nu garbes zodis - niekas nerupejo
iki to aisku buvo biski rupescio ar viskas bus gerai, bet dabar tik juokas ima is to, nes tai visiskai beprasmiai dalykai
aisku reikia sugebeti kazkaip ramiai sureaguot i kilusius neklandumus
as pvz baznycioje visa laika buvau su pasisiaususiu pakausiu
nes kazkaip niekas nepastebejo.. na bet ka padarysi, cia juk smulkmena
ta diena rupes tik sypsotis ir beabejo jaunikis :)daugiau nieko neprisimenu
nesuprantu,kam jus taip sureiksminat kokie tas sukneles modeliai demonstruoja,pafotosopinti,vaskuoti ir t.t.
nu argi tame esme? Zinoma,kad ant kiekvienos atrodys skirtingai ir ne kiekvienas modelis kiekvienai tiks,reik ziuret ir pagal figuros tipa.Bet juk savo figura zinot tai mazdaug galima orientuotis kas patinka ir tinka
As kai tekejau,nebuvo pasirinkimo tokio,toli grazu ir visos sukneles buvo panasios
Bet vis tik radau viena kitokia,naujausio modelio tu laiku,pasiuta pagal kataloga vestuviniu sukneliu ir kuris man labai tiko ir patiko
Net po tiek metu i mano foto vestuvines galima ziuret,o kitu to meto tai atrodo net juokingai pacioms nuotakoms buvusioms
Dabar manau tai tikrai issirinkciau idomia suknele,pasirinkimas nerealiai didelis. Todel tikrai kartais keista,kai nuotakos visos panasiom suknelem ir labai nuobodziom..
Prasau nepykt uz mano nuomone
nu argi tame esme? Zinoma,kad ant kiekvienos atrodys skirtingai ir ne kiekvienas modelis kiekvienai tiks,reik ziuret ir pagal figuros tipa.Bet juk savo figura zinot tai mazdaug galima orientuotis kas patinka ir tinka
Bet vis tik radau viena kitokia,naujausio modelio tu laiku,pasiuta pagal kataloga vestuviniu sukneliu ir kuris man labai tiko ir patiko
Net po tiek metu i mano foto vestuvines galima ziuret,o kitu to meto tai atrodo net juokingai pacioms nuotakoms buvusioms
Dabar manau tai tikrai issirinkciau idomia suknele,pasirinkimas nerealiai didelis. Todel tikrai kartais keista,kai nuotakos visos panasiom suknelem ir labai nuobodziom..
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 20, 12:03)
nu garbes zodis - niekas nerupejo
iki to aisku buvo biski rupescio ar viskas bus gerai, bet dabar tik juokas ima is to, nes tai visiskai beprasmiai dalykai
aisku reikia sugebeti kazkaip ramiai sureaguot i kilusius neklandumus
as pvz baznycioje visa laika buvau su pasisiaususiu pakausiu
nes kazkaip niekas nepastebejo.. na bet ka padarysi, cia juk smulkmena
ta diena rupes tik sypsotis ir beabejo jaunikis :)daugiau nieko neprisimenu 
jei nieks nepastebejo to pakausio,tai vadinas viskas gerai,o gal mane,kad taip ir turi but?
nii, ten tiesiog sruoga styrojo virs galvos
kai pamaciau nuotraukas jau buvo velu
bala nemate
QUOTE(Realybe @ 2010 06 20, 12:16)
nesuprantu,kam jus taip sureiksminat kokie tas sukneles modeliai demonstruoja,pafotosopinti,vaskuoti ir t.t.
As kai tekejau,nebuvo pasirinkimo tokio,toli grazu ir visos sukneles buvo panasios
Pirmiausia nemanau, kad kažkas čia taip viską sureikšmina...o jeigu ir pasakiau komentarą tai čia visai ne prie ko... atsipalaiduokit
Papildyta:
http://www.viktorijo...-nuotakai-3.jpg
http://www.viktorijo...-nuotakai-4.jpg
http://www.viktorijo...-nuotakai-2.jpg
http://www.viktorijo...le-nuotakai.jpg
Papildyta:
tos priespaskutines

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
o va čia

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 19, 16:51)
aaa, supratau...
o tai tik kausialius isiuvat?...
QUOTE(Karelija @ 2010 06 20, 14:37)
Pirmiausia nemanau, kad kažkas čia taip viską sureikšmina...o jeigu ir pasakiau komentarą tai čia visai ne prie ko... atsipalaiduokit 
as atsipalaidavus mažut
Ne tau taikiau savo komentara,aplamai parasiau,kad neverta to sureiksmint,tiesiog tokia mano nuomone
Graziu sukneliu ikelei,man patinka
QUOTE(Realybe @ 2010 06 20, 16:13)
as atsipalaidavus mažut
Ne tau taikiau savo komentara,aplamai parasiau,kad neverta to sureiksmint,tiesiog tokia mano nuomone
aha kažkaip užtikau neblogu visai
QUOTE(Katinas79 @ 2010 06 20, 16:09)
na dar nieko nesisiuvam
p.s. realybe tikriausia cia man taike
pasakiau tik savo nuomone, kad man laaabai atrodo priphotoshopintossss, bet cia nebuvo joks sureiksiminimas.......
laaaaaaaabai nuostabiu sukneliu karelija ydedaaaaa!!!!! superiniu!!!!
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 20, 17:45)
na dar nieko nesisiuvam
pasilikau ties priklijuojamais kauseliais, bet matuojantis suknele pasitarsiu kaip geriau, ir isbandysiu
pasakiau tik savo nuomone, kad man laaabai atrodo priphotoshopintossss, bet cia nebuvo joks sureiksiminimas.......

ne tau,ne tau
aplamai pamastymas mergaiciukes