Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

Dike, kaip tu nustatei, kad iki tavo vestuviu liko metai tiek ir tiek menesiu tongue.gif Noriu ir as nusistatyti, bet nezinau kur cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 03 23, 16:47)
Va čia yra tokia tema: http://www.supermama...showtopic=19235  4u.gif
Mes tai dar planuojam tik kitą vasarą savo vestuves, bet galvojam, kad pareiškimus nešime beveik prieš metus, kad gautumėm norimą datą ir laiką, nes kiek dabar girdėjau šiai vasarai jau vasario mėnesį nebuvo likę normalių vietų...  smile.gif

musu svente bus 2006m.geguzes 20d.uz geru,geru metu wub.gif wub.gif ,pareiskimu dar nenunesem,nesim geguzes men,pries isvaziuojant mano jaunikiui i uzsieni,tai tikiuosi gausim savo data g.gif ir laiko pasiruosimui bus daug,daug wub.gif
Atsakyti
as irgi pradejau suknuciu ziurineti internete pries kokius metus, vietas apsiziurejau irgi panasiai, bet issirinkau tikrai ne ten kur buvau sumascius, nes ten kur as galvojau kad bus gerai, buvo prastai, kokybe prasta, o kaina blink.gif as planuoju vestuves Utenoj ir tai jau liko pusmetis, o ten kur uzsakem sale, jau kitam savaitagliui po musu uzsakyta sale buvo, tai panasiai kaip Vilniuje, o galvojau, jau kur kur, bet rajone taip nereik skubet, pasirodo, visur tas pats. taigi palnuot galiam po truputi, kad paskui nebutu paskutine minute, o suknutes as dairiausi ilgai, kol isirinkau norima modeliuka, tai patikeit ir ta grazi ir ana ir paskui nebezinai ko nori. biggrin.gif planuot niekada ne velu.
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 03 24, 21:04)
musu svente bus 2006m.geguzes 20d.uz geru,geru metu wub.gif  wub.gif ,pareiskimu dar nenunesem,nesim geguzes men,pries isvaziuojant mano jaunikiui i uzsieni,tai tikiuosi gausim savo data g.gif ir laiko pasiruosimui bus daug,daug wub.gif

Paskui parašyk kaip sekėsi, ar nieko nesakys, kad prieš metus nešat pareiškimus, nes mes irgi taip norim, bet jaučiu ten kreivokai į mus pažiūrės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 03 29, 08:39)
Paskui parašyk kaip sekėsi, ar nieko nesakys, kad prieš metus nešat pareiškimus, nes mes irgi taip norim, bet jaučiu ten kreivokai į mus pažiūrės  ax.gif

Nemanau kad pažiūrės, nebent tik pamirš įrašyti tavo data į savo kalendorių, nezs jie į priekį teturi gal kokiems 4 mėnesiams, bent jau taip mano bažnyčioje buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 03 29, 09:41)
Nemanau kad pažiūrės, nebent tik pamirš įrašyti tavo data į savo kalendorių, nezs jie į priekį teturi gal kokiems 4 mėnesiams, bent jau taip mano bažnyčioje buvo. g.gif

Būtų nesąmonė, kad pamirštų įrašyti blink.gif Tai tada aš ruočiausi, ateitų ta diena ir sakytų, oi jūs neįrašyti, nes labai seniai buvot, tai pamiršom doh.gif Mes nešim tik į Santuokų rūmus taip anksti, tai tikiuosi įrašys ir viskas bus chiki, o į bažnyčia, tai neskubėsim, liks kokie keturi mėn., tada ir ten nueisim mirksiukas.gif
Atsakyti
o jeigu kreivai paziures, tai kas cia tokio? juk jus norit issirinkti savo svajoniu data smile.gif mano paizstami nese pries metus pareiskimus- ir nieko, susituoke tada, kada norejo.
o dideliuose miestuose pareiskimus reik nunest pries puse metu, jei norit gauti jums reikiama diena ir valanda. nes ems nesem pries puse metu ir savo norima diena teturejom du galimus valandu variantus tongue.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam tuoktis tik kitais metais.. Pareiskimus planavom nesti koki lapkriti. Dabar net nezinau. Gal anksciau reiks tai padaryti g.gif
Atsakyti
Pareiškimų padavimas prieš metus jau tampa normaliu ir populiariu reiškiniu. Norint gražios ir įsimintinos šventės, kuo anksčiau pradėsite ruoštis, tuo viskas bus lengviau ir paprasčiau (tiek psichologiniu, tiek finansiniu požiūriu). Tikrai niekas CMB-e kreivai nepasižiūrės. Aš savoms vestuvėms taip pat pradėjau ruoštis prieš metus.
Atsakyti
seip jau kaune tai kiek zinau vasario menesi buna nedaug like dienu ir valandu pasirinkti kada tuoktis pradedant nuo geguzio iki rudens, buna likes arba labai ankstyvas laikas arba labai velyvas jei pasiseka. taip buvo man ir visoms mano pazystamoms. bet dabar nebutina tuoktis metrikacijoje jei tuokiesi baznycioje ten irgi visus reikalingus popierius sutvarko ir laika ir data tada lengviau gali pasirinkti ir koki simta lituku tikrai sutaupai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 03 29, 09:12)
Būtų nesąmonė, kad pamirštų įrašyti  blink.gif  Tai tada aš ruočiausi, ateitų ta diena ir sakytų, oi jūs neįrašyti, nes labai seniai buvot, tai pamiršom  doh.gif Mes nešim tik į Santuokų rūmus taip anksti, tai tikiuosi įrašys ir viskas bus chiki, o į bažnyčia, tai neskubėsim,  liks kokie keturi mėn., tada ir ten nueisim  mirksiukas.gif

mes tap pat taip anksti pareiskimus nesim tik i CMB,su baznycia taip neskubesim,ten eisim turbut tik po naujuju rolleyes.gif
o kaip seksis kai nueisim i CMB butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziulka: 30 kovo 2005 - 09:09
Jei jau tikrai žinote kada norite tuoktis, tai ir neškite pareiškimus, kuo anksčiau tuo geriau thumbup.gif
Mes tai į bažnyčią nunešės sausio men, o tuoksimės rugpjūčio, ir kai ėjau po mėnesiuko nunešti pažymą, jau po mūsų buvo viena porike užsirašiusi, tai va nedelskite.
Atsakyti