Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

nu garbes zodis - niekas nerupejo lotuliukas.gif iki to aisku buvo biski rupescio ar viskas bus gerai, bet dabar tik juokas ima is to, nes tai visiskai beprasmiai dalykai smile.gif aisku reikia sugebeti kazkaip ramiai sureaguot i kilusius neklandumus smile.gif as pvz baznycioje visa laika buvau su pasisiaususiu pakausiu lotuliukas.gif nes kazkaip niekas nepastebejo.. na bet ka padarysi, cia juk smulkmena smile.gif ta diena rupes tik sypsotis ir beabejo jaunikis :)daugiau nieko neprisimenu rolleyes.gif
Atsakyti
nesuprantu,kam jus taip sureiksminat kokie tas sukneles modeliai demonstruoja,pafotosopinti,vaskuoti ir t.t. lotuliukas.gif
nu argi tame esme? Zinoma,kad ant kiekvienos atrodys skirtingai ir ne kiekvienas modelis kiekvienai tiks,reik ziuret ir pagal figuros tipa.Bet juk savo figura zinot tai mazdaug galima orientuotis kas patinka ir tinka mirksiukas.gif As kai tekejau,nebuvo pasirinkimo tokio,toli grazu ir visos sukneles buvo panasios doh.gif
Bet vis tik radau viena kitokia,naujausio modelio tu laiku,pasiuta pagal kataloga vestuviniu sukneliu ir kuris man labai tiko ir patiko thumbup.gif
Net po tiek metu i mano foto vestuvines galima ziuret,o kitu to meto tai atrodo net juokingai pacioms nuotakoms buvusioms biggrin.gif
Dabar manau tai tikrai issirinkciau idomia suknele,pasirinkimas nerealiai didelis. Todel tikrai kartais keista,kai nuotakos visos panasiom suknelem ir labai nuobodziom.. ax.gif
Prasau nepykt uz mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 20 birželio 2010 - 11:24
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 20, 12:03)
nu garbes zodis - niekas nerupejo  lotuliukas.gif  iki to aisku buvo biski rupescio ar viskas bus gerai, bet dabar tik juokas ima is to, nes tai visiskai beprasmiai dalykai smile.gif aisku reikia sugebeti kazkaip ramiai sureaguot i kilusius neklandumus smile.gif as pvz baznycioje visa laika buvau su pasisiaususiu pakausiu  lotuliukas.gif  nes kazkaip niekas nepastebejo.. na bet ka padarysi, cia juk smulkmena smile.gif ta diena rupes tik sypsotis ir beabejo jaunikis :)daugiau nieko neprisimenu  rolleyes.gif

jei nieks nepastebejo to pakausio,tai vadinas viskas gerai,o gal mane,kad taip ir turi but? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nii, ten tiesiog sruoga styrojo virs galvos lotuliukas.gif kai pamaciau nuotraukas jau buvo velu lotuliukas.gif bala nemate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 06 20, 12:16)
nesuprantu,kam jus taip sureiksminat kokie tas sukneles modeliai demonstruoja,pafotosopinti,vaskuoti ir t.t. lotuliukas.gif
nu argi tame esme? Zinoma,kad ant kiekvienos atrodys skirtingai ir ne kiekvienas modelis kiekvienai tiks,reik ziuret ir pagal figuros tipa.Bet juk savo figura zinot tai mazdaug galima orientuotis kas patinka ir tinka mirksiukas.gif As kai tekejau,nebuvo pasirinkimo tokio,toli grazu ir visos sukneles buvo panasios doh.gif
Bet vis tik radau viena kitokia,naujausio modelio tu laiku,pasiuta pagal kataloga vestuviniu sukneliu ir kuris man labai tiko ir patiko  thumbup.gif
Net po tiek metu i mano foto vestuvines galima ziuret,o kitu to meto tai atrodo net juokingai pacioms nuotakoms buvusioms biggrin.gif
Dabar manau tai tikrai issirinkciau idomia suknele,pasirinkimas nerealiai didelis. Todel tikrai kartais keista,kai nuotakos visos panasiom suknelem ir labai nuobodziom.. ax.gif
Prasau nepykt uz mano nuomone mirksiukas.gif

Pirmiausia nemanau, kad kažkas čia taip viską sureikšmina...o jeigu ir pasakiau komentarą tai čia visai ne prie ko... atsipalaiduokit biggrin.gif

Papildyta:
http://www.viktorijo...-nuotakai-3.jpg
http://www.viktorijo...-nuotakai-4.jpg
http://www.viktorijo...-nuotakai-2.jpg
http://www.viktorijo...le-nuotakai.jpg
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 20 birželio 2010 - 13:36
tos priespaskutines wub.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
o va čia wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 19, 16:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mes cia buvom kalbejusios ka daryti kad krutine butu sukelta kai vestuvines sukneles nugara plika..na kazkas panasaus  blush2.gif  o apgavikai, tai yra liemenele su silikoniukais,arba pakietinimais + paralono paminkstinimais.. na mes su draugem taip vadinam  mirksiukas.gif  na tas pats kaip push up is Victorios secret  cool.gif

aaa, supratau... doh.gif
o tai tik kausialius isiuvat?...
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 06 20, 14:37)
Pirmiausia nemanau, kad kažkas čia taip viską sureikšmina...o jeigu ir pasakiau komentarą tai čia visai ne prie ko... atsipalaiduokit biggrin.gif

as atsipalaidavus mažut mirksiukas.gif
Ne tau taikiau savo komentara,aplamai parasiau,kad neverta to sureiksmint,tiesiog tokia mano nuomone smile.gif
Graziu sukneliu ikelei,man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 06 20, 16:13)
as atsipalaidavus mažut mirksiukas.gif
Ne tau taikiau savo komentara,aplamai parasiau,kad neverta to sureiksmint,tiesiog tokia mano nuomone smile.gif
Graziu sukneliu ikelei,man patinka thumbup.gif

aha kažkaip užtikau neblogu visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 06 20, 16:09)
aaa, supratau... doh.gif
o tai tik kausialius isiuvat?...

na dar nieko nesisiuvam 4u.gif pasilikau ties priklijuojamais kauseliais, bet matuojantis suknele pasitarsiu kaip geriau, ir isbandysiu 4u.gif
p.s. realybe tikriausia cia man taike lotuliukas.gif
pasakiau tik savo nuomone, kad man laaabai atrodo priphotoshopintossss, bet cia nebuvo joks sureiksiminimas....... doh.gif
laaaaaaaabai nuostabiu sukneliu karelija ydedaaaaa!!!!! superiniu!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 20 birželio 2010 - 16:47
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 20, 17:45)
na dar nieko nesisiuvam  4u.gif  pasilikau ties priklijuojamais kauseliais, bet matuojantis suknele pasitarsiu kaip geriau, ir isbandysiu  4u.gif
p.s. realybe tikriausia cia man taike  lotuliukas.gif
pasakiau tik savo nuomone, kad man laaabai atrodo priphotoshopintossss, bet cia nebuvo joks sureiksiminimas....... doh.gif 
laaaaaaaabai nuostabiu sukneliu karelija ydedaaaaa!!!!! superiniu!!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

ne tau,ne tau lotuliukas.gif
aplamai pamastymas mergaiciukes mirksiukas.gif
Atsakyti