Aš irgi taip galvoju. Konkursas kaip pramoga, galimybė akis paganyti, pensinykus vienam lape sudėti, ir tiek. Jau vien nuo to smagu. O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan. O ką kitos manot?
Aš irgi taip galvoju. Konkursas kaip pramoga, galimybė akis paganyti, pensinykus vienam lape sudėti, ir tiek. Jau vien nuo to smagu. O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan. O ką kitos manot?
Konkursas kaip pramoga, galimybė akis paganyti, pensinykus vienam lape sudėti, ir tiek. Jau vien nuo to smagu. O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan. O ką kitos manot?
Aš lygiai taip pat tuo klausimu galvoju. Svarbu būtų smagu dalyvauti. Ir moralinė paskata svarbiau nei materialinis atlygis. Juk troliai - mūsų gyvenimo būdas
sveikos, pradedu zavetis ir as tais troliukais, visu pirma mastau du variantus, viena nupirkti kriksto dukrai, nes busiu krikstamote:) ka manot? o kitas variantas padovanoti mamai, mano vestuviu proga. ka mastot? gerai sumasciau? tiksliau cia pasiskaiciau:DDD http://www.apievestu...ka-ir-vestuvems