Man vaikas svarbiausias. Kitaip neįsivaizduoju net. Myliu sao vyrą, bet meilė vaikui-juk kitokia, neišmatuojama, beribė. O protingas vyras kaip tik gerbs tokią moterį, kuri be proto mylės judviejų vaikus. Nekalbu apie kraštutinumus, kai mama apglėbusi vaikus nieko aplink nemato, vyro juolab. Kalbu apie normalius santykius.
o man kazkaip istrigo mano amzinatilsi mociutes zodziai..ir siaip..gaila, kad tokiu ismintingu moteru kol kas nedaug sutikau..
kad tu labiausiai po Dievo turi myleti savo vyra, o po to savo vaikus..
As sau situos zodzius jau esu patikrinus...
kai gime mires musu pirmagymis..ir mes kartu su vyru, kuris, kaip kazkas cia nuvertina..yra ne gimine, nesusijes kraujo ryshiu....tiesiog zmogus, kuri labai paprasta imti ir po kurio laiko kazkuo pakeisti...ane...
TAIGI, mes tik abu kartu su savo vyru, sugebejom isgyventi ta mirti..tai mus dar labiau suartino, suteike stiprybes ir vienybes...
dabar auginant jau antragymi...as zinau, kad savo vaika, as tiesiog myliu..man tai gamtos duota..ir tai savaime supratama ir nereikalauja jokiu irodymu ir mushimosi i krutine..o vyras..dabar jis ne tik vyras, jis dar mano vaiko tevas..shaunus puikus tetis..ir zodziai ir dziaugsme ir liudesi, turte ir varge...yra taip pat ne siaip sau sugalvoti...
kai mes su vyru apsikabinam ir pasibuchiuojam..mazius atbega apkabina mus ir ima buchiuoti..abu mus..nes jis mus abu myli...ir mes jam abu svarbus..Manau tai turi buti kertinis akmuo..ne vaikas, ar vyras..mes VISI TURIME BUTI VIENAS KITAM SVARBUS..o tai vyks, tik per mano su vyru vienybe ir pavyzdi vaikui..
quote=__snowflake,2010 06 25, 14:48]
Man vaikas svarbiausias. Kitaip neįsivaizduoju net. Myliu sao vyrą, bet meilė vaikui-juk kitokia, neišmatuojama, beribė. O protingas vyras kaip tik gerbs tokią moterį, kuri be proto mylės judviejų vaikus. Nekalbu apie kraštutinumus, kai mama apglėbusi vaikus nieko aplink nemato, vyro juolab. Kalbu apie normalius santykius.
[/quote]
kad tu labiausiai po Dievo turi myleti savo vyra, o po to savo vaikus..
As sau situos zodzius jau esu patikrinus...
kai gime mires musu pirmagymis..ir mes kartu su vyru, kuris, kaip kazkas cia nuvertina..yra ne gimine, nesusijes kraujo ryshiu....tiesiog zmogus, kuri labai paprasta imti ir po kurio laiko kazkuo pakeisti...ane...
TAIGI, mes tik abu kartu su savo vyru, sugebejom isgyventi ta mirti..tai mus dar labiau suartino, suteike stiprybes ir vienybes...
dabar auginant jau antragymi...as zinau, kad savo vaika, as tiesiog myliu..man tai gamtos duota..ir tai savaime supratama ir nereikalauja jokiu irodymu ir mushimosi i krutine..o vyras..dabar jis ne tik vyras, jis dar mano vaiko tevas..shaunus puikus tetis..ir zodziai ir dziaugsme ir liudesi, turte ir varge...yra taip pat ne siaip sau sugalvoti...
kai mes su vyru apsikabinam ir pasibuchiuojam..mazius atbega apkabina mus ir ima buchiuoti..abu mus..nes jis mus abu myli...ir mes jam abu svarbus..Manau tai turi buti kertinis akmuo..ne vaikas, ar vyras..mes VISI TURIME BUTI VIENAS KITAM SVARBUS..o tai vyks, tik per mano su vyru vienybe ir pavyzdi vaikui..
quote=__snowflake,2010 06 25, 14:48]
[/quote]
QUOTE(Nikolia @ 2010 06 25, 16:15)
Pritariu, grazus ir protingi zodziai. Juk savo kuna ir krauja mes mylesime bet kokiu atveju, o stai dovanoti meile "visiskai svetimam" nera taip paprasta, nors butent nuo to ir prasideda seima.
QUOTE(Big_trouble @ 2010 05 19, 11:33)
Vakar su viena drauge beplepant užkliuvo vienas sakinukas, kurį ji pasakė. O skambėjo maždaug taip - kad vaikai jai svarbiau, nei vyras. Ji skiria visą savo dėmesį vaikams, atiduoda visą save jiems.Vyras tik kaip vyras, kuris rūpinasi šeima, kad natūralu, jog jis turi būti, kaip šeimos galva. Ir pagalvojau, ar taip pat mano visos mamos, auginančios savo vaikus? Ar vaikai turi priklausyti tik motinai ir motina turi atsiduoti tik jiems?
Aš visuomet maniau, kad vaikai - dviejų žmonių kūrinys, kuriuos auklėja, augina, kuriais rūpinasi abu.Bet vyras ir žmona turi būti svarbiausi vienas kitam, turi laikyti tarpusavio ryšį nuolat.Nes vaikai užaugs ir išeis.O kaip tada mamai, kuri buvo visa vaikuose?Ji verks kruvinomis ašaromis, kad vaikai išėjo ir prakeiksmais ludės marčias ar žentus, nes atėmė iš jos gyvenimo prasmę?
Ar aš čia labai savanaudė ir nusišneku?
Aš visuomet maniau, kad vaikai - dviejų žmonių kūrinys, kuriuos auklėja, augina, kuriais rūpinasi abu.Bet vyras ir žmona turi būti svarbiausi vienas kitam, turi laikyti tarpusavio ryšį nuolat.Nes vaikai užaugs ir išeis.O kaip tada mamai, kuri buvo visa vaikuose?Ji verks kruvinomis ašaromis, kad vaikai išėjo ir prakeiksmais ludės marčias ar žentus, nes atėmė iš jos gyvenimo prasmę?
Ar aš čia labai savanaudė ir nusišneku?

drauge visiskai teisi - vaiakai yra tavo kunas ir kraujas.. nesvarbu kiek ju turesi -du ar 12, kiekvienas ju bus tavo sirdyje visa gyvenima, ir vienas kito neatstos..
Tuo tarpu vyrai - visai kitaip.. Nezinai kada, kokiu budu jo gali netekti - dievas pasiims, geriausia tavo drauge, draugas.. Kitas vyras- naujas etapas tavo gyvenime, kokybinis laiptelis

vyras, beje, irgi tuo dziaugsis

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2010 06 16, 08:55)
Aš manau, kad pavyzdžiai apie skęstančius vyrus ir vaikus yra visiškai nieko neparodantys ir nepasakantys. Dauguma žmonių instinktyviai gelbėtų silpnesnį ir tą, kuriam pačiam mažiau šansų išsikapanot beigi mažiau šansų, kad pats kartu su tuo gelbėjamuoju nusikapanosi. Gi jei skęstų nepažįstami ar tiesiog pažįstami vyras ir vaikas, tai instinktyviai pirmiau imtum vaiką - dėl to, kad jis mažesnis ir jam mažiau šansų pačiam išsigelbėt, o taip pat suveiktų ir savisaugos instinktas - tikimybė, kad vaikas su savimi kartu nusitemps ir "gelbėtoją" taip pat yra mažesnė.
Ar tai parodo, kad tas svetimas vaikas gelbėjančiam yra svarbesnis, nei vyras?
Ar tai parodo, kad tas svetimas vaikas gelbėjančiam yra svarbesnis, nei vyras?

visos normalios moterys-motinos puls gelbeti savo palikuoni.. Taip uzrasyta genuose. Jei atrodo, kad gelbetum vyra - tu prasta motina..
nors dar neturiu vaiku, bet manau taip pat kaip ir daugelis cia pasisakiusiuju
vaikai manau yra svarbiau
ir tikrai, ko gero tikrai sunku sulyginti siuos abu dalykus, nes meiles skiriasi. Taciau manau, kad demesio reikia stengtis skirti abiems pusems

na nesuprantu kaip tas visas demesys vaikui pasireiskia...
na esu mama ir mylimoji.
abiem savo vyram ir valgyt padarau ir arbatos neprasyta,ir apkabinu abu ir su vaiku pazaidziu ir su vyru "zaidziu"
nu ir neisivaizduoju , koks tas vienam ar kitam gali buti didesnis demesys?
na esu mama ir mylimoji.
abiem savo vyram ir valgyt padarau ir arbatos neprasyta,ir apkabinu abu ir su vaiku pazaidziu ir su vyru "zaidziu"
nu ir neisivaizduoju , koks tas vienam ar kitam gali buti didesnis demesys?
aisku - vaikai
. vienareiksmiskai. niekados nekeisciau savo vaiku i geresnius, o vat vyra - galeciau, jei jau nustociau mylet . kai ir vyras - i nauja zmona.

meilė vaikams yra įgimta, o vyrui - puoselėjama ir išgyvenama. jei atrodo kad vaikai bus mylimi labiau - gaila tokio žmogaus, nepatirs to kas gyvenime gražiausia

QUOTE(VIVULIA @ 2010 06 27, 16:24)
aisku - vaikai
. vienareiksmiskai. niekados nekeisciau savo vaiku i geresnius, o vat vyra - galeciau, jei jau nustociau mylet . kai ir vyras - i nauja zmona. 

tai vat pagalvojus gi tikrai vyra galima nustoti myleti, o vaiku niekada

QUOTE(l'eau @ 2010 06 27, 15:57)
meilė vaikams yra įgimta, o vyrui - puoselėjama ir išgyvenama. jei atrodo kad vaikai bus mylimi labiau - gaila tokio žmogaus, nepatirs to kas gyvenime gražiausia 
, 

kitas dalykas, kad vaikai nera kliutis myleti vyra, ir nebutinai tu vaiku teti, karsta aistringa meile. gal visa gyvenima, o gal tik 15 minuciu

o graziausia ir yra vaikai. vaikas mylimas del to kad yra, o ne del to koks jis yra. tai altruistiskiausia, istikimiausia ir visokia kitokia -iausia meile. jei ta meile jauciama ne vaikams, o kazkam kitam - tai jau patologija. kazkokios psichologines bedos.... isikibimas i vyra..... brrrrrrrrrr
Net pasimeciau
Is tikruju net negalu atsakyt, nes nemoko filosofuot
O jei rimtai tai kiekvienam poste yra tiesos, su kuria sutinku
Kas turbut negincijama, tai kad tikrai imanoma pamilt kita vyra, o nustot mylet vaika...
vargu...

Is tikruju net negalu atsakyt, nes nemoko filosofuot

Kas turbut negincijama, tai kad tikrai imanoma pamilt kita vyra, o nustot mylet vaika...