Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

Ir dar tokia mintis sove...aisku man negaila...kaip dauguma taip ir as...bet gal tikrai tu prizu nereik...paskui tik hlapatas kazkam... g.gif
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 20, 16:39)
Ne, nu zinojau, kad tu pavarai, nu bet kad tiek  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia man g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 20, 16:38)
tai kad vien zvaigzduciu turiu 8vnt...skirtingas, tai jos visai pesasi kartu... g.gif

Oho lotuliukas.gif Gerai turėtų atrodyti biggrin.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 20, 16:41)
Ir dar tokia mintis sove...aisku man negaila...kaip dauguma taip ir as...bet gal tikrai tu prizu nereik...paskui tik hlapatas kazkam... g.gif

Aš irgi taip galvoju. Konkursas kaip pramoga, galimybė akis paganyti, pensinykus vienam lape sudėti, ir tiek. Jau vien nuo to smagu. O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan. smile.gif O ką kitos manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 gegužės 2010 - 15:55
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 16:55)
Aš irgi taip galvoju. Konkursas kaip pramoga, galimybė akis paganyti, pensinykus vienam lape sudėti, ir tiek. Jau vien nuo to smagu. O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan.  smile.gif O ką kitos manot?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Konkursas kaip pramoga, galimybė akis paganyti, pensinykus vienam lape sudėti, ir tiek. Jau vien nuo to smagu. O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan.  smile.gif O ką kitos manot?

Aš lygiai taip pat tuo klausimu galvoju. Svarbu būtų smagu dalyvauti. Ir moralinė paskata svarbiau nei materialinis atlygis. Juk troliai - mūsų gyvenimo būdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 20, 15:09)
Kieeeek? Tik vieeeeeeeeeeną?

Nu unsure.gif O diedas sako, oi, mol, pakaupus, kada tu baigsi... Tai kaip čia baigsi žmogus unsure.gif

O prizas - ne tik "chlapatas", bet ir pagunda agituoti, negražiai žaisti, ir pan.  smile.gif O ką kitos manot?

O gal ir teisybė? Bandom šiaip, be materialaus prizo. Su dvasiniu... biggrin.gif
Atsakyti
Aš už parodą, ne už konkursą. Nebenoriu konkursų biggrin.gif
Niekada nelaimiu, nepergyvensiu dar kartą tokio skausmo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 20 gegužės 2010 - 16:14
QUOTE(Song @ 2010 05 20, 17:12)
Aš už parodą, ne už konkursą. Nebenoriu konkursų biggrin.gif
Niekada nelaimiu, nepergyvensiu dar kartą tokio skausmo cool.gif

Koks tau skirtumas biggrin.gif Vis tiek paskutinė ieta mano biggrin.gif Lyginkis su manim ir jausies išdidi biggrin.gif O man tai pofig irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 20, 17:15)
Koks tau skirtumas biggrin.gif Vis tiek paskutinė ieta mano biggrin.gif Lyginkis su manim ir jausies išdidi biggrin.gif O man tai pofig irnesakyk.gif

Negaliu lygintis, mano ego labai labai jautrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 20, 17:20)
Negaliu lygintis, mano ego labai labai jautrus biggrin.gif

Nejuokinkit... lotuliukas.gif
Atsakyti
merginoss galiu paklaust patarimo? nevisai apie trolius bet irgi susije su karoliukais.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 05 20, 14:02)
Bet dėl Ewidentos našlaitės tai lig šiol lydausi... Kaip ir dėl retirinių žaliai taškuotų...
[

i sveikatele bel tik tinka, dziugu kad galejau pagelbet mirksiukas.gif maniske ir ziauriai man grazi aciu nidalaurai 4u.gif

dekavoju dar aisku uz naujus nameliukus, bet va sarvuocio ne vieno neturiu doh.gif reik taisytis... o sakiau stabdyyyysiu ax.gif

kinieciu LE sidabriuku 10 ir 10 nefritu smile.gif
Atsakyti
sveikos, pradedu zavetis ir as tais troliukais, visu pirma mastau du variantus, viena nupirkti kriksto dukrai, nes busiu krikstamote:) ka manot?
o kitas variantas padovanoti mamai, mano vestuviu proga. ka mastot? gerai sumasciau? tiksliau cia pasiskaiciau:DDD
http://www.apievestu...ka-ir-vestuvems
Atsakyti