Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

Sveikos 4u.gif
Grasshopper, negerai, kad taip vakar išėjo... bet nepasiduok smile.gif

O kokie pusryčiai dideli šiandien buvo blink.gif Su sviestu, fui... Bet suvalgiau, norėjau vemt, bet atsilaikiau, šiaip ne taip doh.gif Ryte maudžiaus - šlapimo, kraujo rytimus paėmė, spaudmą matao - pakilęs, sakė vakare vėl matuos, nes vakar žiauriai galvą skaudėjo, nemiegojau g.gif Dar kardiogramą padarė... Žiūrėsim, nes kartas skaudą širdė ir bėgiojant būna kuri nors kūno pusė nutirpsta... Bet gal nieko nebus rolleyes.gif
Tai va, gyvenam...
Atsakyti
sveikutes:}} noruzako,kaip džiaugiuos už tave,akd pagaliau ten patekai smile.gif lauksim žinių iš tavęs smile.gif

grasshopper,negerai,tikrai negerai,akd taip išėjo..bet galima apsidžiaugt,kad tu susivokei jog negerai darai smile.gif visko būna ir nuopolių ir pakylimų.Svarbiasuia kovot toliau..prieš kelias diena sir aš prisiryjau nemažai.uŽtai vakar iškrova,šiandien mažiau valgau.bet nebadauju..

geri orai taip faina,prie ežero nuvažiuojam aksdien,ryt su baidarėmplauksim:)tai šioks toks prasiblaškymas:)
Atsakyti
Smagu, jog parašot - laikykitės smile.gif

O man kitą savaitę inkstų echoskopiją darys - šlapime eritrocitų rado... Smaguma g.gif
Atsakyti
Noriuzako: saunole, kad susitvarkai, saunole.
Kamius: pavydziu tau, as irgi noriu su baidarem plaukti, bet musu savatgalis nei ka prastesnis bus. Rytoj su vyru ir vaiku vaziuojam i Ignalina pas pazistamus prie ezeriuko su pirtele. Tai jau noriu kuo greiciau isvaziuoti atsibodo namai jau.
Atsakyti
noriuzako, o tai kažką negero sako ? nelabai nusimanau aš šioj srity blush2.gif

domutiene,šaunu,jog prasiblašksi savaitgalį smile.gif to visiems reikia smile.gif

šiandien taip fainiai vakare pasedėjom su draugėm,parūkėm kaljaną truputį,vyno karšto atsigėrėm.Keista kaip laikiausi.Visai nebuvo sunku.Užkandžių draugėm padariau,bet pati nieko neimiau.ir nebuvo visai sunku smile.gif

ach,taip gera kažkaip šiandien.Norėčiau visoms pasiųst teigiamų savo emocijų smile.gif

ramios naktelės ir turiningo savaitgalio visom:) 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis smile.gif
QUOTE(kamius @ 2010 07 03, 00:57)
ach,taip gera kažkaip šiandien.Norėčiau visoms pasiųst teigiamų savo emocijų smile.gif

ramios naktelės ir turiningo savaitgalio  visom:) 4u.gif

aciu, atrodo atkeliavo per nakti, nors dalele teigiamu emociju ir man 4u.gif taip graziai saulute sviecia, toks grazus siandien rytas, pasaka wub.gif tikiuosi kokia pradzia, tokia ir visa bus dienele (o gal net visas ilgasis savaitgalis bigsmile.gif )mum visom - zavingas, sauletas, atpalaiduojantis, kupinas ispudziu, todel puikiai pasiilsesim ir kovosim su vs lengviau! ir i darba bus grist treciadieni lengviau bigsmile.gif

o man gerkle iki siol persti, tai valgau atsargiai, kad nesudirgint dar labaiu.. o nuo sio paskutrinio atsitikimo nusprendiau rimtai bandysiu ir tikiu, kad sugebesiu nebekimst ir nebevemt maisto, tiesiog prries tai darant, jau pagavus minti apie tai galvojant, nusiraminti ir ramiai viska permastyti, visus +ir - susidelioti ir tuomet nebekils abejoniu vemti ar nevemti schmoll.gif tikiuosi, kad psichologe dar tik pades sustiprinti ryzta ir palengvint kova su esamomis problemomis rolleyes.gif nenoreciau buti pasiusta pas psichoterapeuta.. kiek girdejau jie nedydo dar pas mus Lietuvoje, tik vaistu israso kokiu tik nori ir daaug doh.gif o man jei israsys, as blogai jausiuos ir gersiu saujom.. tad per daug rizikinga man butu galimybe tureti tokiu vaistu savo rankinuke unsure.gif
Ciau braskes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(kamius @ 2010 07 03, 00:57)
noriuzako, o tai kažką negero sako ? nelabai nusimanau aš šioj srity blush2.gif

Na gali būti uždegimai - inkstų, šlapimo kanalų... Dar kažkur skaičiau, kad nuo per intensyvaus sporto gali atsirast g.gif Bet dar kartot reikės tą tyrimą kitą savaitę na ir echoskopija jei kas... g.gif Tik nesuprantu kodėl man spaudimas pastoviai užkilęs doh.gif

Pagaliau bent gerai miegojau rolleyes.gif Pusryčiai praėjo, knygų skaityt gydytoja davė... Žodžiu, gyvenam biggrin.gif

Gero savaitgalio ilgojo mergytės, parašykit kai bus laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

noriuzako
, mergyt, labai smagu girdeti, kad su tavim gerai elgiasi. labai gerai, kad neikiso i vsc, pradejo tik maitinti ir sverti ir viskas. labai gerai kad viska istirs ir apziures.
bet kaip del psichologines puses? nes taip ziurima tik i zala padaryta kunui, bet juk viskas gyvena galvoje. juk alpstam, krauju vemiam, pacios matom, kad save zalojam, bet vistiek nesustojam, nes smegenelese betvarke? butina keisti mastyma, tai numeris vienas sarase norint isgyti.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 07 03, 13:08)
Sveikutes 4u.gif

noriuzako
, mergyt, labai smagu girdeti, kad su tavim gerai elgiasi. labai gerai, kad neikiso i vsc, pradejo tik maitinti ir sverti ir viskas. labai gerai kad viska istirs ir apziures.

Kad įkišo, aš VSC stacionare ir tupiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 03, 14:07)
Kad įkišo, aš VSC stacionare ir tupiu  biggrin.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
sbveikites:
o ar sukm vyksta bedri kazkokie seminarai ar atskirtos konsultacijos? labai idomu ax.gif
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 03, 14:07)
Kad įkišo, aš VSC stacionare ir tupiu  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 07 03, 22:20)
sbveikites:
o ar sukm vyksta bedri kazkokie seminarai ar atskirtos konsultacijos? labai idomu  ax.gif

Vyksta ir bendri uzsiemimai ir asmeninės konsultacijos su gydytoja... smile.gif Tik dabar ilgas savaitgalis... Pačios galvojamės ką veikt... bet taip sporto norisi, o neleidžia nieko blink.gif
Atsakyti