QUOTE(dia.dia @ 2010 05 30, 07:26)
Prisijungiu prie jūsų. Jau trečią mėnesį matuoju BT. Negalvojau, kad tiek ištempsiu. Bet pasirodo, tai nėra taip sudėtinga. Galvojau, kad neužteks kantrybės. Pasirodo, netgi įdomu stebėti, kas darosi mano organizme. Juolab, kad mano organizmui nelabai tinka KT. Aš taikau kalendorinį ir BT matavimo metodus. Tikiuosi, nebus trečio 

Sveika prisijungusi.

O kodėl nenaudoji pilno simptoterminio metodo? Klausiu todėl, kad Bilingso metodo modifikacija, kaip simptoterminio metodo dalis, tikrai gali pasirodyti bereikalingas "balastas" - gi vaisingos fazės pradžią nustatai pagal kalendorių, pabaigą - pagal temperatūros pakilimą, ir rodos to visiškai pakanka. Bet čia turbūt labai tinka posakis: drąsiau drąsiau, tik ne perdrąsiai... Gerai, kai ciklai vadovėliniai, bet jei grafikas laiptuotas, deja vis tiek reiktų taikyti pačias griežčiausias taisykles, kurios vaisingąją fazę gali gerokai prailginti.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 05 30, 22:03)
Atėjo mano mmm!!!
Sveikinu

Papildyta:
QUOTE(Garbanelele @ 2010 05 31, 08:44)
Taip, vaistinese ju buna
. Tai termometrai su galio, indžio ir alavo lydiniu, vietoj gyvsidabrio, pavadinti "Galistan" vardu.

Man vyras jau irgi nupirko, bet panašu, kad brokuotą

Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2010 05 31, 10:04)
nepykit už reklamą, gyventi reikia
O be to čia tiek mamyčių su mažyliais, gal kuri susigundysit.

Gal su tokiais "lyriniais nukrypimais" neprisiprašykim, kad mūsų temą iškeltų į bendraminčių skyrelį...