merginos, gal kartais zinote ar pataisoma yra sutraukyti sukneles siulai? na ta prasme sifonine suknyte vis primindavau su koja ir siulas vienas susitraukdavo.. dabar priekis per kelias vietas sutraukytas iki puses
o noriu parduoti.. gal kas susiduret?

QUOTE(as-erika @ 2010 06 19, 09:34)
idomu, idomu

man atrodo va sitie italiski modeliai jau idomesni,nenusibodusio stiliaus

Papildyta:

Papildyta:

dauguma modelių, o ypač šis atrodo tarsi aliejumi ištepti

Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 06 19, 19:15)
as ta ir pastebejau,bet ne tame esme,sukneles man visos labai idomios. Matyt taip atrode reikalinga fotografui

Papildyta:

Papildyta:

va sita suknele ir man patiktu,tikrai labai man grazi

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

man ši nieko

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 19, 17:48)
idomu, idomu
na kad ir noreciau bent pamatyti sukneles modeli, kuris jums atrodo toks kitoks, ne kaip visu 

na tik nereikia jau cia taip isizeisti

QUOTE(as-erika @ 2010 06 19, 19:40)
tiesiog pasakiau savo nuomone, o suknele GAL parodysiu po vestuviu 

čia spėju ne įsižeidimo apraiška buvo tiesiog smalsu pamatyt TĄ išskirtinę suknelę

QUOTE(Gravitacija @ 2010 06 19, 21:54)
čia spėju ne įsižeidimo apraiška buvo tiesiog smalsu pamatyt TĄ išskirtinę suknelę 

o del modeliu su tom suknelem.. tai taip tobulai prifotoshopinta, kad net baisu darosi, jau matau kaip zemiska mergaite atrodytu su tom suknelem...

kad ir fotosopintos nu ir kas? Vis tiek pasiziuret koks modelis prie sirdies juk galima
be to nematau tose suknelese kazko tokio,kas netiktu zemiskai merginai

be to nematau tose suknelese kazko tokio,kas netiktu zemiskai merginai

QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 19, 22:14)
o del modeliu su tom suknelem.. tai taip tobulai prifotoshopinta, kad net baisu darosi, jau matau kaip zemiska mergaite atrodytu su tom suknelem... 

Tai juk čia pagrindinis dėmesys suknelėms turi būti skiriamas. Tikiuos suknelę renkatės ne pagal tai, kaip ji atrodo ant manekenės, o būtent ant jūsų. Modelis kaip modelis, prifotošopinta daug ir atrodo nenatūraliai, bet ne tai svarbiausia, juk ir dauguma kitų kolekcijų suknelių ant monekenių atrodo vienaip, o ant realios nuotakos - višiškai kitaip.
QUOTE(as-erika @ 2010 06 19, 21:40)
tiesiog pasakiau savo nuomone, o suknele GAL parodysiu po vestuviu 

as tai neisizeidziau nei kiek, nes man jus kazko asmeniskai juk netaikete

Papildyta:
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 19, 23:41)
Tai juk čia pagrindinis dėmesys suknelėms turi būti skiriamas. Tikiuos suknelę renkatės ne pagal tai, kaip ji atrodo ant manekenės, o būtent ant jūsų. Modelis kaip modelis, prifotošopinta daug ir atrodo nenatūraliai, bet ne tai svarbiausia, juk ir dauguma kitų kolekcijų suknelių ant monekenių atrodo vienaip, o ant realios nuotakos - višiškai kitaip.