Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

o cia reikaliukas visoms norincioms zuvytes formos suknytes bet neturincioms uzpakaliuko, ar tiesiog norincioms isryskinti privalumus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
jei ka sudomino rasykit y az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 05 19, 16:15)
Man tai sita pusta [attachmentid=198463][attachmentid=198464]dievisko grozio... bet kur LT ja rasti.... irgi pronovias 2011 kolekcija... ehh..

tokia panasia maciau La fleur salone...tik dabar interneto puslapyje jos nera o paciam maciau
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 18:52)

o aš žiūrėjau į tą jūsų suknelę ir taip, ir kitaip, ir pagalvojau, kad gi esat liekna mergiotė ir tikrai neturėtų būt problema išsirinkt suknios....... nu nelabai man ta jūsų suknelė toks jausmas, kad pirmą sijoną pasikėlus stovit, o pasijonį rodot nors ir gražiai gula ir ant liemens ir krūtinės, bet...... manau, kad ir kitos jums lygiai taip pat gražiai "guls" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gravitacija: 29 birželio 2010 - 08:07
biggrin.gif tai va va ir man būtent tas nepatinka biggrin.gif
Pastarosiom dienom galvojau,galvojau apie tai ir nusprendžiau,kad arba man ją pataisys,šiek tiek persiūs (jau rašiau prieš tai kaip) aišku,visų pirma tuos raukinius nuims.
Jei taip negalės padaryti,tai ieškosiu kitos suknelės.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 29, 20:16)
biggrin.gif tai va va  ir man būtent tas nepatinka biggrin.gif
Pastarosiom dienom galvojau,galvojau apie tai ir nusprendžiau,kad arba man ją pataisys,šiek tiek persiūs (jau rašiau prieš tai kaip) aišku,visų pirma tuos raukinius nuims.
Jei taip negalės padaryti,tai ieškosiu kitos suknelės.

aš jūsų vietoje dar paieškočiau kitos suknios, žiūrėkit rasit gražesnę, tai ir to užstato nebus gaila paaukot ax.gif
Atsakyti
Bus matyti. Norėsiu pamatyti koks vaizdas būtų pataisius (turėtų keistis kardinaliai).
Jei nebus taip,kaip noriu,tai tada tikrai ieškosiu kitos smile.gif
Kažkaip žiūrėjau,žiūrėjau aš į tą foto...visai kitaip iš šono atrodo...jau nebepatinka sad.gif
Ir kur aš tada žiūrėjau...Vat kaip būna.
Atsakyti
Merginos, ar jūs dedatės liemenukus po suknelėmis, kurios yra su labai plonomis šleikutėmis arba visai be jų ? Ar jums kaušelius vietoj liemenuko įsiuva ?
Atsakyti
pas mane buvo pritvirtintas prie sukneles ax.gif su silikono juostelem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 30 birželio 2010 - 07:45
Man tai įsius dvigubus kaušelius lotuliukas.gif
Kažkaip neįsivaizduoju su liemenuku. aš ir šiaip jų labai nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 06 30, 01:09)
Merginos, ar jūs dedatės liemenukus po suknelėmis, kurios yra su labai plonomis šleikutėmis arba visai be jų ? Ar jums kaušelius vietoj liemenuko įsiuva ?

na gal po tom graikisko stiliaus suknytem ir dedasi, bet po storesnes medziagytes suknytem, kazkaip keistai atrodytu tas liemenukas smile.gif juk visada buna isiuti tiek kausiukai ir viskas buna super mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane suknelej bus vidinis korsetas thumbup.gif tai jokiu liemenuku ir kauseliu nereik irnesakyk.gif
Atsakyti
O manęs vidinis korsetas negelbsti doh.gif , tai būsiu su liemenuku, problemos dėl to nematau ax.gif
Nenoriu atrodyti kažkaip taip
user posted image
Atsakyti