o as matau truputi kitaip sita suknele su veliumu. taip jis tinka, paprastas be jokiu neriniu bet man atrodo geriauisiai butu ilgas iki sukneles apacios bet nesivelkantis zeme. nes jei daryti iki uzpakalio tai baigsis kur baigiasi tie paraukimai ir vizualiai juos tik isryskins ir dar labiau papus... bet cia tik mano nuomone
darykite kaip jums geriau
Na čia irgi variantas... tikrai..apie tuos raukinius net nepagalvojau
Jaučiu prisimatavimo dieną atsistosiu prieš veidrodį su fotiku ir pleškinsiuos su visais veliumais iš eilės
Jaučiu prisimatavimo dieną atsistosiu prieš veidrodį su fotiku ir pleškinsiuos su visais veliumais iš eilės
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 16:17)
Na čia irgi variantas... tikrai..apie tuos raukinius net nepagalvojau
o taip netgi labai sveika padaryti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 15:42)
jum lb tinka suknyte sita
Papildyta:
QUOTE(Allur @ 2010 06 25, 15:58)
Mna asmeniskai tie visai trumpi tai negrazu.
Prie sitos sukneles labiausiai toks pusilgis tiktu.. (iki uzpakalio kazkur
)
Prie sitos sukneles labiausiai toks pusilgis tiktu.. (iki uzpakalio kazkur
Hmm...sunku pasakyti...kietas jis ar nelabai
Kai pasijonį uždėjo,tai nelabai aš ten supratau. O ir dėmesio kažkaip neatkreipiau.
Na bent jau ne tiek kietas,kad trukdytų vaikščioti
Nu toks pasipūtes,atkilęs tas sijonas. Nėra,kad vėjui papūtus prie kojų priliptų.
Žinau tik tiek,kad suknelė organzinė lygtai. Daugiau nelabai apie medžiagas nutuokiu.
Kai pasijonį uždėjo,tai nelabai aš ten supratau. O ir dėmesio kažkaip neatkreipiau.
Nu toks pasipūtes,atkilęs tas sijonas. Nėra,kad vėjui papūtus prie kojų priliptų.
Žinau tik tiek,kad suknelė organzinė lygtai. Daugiau nelabai apie medžiagas nutuokiu.
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 20:52)
Hmm...sunku pasakyti...kietas jis ar nelabai
man si medzigyte lb nemaloni
Dėkui
Smagu girdėti. Nes buvau apimta priešvestuvinės paranojos-mano suknelė man pati negražiausia atrodė
Ir piktas keksas jaučiausi,ir visokia kitokia...
O ta medžiaga tai man kažkaip nemaišė. Tikrai-rankos mano iki jos nedasieks
o apie kojas irgi nesipina,tai manau nekils dėl to bėdučių 
P.S.: į mane visi kas tik norite galite kreiptis "tu". Man dėl to tik smagiau
Kažkaip sena jaučiuosi,kai jusina
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 21:35)
Dėkui
Smagu girdėti. Nes buvau apimta priešvestuvinės paranojos-mano suknelė man pati negražiausia atrodė
o apie kojas irgi nesipina,tai manau nekils dėl to bėdučių 
oki, kaip tik pasakysi
na tikrai jusu suknele nera negrazi
aisku ji nera mano skonio, bet cia naturalu, kad mes visos skirtingos ir su skirtingais skoniais
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 14:42)
Mano nuomone, si suknele tau laba tinka
Del veliumo, tai as irgi uz ta varianta, kad butu ilgas bet nesiektu zemes
Dėkui
Šiaip mano svajonių suknelė šiek tiek kitokia buvo. Na bet neradau aš tokios. O kitos nekaip "gulėjo".
Na bet jau kadangi išsirinkau,tai ir "nemėsinėsiu" aš tos suknelės
Svarbu tinka
Šiaip mano svajonių suknelė šiek tiek kitokia buvo. Na bet neradau aš tokios. O kitos nekaip "gulėjo".
Na bet jau kadangi išsirinkau,tai ir "nemėsinėsiu" aš tos suknelės
Svarbu tinka
Mergicos,o man tokių minčių kilo,išklausykite 
Man tie raukiniai ant mano suknutės nuo pat pradžių kliuvo . Tokie per daug pompastiški,išpūsti. Ir neproporcingai "uždrėbti" kažkaip.
Tai jau rinkdamasi dvejojau dėl jų labai. Bet ši suknelė buvo vienintelė iš visų besimatuotų,kurios viršus man tobulai prilipo. Ir patogus labai,ir neatvipę niekas,ir dar krūtinę padidina
kas man labai aktualu 
O dar pardavėja taip gudriai sužaidė-iškart kainą numušė,jei tik išsirenku tuoj pat... o man akys nuo tų suknelių apraibę,visa pavargus nuo lakstymo po salonus..paėmiau ir užkibau.Tai va taip ir gavosi...
O dabar užstatas paliktas,jau pinigus mėtyti gaila,negražins man jo.
Nebent tame pačiame salone suknelę kitą išsirinkti,bet nelabai man ten kas tiko. Žuvytės man netinka-aš labai smulkutė,neturiu klubų visai. Tos graikiškos man iš principo nelabai patinka.
Aš galvoju,gal galimas toks variantas:
Man tame salone sakė,kad jei noriu,tai tuos visus raukinius galima nuimti.
Bet pažiūrėjau,kad tas plikas sijonas be nieko irgi nesižiūri...tai mastau,jeigu nuimti tuos raukinius išvis,o jų vietoje uždėti kokį lengvą sluosnį per visą sijoną? Kažkiek vietomis suimti gal,gal paklostuoti minimaliai,papuošti kažkur svarovskiukais ar kažkaip panašiai...man atrodo čia nebūtų labai sunkus darbas? Ar sunkus?
Kažin ar jie užsiimtų tik tokiais dalykais? Jei kelis šimtus damokėčiau,gal padarytų?
Man tie raukiniai ant mano suknutės nuo pat pradžių kliuvo . Tokie per daug pompastiški,išpūsti. Ir neproporcingai "uždrėbti" kažkaip.
Tai jau rinkdamasi dvejojau dėl jų labai. Bet ši suknelė buvo vienintelė iš visų besimatuotų,kurios viršus man tobulai prilipo. Ir patogus labai,ir neatvipę niekas,ir dar krūtinę padidina
O dar pardavėja taip gudriai sužaidė-iškart kainą numušė,jei tik išsirenku tuoj pat... o man akys nuo tų suknelių apraibę,visa pavargus nuo lakstymo po salonus..paėmiau ir užkibau.Tai va taip ir gavosi...
O dabar užstatas paliktas,jau pinigus mėtyti gaila,negražins man jo.
Nebent tame pačiame salone suknelę kitą išsirinkti,bet nelabai man ten kas tiko. Žuvytės man netinka-aš labai smulkutė,neturiu klubų visai. Tos graikiškos man iš principo nelabai patinka.
Aš galvoju,gal galimas toks variantas:
Man tame salone sakė,kad jei noriu,tai tuos visus raukinius galima nuimti.
Bet pažiūrėjau,kad tas plikas sijonas be nieko irgi nesižiūri...tai mastau,jeigu nuimti tuos raukinius išvis,o jų vietoje uždėti kokį lengvą sluosnį per visą sijoną? Kažkiek vietomis suimti gal,gal paklostuoti minimaliai,papuošti kažkur svarovskiukais ar kažkaip panašiai...man atrodo čia nebūtų labai sunkus darbas? Ar sunkus?
Kažin ar jie užsiimtų tik tokiais dalykais? Jei kelis šimtus damokėčiau,gal padarytų?
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 26, 19:04)
savo nuome jums parasiau i AZ