prieš pusę metų kažkur pradėjom planuoti ir ruoštis viską ir jau greit musų šventė

QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 20, 13:16)
prieš pusę metų kažkur pradėjom planuoti ir ruoštis viską ir jau greit musų šventė 

Mano akimis ziurint,tai puse metu yra pats normaliausias laikas,kai planuoji didesnes vestuves,o mazesnes ir per pora menesiu galima suruost

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 20, 23:55)
Mano akimis ziurint,tai puse metu yra pats normaliausias laikas,kai planuoji didesnes vestuves,o mazesnes ir per pora menesiu galima suruost
neisivaizduoju ka zmones planuoja metus laiko,as isproteciau 

tai jau taip

QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 21, 18:45)
tai jau taip
nors mūsų vieni draugai gal prie metus ir keletą mėn net pradėjo planuoti, užsisakinėti viską 

tokiu poru daug,bet as idurneciau per tiek laiko,man puse metu islaukti sunku,o ka jau apie metus kalbeti

Sveikos,
Pareiskimus nunesem sausio pabaigoje, tuokemes rugpjucio pabaigoje.
Jau birzelio menesi viskas buvo suplanuota ir pasiruosta, megavausi vestuviu laukimu....
Pareiskimus nunesem sausio pabaigoje, tuokemes rugpjucio pabaigoje.
Jau birzelio menesi viskas buvo suplanuota ir pasiruosta, megavausi vestuviu laukimu....
mes tuoksimes kita vasara o planuot dabar jau pradedu

sveikutes, as irgi is tokiu kur is anksto megsta viska susiplanuot.
savo svente planuojam ateinancia Liepa , bet jau dabar po truputi planavimo darbelius pradedam.

QUOTE(SunriseGirl @ 2010 08 27, 20:08)
sveikutes, as irgi is tokiu kur is anksto megsta viska susiplanuot.
savo svente planuojam ateinancia Liepa , bet jau dabar po truputi planavimo darbelius pradedam. 

as tokia pati esu

Papildyta:
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 22, 18:59)
Aisku gerai,kai viska is anksto planuoji, nereikia paskui jaudintis,kad kazko gauti negali ar nespeji

Sveikos, mano vestuves balandzio30d bet planuot tik si men. pradejom. Tai cia iki vestuviu dar 7men. :0 ir manau pats tas.

Sveikutes, mes nusprendem tuoktis siu metu rugsejo viduryje, o tuoksimes spalio 16. taip pat siu metu.
Ir viska suplanavom patys be jokiu vestuviu planuotoju ir pan.

QUOTE(pamaivos @ 2010 10 01, 13:06)
Sveikutes, mes nusprendem tuoktis siu metu rugsejo viduryje, o tuoksimes spalio 16. taip pat siu metu.

Super ir as noreciau taip spontaniskai, greitai viska susiorganizuot

Papildyta:
QUOTE(busimojinuotaka @ 2010 09 14, 19:40)
Sveikos, mano vestuves balandzio30d bet planuot tik si men. pradejom. Tai cia iki vestuviu dar 7men. :0 ir manau pats tas. 

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 01, 13:56)
Karibu juros kranto
va, pasigyriau

o mes ten sausi galvojam meduti kopinet

jei ne paslaptis gal galetum parasyt tiek jums tas dziaugsmas ten nuvykti kainuos is LT