Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

Mano BT irgi kiek soktelejo..

user posted image

32 CD pakilimas itariu buvo del pralietu asaru.. Prisiminiau, jog buvot minejusios, kad is vakaro paverkus ryte BT gali pakilti... o del 33 CD neesu tikra, nes gal tik dvi asareles nuriedejo, bet ir tai dar ankstyva vakara (apie 19 val.) g.gif Kitu veiksniu kaip ir nebuvo (na, neskaitant karstu naktu dabar..), o sian BT vel grizo prie seno. O gal tai reiskia, kad mmm pasirodys?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 18 liepos 2010 - 08:38
Panašu, kad taip, gal ateina mmm. O Tu nenori pabandyti atidėt tą duphaston'ą į šalį kitam ciklui?
Atsakyti
aha, galvoju apie tai smile.gif dabar turiu mazdaug 2 sav. laiko vel nusiteikti bandymams biggrin.gif Ziuresim, ka si karta mano grafikiukas nupies? Visada idomu pradeti nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 18, 09:36)
32 CD pakilimas itariu buvo del pralietu asaru.. Prisiminiau, jog buvot minejusios, kad is vakaro paverkus ryte BT gali pakilti... o del 33 CD neesu tikra, nes gal tik dvi asareles nuriedejo, bet ir tai dar ankstyva vakara (apie 19 val.)  g.gif

Ar ne perdažnai tos ašarėlės - bene vyras negeras? unsure.gif (Nors jei tas BT kritimas tikrai prieš mmm, galima tokias nuotaikas nurašyti PMS mastau.gif ).
Atsakyti
Sveikutės, o aš BT nematuoju, nevarginu savęs tuo, kai lėliuką planuojam. Jau buvo vaisingų gleivių, gal net ir O, bet pilvo beveik neskaudėjo, tad nesu tuo tikra. g.gif
Šiandien jau 20Cd. smile.gif
Taigi, laukiam laukiam.
Man labai smagu čia pas jus, bet neteršiu gi temos su savo planavimais, ne tam tema skirta... blush2.gif
Milduk, ko tos ašarėlės rieda vis?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 18, 18:07)
Ar ne perdažnai tos ašarėlės - bene vyras negeras? unsure.gif (Nors jei tas BT kritimas tikrai prieš mmm, galima tokias nuotaikas nurašyti PMS mastau.gif ).

geras tas vyras blush2.gif
Pirma vakara asaros kazkaip nuriedejo del NT I sad.gif O kita diena as irgi PMS nurasyciau, nes siaip kazko lyg graudu buvo... O dabar jau ir nuotaika tokia, kad prie visko kabinejuosi biggrin.gif Vyras juokiasi, kad as jam istisai "irklo linkiu" biggrin.gif
Drugeli, man kaip tik BT matuot idomu ir planuojant smile.gif Ypac, kai neaisku, kada ta mano O buna, kada cia ko laukti, kada NT gadinti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 18, 20:43)
geras tas vyras  blush2.gif
Pirma vakara asaros kazkaip nuriedejo del NT I sad.gif O kita diena as irgi PMS nurasyciau, nes siaip kazko lyg graudu buvo... O dabar jau ir nuotaika tokia, kad prie visko kabinejuosi biggrin.gif Vyras juokiasi, kad as jam istisai "irklo linkiu" biggrin.gif
Drugeli, man kaip tik BT matuot idomu ir planuojant smile.gif Ypac, kai neaisku, kada ta mano O buna, kada cia ko laukti, kada NT gadinti? biggrin.gif

Niu čia offtopic, bet papasakosiu draugės istoriją.
Mano draugė mokėsi šaunių bendramokslių kompanijoj, žodžiu buvo 4 porelių kompanija, kai baigė magistrą pasipylė vestuvės, na o po to aišku planavimas. Mano draugė nestuke.gif pati pirma. Už mėnesio dar viena draugė nestuke.gif taigi buvo 2 nėštukės ir dvi bandančios. Praėjo dar pusė metų pastojo trečia mergina. Ir liko viena draugė be pilvuko. Ją apėmė tikra nestuke.gif manija doh.gif Pasitikrino sveikatą, abudu sveiki su vyru, prieš mmm verkia, per mmm verkia, gadina ištisai NT, matuoja BT, bara vyrą jei vaisingomis dienomis sumano kur nors išvažiuoti su kompanija, praėjo daug laiko ir ji pavargo nuo viso to. Iš pradžių nedrąsiai (čia kaip lapė kur vynuogių nepasiekė ir įtikino save, kad prarūgę) pareiškė, kad vaikai - varžo laisvę, klibina finansinį šeimos pagrindą ir iš vis su jais vien bėdos. Vėliau abudu su vyru pasiekė tokį lygį, kad bloga jiems net pagalvoti apie vaikų auginimą buvo ir paaiškėjo, kad ji nestuke.gif o va draugių vaikai jau kulniavo į darželius.
Taigi, siūlau nepaversti mažylio atėjimo kažkokiu gerai apgalvotu procesu, nes ten kur veda širdis daug galvoti nedera mirksiukas.gif kam iš karto nusiteikti sunkumams, gerti vaistus, o po to skubėti darytis NT, verkti per mmm. Visa tai tik sukelia stresą, o nestuke.gif to mažiausiai reikia. Et, kad man kas duotų tą laiką wub.gif taip fainai: nereikia sukti galvos, tik džiugini vienas kitą, daug svajoji, o kai ateina mmm pagalvoti, kad matyt mažius visai nenori gimtadienio tą ar aną mėnesį. Įsileiskit truputį paslapties mirksiukas.gif va aš irgi su vienu mažiuku (neplanuotu) NT dariau 18 DPO, nors žinojau, kad man vėluoja mmm, ir o stebukle, prieš tą lemtingą kartą mačiau eggwhite tipo gleives, ko nebuvo du metus. Su antru NT dariausi 15 DPO, nors širdelė jautė, kad aš nesu viena. Va dabar, jeigu planuočiau kūdikį žinau kelis dalykus: BT pasimatuočiau tik pagauti O (nes man labai patinka žinoti kada mano mmm, kad paskui nepaplaukti kokioj viešoj vietoj), lytinių santykių nederinčiau prie ciklo, tiesiog džiaugčiausi savo antra puse nesukdama galvos ir NT daryčiau, kai mmm tikrai vėluos.
Na, o pas mane nieko naujo 17CD, vaisingų gleivių nėra ir nebuvo, nes BT laikosi ties 36,6C 4u.gif
Atsakyti
Horo, pamokanti istorija smile.gif Tik va man ne visada sekasi savo tas mintis suvaldyti... doh.gif Nors ir vyras kartoja ta pati, ka tu dabar rasei ir visi kiti aplinkiniai sako, ir as pati su tuo visiskai sutinku biggrin.gif
na, o pas mane 1 CD, bet fertilitis, ivedus sios dienos BT, isvis man net ta punktyrine O linija praejusiame cikle nueme blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 19 liepos 2010 - 08:07
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 19, 09:05)
Horo, pamokanti istorija smile.gif Tik va man ne visada sekasi savo tas mintis suvaldyti...  doh.gif Nors ir vyras kartoja ta pati, ka tu dabar rasei ir visi kiti aplinkiniai sako, ir as pati su tuo visiskai sutinku biggrin.gif
na, o pas mane 1 CD, bet fertilitis, ivedus sios dienos BT, isvis man net ta punktyrine O linija praejusiame cikle nueme  blink.gif

Matai su ta BT, kaip ir liko neaišku, nes gėrei tuos vaistukus, o tai juk progesteronas, kuris šiek tiek kelia BT. Aš manau, vis dėlto esi sveika, normali moteris (mano ciklai irgi būna ilgi ir belenkokie, bet aš tiesiog tokia esu, hormonų tyrimai geri, viskas liuks) juk visos matėm tavo grafikus, normalūs grafikai, kam tos gydytojos taip tais hormonais švaistosi? g.gif Manau atidėk tuos vaistukus (nes jie gali slopinti ovuliaciją, juolab jei ilgi ciklai), matuok BT kad žinotum kada laukti mmm arba galėsi pasidaryti NT, džiaukis gyvenimu ir pamatysi pavyks viskas kuo puikiausiai thumbup.gif Bet tikrai keista, kodėl tie medikai tokie keisti? Aš suprasčiau jei ateitų moteris kuri 9-12 mėn nepastoja, tada normalu, kad skirtų vaistus, o dabar nė pabandyti natūraliai nesiūlė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 19 liepos 2010 - 08:23
Aš pritariu Horo smile.gif

O mano BT vėl šoktelėjo aukštyn virš linijos. Man dabar neramu, ar tik neprasidės man vėl tokie temperatūros kritimo priepuoliai. Kažkada po gimdymo buvo, tada jau šaldavau stipriai, BT nematavau, bet kūno temperatūra kartais krisdavo iki 35,2. Tada neįsivaizduoju, kaip reik4s gyventi su NŠP sad.gif
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif . Rodau sio ciklo savo grafikiuka
user posted image

Savaitgali pramogavom, nakvojom palapinese. Nakti is penktadienio i sestadieni kaip visad man kazko salta buvo lotuliukas.gif , tai ir temperatura 24 CD zemoka gavos doh.gif . Pastebejau, kad jei man labai salta buna, tai ir BT pakrinta iki 0.2 laipsnio nuo iprastu reiksmiu.

Milduk, ir as manau, kad tau tu vaistu nereikia. Tavo grafikai pakankamai grazus yra. Kai man Duphaston paskyre, tai BT skirtuma 0.2 laipsnio nesieke. Pirma gerimo menesi O nesulaukiau, o antra menesiuka O ivyko 3 ar 4 dienom anksciau nei iprasta. Ir dar mmm pasidare gerokai gausesnes doh.gif
Atsakyti
as irgi su jumis sutinku thumbup.gif Uzteks cia jau menesiuka pasikankinau, tai dabar reik biski salciau i viska reaguoti ir kaip sakot - dziaugtis biggrin.gif
Atsakyti