Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

merginos, gal kartais zinote ar pataisoma yra sutraukyti sukneles siulai? na ta prasme sifonine suknyte vis primindavau su koja ir siulas vienas susitraukdavo.. dabar priekis per kelias vietas sutraukytas iki puses unsure.gif o noriu parduoti.. gal kas susiduret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 19 birželio 2010 - 15:30
QUOTE(as-erika @ 2010 06 19, 09:34)
man svarbiau ne kur, o kaip mirksiukas.gif  bet tikrai ne kosmose lotuliukas.gif

idomu, idomu g.gif lotuliukas.gif na kad ir noreciau bent pamatyti sukneles modeli, kuris jums atrodo toks kitoks, ne kaip visu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
man atrodo va sitie italiski modeliai jau idomesni,nenusibodusio stiliaus ax.gif
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 19 birželio 2010 - 18:04
dauguma modelių, o ypač šis atrodo tarsi aliejumi ištepti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 06 19, 19:15)
dauguma modelių, o ypač šis atrodo tarsi aliejumi ištepti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

as ta ir pastebejau,bet ne tame esme,sukneles man visos labai idomios. Matyt taip atrode reikalinga fotografui mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
va sita suknele ir man patiktu,tikrai labai man grazi thumbup.gif
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Atsakyti
man ši nieko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 19, 17:48)
idomu, idomu g.gif  lotuliukas.gif na kad ir noreciau bent pamatyti sukneles modeli, kuris jums atrodo toks kitoks, ne kaip visu bigsmile.gif

na tik nereikia jau cia taip isizeisti blush2.gif tongue.gif tiesiog pasakiau savo nuomone, o suknele GAL parodysiu po vestuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 19, 19:40)
na tik nereikia jau cia taip isizeisti blush2.gif  tongue.gif  tiesiog pasakiau savo nuomone, o suknele GAL parodysiu po vestuviu mirksiukas.gif

čia spėju ne įsižeidimo apraiška buvo tiesiog smalsu pamatyt TĄ išskirtinę suknelę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 06 19, 21:54)
čia spėju ne įsižeidimo apraiška buvo tiesiog smalsu pamatyt TĄ išskirtinę suknelę  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
o del modeliu su tom suknelem.. tai taip tobulai prifotoshopinta, kad net baisu darosi, jau matau kaip zemiska mergaite atrodytu su tom suknelem... unsure.gif
Atsakyti
kad ir fotosopintos nu ir kas? Vis tiek pasiziuret koks modelis prie sirdies juk galima mirksiukas.gif
be to nematau tose suknelese kazko tokio,kas netiktu zemiskai merginai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 19, 22:14)
o del modeliu su tom suknelem.. tai taip tobulai prifotoshopinta, kad net baisu darosi, jau matau kaip zemiska mergaite atrodytu su tom suknelem... unsure.gif

Tai juk čia pagrindinis dėmesys suknelėms turi būti skiriamas. Tikiuos suknelę renkatės ne pagal tai, kaip ji atrodo ant manekenės, o būtent ant jūsų. Modelis kaip modelis, prifotošopinta daug ir atrodo nenatūraliai, bet ne tai svarbiausia, juk ir dauguma kitų kolekcijų suknelių ant monekenių atrodo vienaip, o ant realios nuotakos - višiškai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 19, 21:40)
na tik nereikia jau cia taip isizeisti blush2.gif  tongue.gif  tiesiog pasakiau savo nuomone, o suknele GAL parodysiu po vestuviu mirksiukas.gif

as tai neisizeidziau nei kiek, nes man jus kazko asmeniskai juk netaikete mirksiukas.gif tik smalsu pamatyti jusiske suknele, nes atrodo, kad ji bus vienetine ir siuta kokio tai Statkeviciaus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 19, 23:41)
Tai juk čia pagrindinis dėmesys suknelėms turi būti skiriamas. Tikiuos suknelę renkatės ne pagal tai, kaip ji atrodo ant manekenės, o būtent ant jūsų. Modelis kaip modelis, prifotošopinta daug ir atrodo nenatūraliai, bet ne tai svarbiausia, juk ir dauguma kitų kolekcijų suknelių ant monekenių atrodo vienaip, o ant realios nuotakos - višiškai kitaip.

drinks_cheers.gif viena ir ta pacia suknyte apvilk 10 merginu ir ant kiekvienos ji atrodys skirtingai 4u.gif
Atsakyti