita jie ledzia, maisto visai negalima savo veztis. Butinai paimk ka labiausiai megsti daryti, pvz. skaityti knygas, megzti, siuti, kompa, jei galimybes leidzia. nes kitu atveju numirsi is nuobodulio. Pirmas dvi savaites is ligonines niekur neisleidzia, nes stebes, kad tu nevemtum, nesportuotum.

O kaip su internetu? Jie duoda priėjimą? nes ką aš su kompu veiksiu be interneto unsure.gif Bijau, bijau, bijau...

Grasshopper - išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriuzako: 30 birželio 2010 - 16:14
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 30, 18:09)
O kaip su internetu? Jie duoda priėjimą? nes ką aš su kompu veiksiu be interneto  unsure.gif  Bijau, bijau, bijau...

Grasshopper - išsiunčiau  4u.gif

Priemimo atskiro neduoda. Pas juos siaip yra kompas su prijungtu internetu, be jis ten be proto lietas.
Atsakyti
Hmmm unsure.gif Blyn reikia t4vus tada kaulyt del mobilaus interneto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 30, 17:09)
O kaip su internetu? Jie duoda priėjimą? nes ką aš su kompu veiksiu be interneto  unsure.gif  Bijau, bijau, bijau...

Grasshopper - išsiunčiau  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės mergytės, deduosi kompą į lagaminą unsure.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 30, 23:52)
Sėkmės mergytės, deduosi kompą į lagaminą  unsure.gif

Sekmes tau didziausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 01, 00:52)
Sėkmės mergytės, deduosi kompą į lagaminą  unsure.gif

Sekmes ir tau. Lauksim ziniu is taves. gathering.gif
Atsakyti
na ką, aš jau čia nuo ryto. be reikalo taip bijojau. Kolektyvas labai malonus, aplinka taip pat wub.gif tik su maistu sunku - man jo taip daug atrodo, po to taip norisi išvemti... Bet negaliu cool.gif
Parašysiu karts nuo karto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 01, 19:21)
na ką, aš jau čia nuo ryto. be reikalo taip bijojau. Kolektyvas labai malonus, aplinka taip pat  wub.gif  tik su maistu sunku - man jo taip daug atrodo, po to taip norisi išvemti... Bet negaliu  cool.gif
Parašysiu karts nuo karto  bigsmile.gif

Dziaugiuosiu uz tave. saunole. Laikykis, nes toliau bus sunkiau issilaikyti psichologiskai.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
noriuzako malonu girdet, kad kolektyvas patiko bigsmile.gif
tylu cia temelej be taves, idomu bus sulaukti nauju ziniu kaip tau ten sekasi ax.gif
o man labai blogai verysad.gif vakar pradejau atsikratyt suvalgyto maisto, bet labai skaudejo gerkle ir kraujo buvo, tai aciu Dievui tas priverte sustabyti save ir susimastyti ka as cia darau, kodel save taip zaloju verysad.gif ir siandien gerkle skauda, nieko nevalgau ir bijau valgyt, kad neuzeitu vel mintys, kad reikia atsikratyti to ka suvalgau.. jau kuri laika buvo viskas aprime, bet vakar susinervinau ir va kaip smarkiai tai itakojo mano valgyma.. skubu i darbeli, geros dienos merginos 4u.gif kur jus visos prapuolusios? atostogaujat? bigsmile.gif ax.gif orai tikrai labai grazus ir palankus siom dienom smile.gif
Atsakyti