QUOTE(MildukasK @ 2010 07 18, 20:43)
geras tas vyras
Pirma vakara asaros kazkaip nuriedejo del NT I

O kita diena as irgi PMS nurasyciau, nes siaip kazko lyg graudu buvo... O dabar jau ir nuotaika tokia, kad prie visko kabinejuosi

Vyras juokiasi, kad as jam istisai "irklo linkiu"
Drugeli, man kaip tik BT matuot idomu ir planuojant

Ypac, kai neaisku, kada ta mano O buna, kada cia ko laukti, kada NT gadinti?
Niu čia offtopic, bet papasakosiu draugės istoriją.
Mano draugė mokėsi šaunių bendramokslių kompanijoj, žodžiu buvo 4 porelių kompanija, kai baigė magistrą pasipylė vestuvės, na o po to aišku planavimas. Mano draugė

pati pirma. Už mėnesio dar viena draugė

taigi buvo 2 nėštukės ir dvi bandančios. Praėjo dar pusė metų pastojo trečia mergina. Ir liko viena draugė be pilvuko. Ją apėmė tikra

manija

Pasitikrino sveikatą, abudu sveiki su vyru, prieš mmm verkia, per mmm verkia, gadina ištisai NT, matuoja BT, bara vyrą jei vaisingomis dienomis sumano kur nors išvažiuoti su kompanija, praėjo daug laiko ir ji pavargo nuo viso to. Iš pradžių nedrąsiai (čia kaip lapė kur vynuogių nepasiekė ir įtikino save, kad prarūgę) pareiškė, kad vaikai - varžo laisvę, klibina finansinį šeimos pagrindą ir iš vis su jais vien bėdos. Vėliau abudu su vyru pasiekė tokį lygį, kad bloga jiems net pagalvoti apie vaikų auginimą buvo ir paaiškėjo, kad ji

o va draugių vaikai jau kulniavo į darželius.
Taigi, siūlau nepaversti mažylio atėjimo kažkokiu gerai apgalvotu procesu, nes ten kur veda širdis daug galvoti nedera

kam iš karto nusiteikti sunkumams, gerti vaistus, o po to skubėti darytis NT, verkti per mmm. Visa tai tik sukelia stresą, o

to mažiausiai reikia. Et, kad man kas duotų tą laiką

taip fainai: nereikia sukti galvos, tik džiugini vienas kitą, daug svajoji, o kai ateina mmm pagalvoti, kad matyt mažius visai nenori gimtadienio tą ar aną mėnesį. Įsileiskit truputį paslapties

va aš irgi su vienu mažiuku (neplanuotu) NT dariau 18 DPO, nors žinojau, kad man vėluoja mmm, ir o stebukle, prieš tą lemtingą kartą mačiau eggwhite tipo gleives, ko nebuvo du metus. Su antru NT dariausi 15 DPO, nors širdelė jautė, kad aš nesu viena. Va dabar, jeigu planuočiau kūdikį žinau kelis dalykus: BT pasimatuočiau tik pagauti O (nes man labai patinka žinoti kada mano mmm, kad paskui nepaplaukti kokioj viešoj vietoj), lytinių santykių nederinčiau prie ciklo, tiesiog džiaugčiausi savo antra puse nesukdama galvos ir NT daryčiau, kai mmm tikrai vėluos.
Na, o pas mane nieko naujo 17CD, vaisingų gleivių nėra ir nebuvo, nes BT laikosi ties 36,6C
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A