Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na kad as issiziojus esu doh.gif
Mano maziuke sako kad padejau dezutej thumbup.gif
O toj dezutej stalciu galybe triju aukstu ji tai as varna paskutinius du aukstus perziurejau tos dezutes o trecio auksto stalciukai neatsidarineja tik yra plysiukai ikisti pirstui o ji mazute ten ir imete per ta plysiuka o as po kelis kartus tuos apatinius dezutes stalciukus isverciau ir maziukei parodziau kad gi cia nera o ji vaikas paskui ir pati jau susibalamutijo ir sako tai gal tada masinoj kurioj palikau wub.gif
Na bet vienu zodziu radau tai esu laiminga ir reiks jau slepti savo turtus thumbup.gif
Atsakyti
Mano senelių namai biggrin.gif
Ale net susnervinau-maniau, kad tikrai daugiau jų turiu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 20, 15:26)
Mano senelių namai biggrin.gif
Ale net susnervinau-maniau, kad tikrai daugiau jų turiu g.gif

Superinė kompanija thumbup.gif Vežimas, bulvė ir šarvuotis išvis konfiskuotini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 15:34)
Superinė kompanija  thumbup.gif Vežimas, bulvė ir šarvuotis išvis konfiskuotini  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir agatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei sulaukciau visu, tai daug butu. Kazkur apie 17 dieduku. Tik vieno tikiuosi iki konkurso galo dar sulaukti. Kiti tik po kito savaitgalio.

O sarvuociai trys- apelsininis, ryza unica ir voveryte.
Atsakyti
http://trollbeadsgal...?context=latest

Kaip noreciau tokios musmires, kaip cia desinam kraste
Atsakyti
O galima visu seneliu nedet...jei nedera...ar cia butinai is turimu visu reik kazka sudeliot... g.gif
Papildyta:

Kas zino, kiek is viso kinieciu sidabriuku yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 20, 16:13)
O galima visu seneliu nedet...jei nedera...ar cia butinai is turimu visu reik kazka sudeliot... g.gif

Aš sudėjau visus kaip faktą ir tiek, nederinau. Haitis man iki šiol niekur neįsipiešia, dėžutėj atostogauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 20, 16:13)
Papildyta:
Kas zino, kiek is viso kinieciu sidabriuku yra... g.gif

Man asmeniškai būtų lavai įdomu visus pamatyti bigsmile.gif Jeigu nesigauna visų suverti, tada suverk tuos, kurie dera, o kitus bent jau išdėliok šalia blush2.gif

10 lyg ir unsure.gif
Atsakyti
Tai mano seneliai irgi nederantys. Kaip Song sako, tiesiog kiek ir kokiu turim.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 20, 16:23)
Tai mano seneliai irgi nederantys. Kaip Song sako, tiesiog kiek ir kokiu turim.

tai kad vien zvaigzduciu turiu 8vnt...skirtingas, tai jos visai pesasi kartu... g.gif
Papildyta:

Ryt manes nebus...tai gal nebaiksit temos per ryt... lotuliukas.gif

Ir geriau , kuo ilgiau nebaikt...gal spes suvaziuoti senoliai... ax.gif
Atsakyti
Ne, nu zinojau, kad tu pavarai, nu bet kad tiek lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti