Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 14:29)
Tada pensininkai yra Takma ir uogos. Ir dar tu turi raudoną žadeitą iš Kinijos limited edition, tai turėtum fotkint ir jį  biggrin.gif
Įtarimo šešėlis krinta ant drugeliuko  biggrin.gif

Kas be ko, reikia skaičiuot ir diedo  didis.gif
Papildyta:
Aš turiu 4 šarvuočius - Tibeto, pilką, juodą ir Voverytę  smile.gif

aj visai pamiršau apie Kinijos limited doh.gif

nu tai kaip ten reikia fotkinti,tik tuos pensinikus suvėrus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 14:29)
Aš turiu 4 šarvuočius - Tibeto, pilką, juodą ir Voverytę  smile.gif

Reikia išvardint? biggrin.gif
Du mėlynieji, turkio, juodasis ir baltai mėlynas pensinykas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 20, 14:31)
aj visai pamiršau apie Kinijos limited  doh.gif

nu tai kaip ten reikia fotkinti,tik tuos pensinikus suvėrus?  blush2.gif

Aš taip galvoju, kad fotkinam tik pensininkus, be pašalinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 14:36)
Aš taip galvoju, kad fotkinam tik pensininkus, be pašalinių  biggrin.gif

Bet apyrankės grandinėlė neretirinta smile.gif
Atsakyti
Na pavyzdžiui, čia mano visi penskiai biggrin.gif Jeigu pavyks padaryti gražesnę foto, dalyvausiu su kita, o jei ne, tada telieka ši smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 05 20, 14:40)
Bet apyrankės grandinėlė neretirinta smile.gif

Va va, reikėtų tos nugnybamos, kaip būdavo seniau, kai norėdavo užverti naują karolį lotuliukas.gif Ale grandinėlė net ir muziejuje pavaizduota, tai mums irgi atleistina biggrin.gif
Papildyta:
Kaip tik atsirado nuotrauka, kaip atrodė pirmoji grandinėlė thumbup.gif Vis dėlto nenugnybama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 gegužės 2010 - 13:46
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 14:36)
Aš taip galvoju, kad fotkinam tik pensininkus, be pašalinių  biggrin.gif

aišku,ir dedam čia tiesiai į forumą ar kam nors siunčiam? ax.gif
nugis pamanykite,aš dar tik pradinukė šitame reikale ale jau turiu pensininkų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 20, 14:46)
aišku,ir dedam čia tiesiai į forumą ar kam nors siunčiam?  ax.gif
nugis pamanykite,aš dar tik pradinukė šitame reikale ale jau turiu pensininkų  doh.gif  lotuliukas.gif

Dėkit čia, aš pasiimsiu smile.gif Pradinuke tu, pradinuke biggrin.gif Su pilna apyranke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 14:46)
Na pavyzdžiui, čia mano visi penskiai  biggrin.gif Jeigu pavyks padaryti gražesnę foto, dalyvausiu su kita, o jei ne, tada telieka ši  smile.gif

thumbup.gif 4u.gif

nu taigis dar pas vyrą yra žvaigždutė blush2.gif nu bet ne mano,tiek tos,neversiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 14:48)
Dėkit čia, aš pasiimsiu  smile.gif Pradinuke tu, pradinuke  biggrin.gif Su pilna apyranke  biggrin.gif

uoj ne ne,nepilna,dar čia turi tilpti dvi unikos ir šavuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes jei netilps šakės man - reiks odinę pirkti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu 5 šarvuočius: juodąjį, žaliąjį, apelsino spalvos, voverytę ir pilką uniką (už pastaruosius esu dėkinga Bitute32) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 20, 14:50)
nu taigis dar pas vyrą yra žvaigždutė blush2.gif nu bet ne mano,tiek tos,neversiu  lotuliukas.gif

Paimk ir diedo, juk ta pati šeima biggrin.gif Va ir Song diedo šarvuotį suskaičiavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 20, 13:07)
As radau savo karaliene  wub.gif
Taigi mano kieme sventeeeeeeeeeeeee  thumbup.gif

Nu ir kur radai??? bigsmile.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 20, 13:55)
Gal drugeliukas g.gif ...arba Noa... ax.gif

Plem, tu žinai kiek aš turiu šarvuočių - vieną mažą blink.gif Nu tibetinį. Bardakas. Reikia man prizmių ir šarvuočių, kitaip nei šis, nei tas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 20, 15:06)
Plem, tu žinai kiek aš turiu šarvuočių - vieną mažą blink.gif  Nu tibetinį. Bardakas. Reikia man prizmių ir šarvuočių, kitaip nei šis, nei tas...

Kieeeek? Tik vieeeeeeeeeeną?
Atsakyti