Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

Mano grafikiukas laikosi aukštai pakilęs. Šiandien man 14 DPO, BT kaip matot padangėse lotuliukas.gif
user posted image
Dauguma mano ciklų II fazės ilgis 13 dienų, bet esu turėjusi ir 9, 11, 15, bei 16 dienas po ovuliacijos. Kadangi 12 DPO ryte pasidariau NT ir jis buvo neigiamas, ramiai laukiu mmm.
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2010 05 28, 02:31)
Anyta parveš specialų iš amerikės. Žiūrėsim, kaip anas rodys. Kol kas matuoju burnoje.

Norėčiau ir aš to specialaus.Bet jau kaina... Buvau susižavėjusi vienu gražiu, vos ne kompiuteriukas. Ova cue ar panašiai vadinasi. Bet tiek jau to... Pabūsiu kukli ir pasitenkinsiu elektroniniu, kol gerai rodo. blush2.gif

QUOTE(Horo @ 2010 05 28, 09:41)
Mano grafikiukas laikosi aukštai pakilęs. Šiandien man 14 DPO, BT kaip matot padangėse lotuliukas.gif

Svarbu, kad ilgiau kaip 17 dienų nesilaikytų padangėse. Bet, jei NT nuvo neigiamas, tai ir temperatūra turėtų nukrist.
Atsakyti
o m ano BT vel krenta zemyn... I faze ir BT apie 36.3-36.4... Kazkaip anksciau budavo 36.5-36.6
Matavimo laiko nekeiciau, tai ko cia taip atsalau kazi?

oj, dar offtopic.. Ryt TA didzioji diena, o tiek mano sveikata, tiek oras tai neguodziantys doh.gif Persalau matyt pries kelias dienas, tai galva skauda, sloga ir gerkle kankina, brrr... Bet mirk gyvent ryt reikia atrodyti kaip agurkeliui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 05 28, 11:50)
o m ano BT vel krenta zemyn... I faze ir BT apie 36.3-36.4... Kazkaip anksciau budavo 36.5-36.6
Matavimo laiko nekeiciau, tai ko cia taip atsalau kazi?

oj, dar offtopic.. Ryt TA didzioji diena, o tiek mano sveikata, tiek oras tai neguodziantys  doh.gif Persalau matyt pries kelias dienas, tai galva skauda, sloga ir gerkle kankina, brrr... Bet mirk gyvent ryt reikia atrodyti kaip agurkeliui  thumbup.gif

Pabandyk imbierinės arbatos gerti per dieną. Mane ji atpurto nuo slogų ir blogos savijautos.
O rytoj - gero tau oro ir gražios šventės. 4u.gif
Atsakyti
Milduk, Tebuna tau rytoj diena pati isimintiniausia ir graziausia gyvenime 4u.gif

Suprantami dalykai, kad norisi buti sveikai. As savo naujai kepta vyreli vestuviu nakti ir kita diena slaugiau, nes temp iki 40 uzkilo doh.gif

As vakar katedrini magistro gynima atlaikiau thumbup.gif . Nervinausi taip ziauriai, kad po visko, stresui praeinant net apsiverkaiu lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
Neverkti, svarbu neverkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 05 28, 15:23)
aciu mergaites  4u.gif
Neverkti, svarbu neverkti biggrin.gif

Aš igi save taip raminau. O bažnyčioje vistiek kaip paleidau ašaras... blush2.gif
Atsakyti
Gražios šventės 4u.gif Aš per vestuves dūdas paleidau tėvų namuose, kai atsisveikinti reikėjo smile.gif taip graudu pasidarė, nes tėtis verkė, ai pamačiau neišlaikė mano silpni nervai biggrin.gif
Atsakyti
o man per vestuves nepavyko isspaust ne asaros, nors visi aplink vos ne raudojo lotuliukas.gif

Vakar OT parode rysku II, ND atlikti, dar ir pakartota del viso pikto bus, lauksim geru rezultatu greitu laiku...
Tikiuos, kad gal gi pavyks si men, gal jau mano organizmas bus pasiruoses...
Atsakyti
QUOTE(Ferretti @ 2010 05 28, 15:16)
o man per vestuves nepavyko isspaust ne asaros, nors visi aplink vos ne raudojo  lotuliukas.gif

Vakar OT parode rysku II, ND atlikti, dar ir pakartota del viso pikto bus, lauksim geru rezultatu greitu laiku...

As i mama neziurejau beveik per visa vakara, ir ji i mane stenges neziuret, nes abi butumem istisai raudojusios doh.gif . O islydint is namu verkiau, net ir dabar graudu prisiminus. baznycioj tai keliai linko lotuliukas.gif

Tikiuosi pasiseks jums prisisaukti angeliuka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 05 28, 08:41)
Dauguma mano ciklų II fazės ilgis 13 dienų, bet esu turėjusi ir 9, 11, 15, bei 16 dienas po ovuliacijos. Kadangi 12 DPO ryte pasidariau NT ir jis buvo neigiamas, ramiai laukiu mmm.

Versijos, kad galbūt O visgi buvo 2 dienomis anksčiau, matyt geriau nepriminti? angel.gif

Ei, o per vestuves ko gi žliumbti? unsure.gif Jei yra poreikis išsiraudoti, tam skirtas mergvakaris (bent jau tokia jo paskirtis būdavo nuo amžių amžinųjų). Va jei nosis dėl peršalimo varva, tai jau ne kas... Milduk, te balioną 4u.gif , kad Tau taip nenutiktų.
Papildyta:
QUOTE(Ferretti @ 2010 05 28, 16:16)

To ir linkiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios ir senbuvės 4u.gif

Pas mane nieko naujo, net nuobodu (juokauju žinoma biggrin.gif ), tai ir neturiu ką parašyti.

Milduk, gražios šventės 4u.gif Pati per vestuves neverkiau visiškai, atvirkščiai, nuo šypsojimosi vakarop skruostus paskaudo biggrin.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 05 28, 21:45)
Versijos, kad galbūt O visgi buvo 2 dienomis anksčiau, matyt geriau nepriminti? angel.gif

Vat ir man, metus pirmą žvilgsnį į grafikiuką, taip pasirodė unsure.gif
Atsakyti