Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

prieš pusę metų kažkur pradėjom planuoti ir ruoštis viską ir jau greit musų šventė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 20, 13:16)
prieš pusę metų kažkur pradėjom planuoti ir ruoštis viską ir jau greit musų šventė wub.gif

Mano akimis ziurint,tai puse metu yra pats normaliausias laikas,kai planuoji didesnes vestuves,o mazesnes ir per pora menesiu galima suruost smile.gif neisivaizduoju ka zmones planuoja metus laiko,as isproteciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 20, 23:55)
Mano akimis ziurint,tai puse metu yra pats normaliausias laikas,kai planuoji didesnes vestuves,o mazesnes ir per pora menesiu galima suruost smile.gif neisivaizduoju ka zmones planuoja metus laiko,as isproteciau biggrin.gif

tai jau taip smile.gif nors mūsų vieni draugai gal prie metus ir keletą mėn net pradėjo planuoti, užsisakinėti viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 21, 18:45)
tai jau taip smile.gif  nors mūsų vieni draugai gal prie metus ir keletą mėn net pradėjo planuoti, užsisakinėti viską smile.gif

tokiu poru daug,bet as idurneciau per tiek laiko,man puse metu islaukti sunku,o ka jau apie metus kalbeti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pareiskimus nunesem sausio pabaigoje, tuokemes rugpjucio pabaigoje.
Jau birzelio menesi viskas buvo suplanuota ir pasiruosta, megavausi vestuviu laukimu....
Atsakyti
mes tuoksimes kita vasara o planuot dabar jau pradedu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, as irgi is tokiu kur is anksto megsta viska susiplanuot. biggrin.gif savo svente planuojam ateinancia Liepa , bet jau dabar po truputi planavimo darbelius pradedam. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2010 08 27, 20:08)
sveikutes, as irgi is tokiu kur is anksto megsta viska susiplanuot. biggrin.gif  savo svente planuojam ateinancia Liepa , bet jau dabar po truputi planavimo darbelius pradedam. blush2.gif

as tokia pati esu biggrin.gif bet gal dar nuo zmogaus priklauso, iki musu vestuviu liko 2,5men, bet as visiskai neskubedama jau greit busiu viska sutvarkiusi,liko iv.smulkmenos ir suknele pasisiuti bei jaunikiui rubus supirkti mirksiukas.gif man tai puses metu per akis,net per daug, galeciau ir per 3 men. viska be problemu suruost,nes megstu greitai viska gaut,tas ir vestuvems galioja lotuliukas.gif Bet aisku musu vestuves nedideles,tai ir darbu maziau,bet mes per 2 frontus varysim biggrin.gif pirma diena su seima kavineje,antra su draugais sodyboje,tai kaip ir dvigubas planavimas gaunasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 22, 18:59)
mes tuoksimes kita vasara o planuot dabar jau pradedu bigsmile.gif

Aisku gerai,kai viska is anksto planuoji, nereikia paskui jaudintis,kad kazko gauti negali ar nespeji 4u.gif bet as tai isdurneciau per metus laukimo,man ir puse metu islaukt sunku,liko jau ne taip ir daug,o as baisiai laukiu kada gi tas laikas prabegs biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vestuves balandzio30d bet planuot tik si men. pradejom. Tai cia iki vestuviu dar 7men. :0 ir manau pats tas. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes nusprendem tuoktis siu metu rugsejo viduryje, o tuoksimes spalio 16. taip pat siu metu. thumbup.gif lotuliukas.gif
Ir viska suplanavom patys be jokiu vestuviu planuotoju ir pan. tongue.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivos @ 2010 10 01, 13:06)
Sveikutes, mes nusprendem tuoktis siu metu rugsejo viduryje, o tuoksimes spalio 16. taip pat siu metu.  thumbup.gif  lotuliukas.gif 
Ir viska suplanavom patys be jokiu vestuviu planuotoju ir pan.  tongue.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Super ir as noreciau taip spontaniskai, greitai viska susiorganizuot wub.gif bet maniskis ne is tu,kurie megsta skubet, be to reikejo truputi pinigelio pataupyti, nes po baznycios LT ir sventes musu dar laukia civiline santuoka ant Karibu juros kranto wub.gif va, pasigyriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(busimojinuotaka @ 2010 09 14, 19:40)
Sveikos, mano vestuves balandzio30d bet planuot tik si men. pradejom. Tai cia iki vestuviu dar 7men. :0 ir manau pats tas. ax.gif

drinks_cheers.gif mes irgi mazdaug pries tiek pradejom planuot po truputi, bet uzsakynet ir ieskotis pradejom,kai buvo like apie 3 men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 01, 13:56)
Karibu juros kranto  wub.gif va, pasigyriau  biggrin.gif

o mes ten sausi galvojam meduti kopinet wub.gif tikekimes pavyks wub.gif
jei ne paslaptis gal galetum parasyt tiek jums tas dziaugsmas ten nuvykti kainuos is LT ax.gif blush2.gif
Atsakyti