Bet svarbiausia, kad atgimstu emociškai - verčiu save visur eiti, kur kas pasiūlo, bendrauti, esu susidarius planelį, ką turiu ligi išvykimo į UK padaryti - kad ir susitikti su draugėm ir pan. Ir viską darau, tai ko bijau taip pat. Bet kaip gera tai padarius, nesvarbu pavyksta ar ne, bet svarbiausia, kad stengiuosi ir judu to link.
Labai bijau UK atkristi, bet kol kas kabinuosi dantim ir nagais, kad į ligos bedugnę vėl nelįsčiau, nes tai buvo Š.... Tiesa svorio augimo beprotiškai bijau... Dabar KMI mano yra ant ribos - 18,5, mėnesinių vėl antrą mėnesį nėra... Tai man nori priaugint bent porą kg... Bet taip beprotiškai nenriu, kad šakės... Suprantu, kad riekia, bet per šitą neperlipu. Aną savaitę kai svėrė - buvo 300g daugiau (nes savaitę neišėjo į WC normaliai išeiti), aš pradėjau isterikuoti, nuotaika vėl stačiai žemyn buvo nukritusi... na bet.... Et, svarbu jau du menesiai be vėmimų... Ir nekyla minčių vemt, dabar tik mažint porcijas, kaip minėjau užsimanau.... Bet nemažinu. Nes smagu visada būti sočiai ir ne per pilnai

P.S. Kamius, be galo gražus darbelis