Įkraunama...
Įkraunama...

skyrybos bloguoju

laba diena, labai butu malonu jei kas atsilieptu smile.gif nes pakliuvau i keblia situacija.. reiketu konkreciu pavyzdziu kas nutiko skiriantis bloguoju su busto paskola, kaip elgesi bankas..
Is anksto aciu
Atsakyti
Bankas blogai elgesi ir skiriantis geruoju. smile.gif Tai yra paliko tą paskolą bendrą, t.y. exas liko skolininkas, o aš laiduotoja. smile.gif Kitaip bankas net į kalbas nėjo, o teisėjas atvirai pasakė po pirmo posėdžio, kad kol nebus banko sutikimo - nesvarstys daugiau bylos. Bet pas mus buvo didelės sumos ir ta paskola seniai beviltiška.

Reik su banku kalbėtis. Ką siūlo bankas?
Atsakyti
Tai jeigu bankas neleidzia,gali neišskirt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 05 21, 15:10)

isskirti zinoma, kad galima, na tiesiog liks vis tiek butas ant seimos, ipareigoti abu... nes vienam krizes atveju buto niekaip nepaliks, bankui zinoma kad geriau du moketojai, mazense rizika. tarkim as iseinu, palieku vyra... bet esu vis tiek laiduotoja.. ir jei kas nutiks, tarkim vyras nesugebes moketis uz buta, mane irgi kabins... tik zinoma daug niuansu yra, kaip advokate sake...

man tik idomu, ar imanomas toks dalykas, nes advokate tai linksta uz geruoju, maziau problemu ( kas puikiai suprantama) . As ziuriu truputi dabar is savo darzines, jei skiriesi bloguoju.. palieka buta ant dvieju, paskola moka du, komunaliniai per puse.. ar imanomas toks variantas.. buta po skyrybu parduoti, o likuti paskolos dalintis per puse... paskola lieka mazesne taip... o kadangi nesiruosiu gyventi lt, man reiktu jos ir maziau moketi.. galbut tiesiog matau tai labai per rozinius akinius.. nes kalbant su advokate, kas bus bloguoju su paskola... ji konkreciai negali pasakyti... zinoma, tai bankas sprendzia..
kiek man yra zinoma, siuo metu bankai nori maziausiai tureti problemu, todel jie palieka viska kaip yra..
Atsakyti
JAu treji metai viena moku uz busta paskola, kur jis yra laiduotojas. Skiriames bloguoju. Irgi tris metus. Dar yra jo paskolu, kur as laiduotoja, jis nemoka. Viskas lieka man. Ir bankams gerai... As biudzetininke- issiiesko (s). Taigi, mesk rozinius akinius. Uzssitikrink kuo mazesne skola...
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2010 05 21, 16:10)

Isskirs, tik liks nepadalintas ,,turtas" ir byla tesis kaip mano - iki begalybes...
Atsakyti
QUOTE(Savani @ 2010 05 21, 20:07)
JAu treji metai viena moku uz busta paskola, kur jis yra laiduotojas. Skiriames bloguoju. Irgi tris metus. Dar yra jo paskolu, kur as laiduotoja, jis nemoka. Viskas lieka man. Ir bankams gerai... As biudzetininke- issiiesko (s). Taigi, mesk rozinius akinius.  Uzssitikrink kuo mazesne skola...
Papildyta:
Isskirs, tik liks nepadalintas ,,turtas" ir byla tesis kaip mano - iki begalybes...

na sunku kompromisa surasti, ir dar kai bankas savo padares, ir jei kitas nenori jokiu isipareigojimu....
jau geriau su tais bankais jokios bedos netureti...
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 05 21, 16:21)
buta po skyrybu parduoti,  o likuti paskolos dalintis per puse... paskola lieka mazesne taip... o kadangi nesiruosiu gyventi lt,  man reiktu jos ir maziau moketi.. galbut tiesiog matau tai labai per rozinius akinius..

Manau tokiu atveju vis tiek reikės užstato, tokiai paskolos sumai, kokia liktų atidavus pardavus butą..bet čia geriau klauskite visų įmanomų var. banko. Ir būtent to banko iš kurio paimta paskola. Turėtų atsakyti į visus klausimus ar taip galima ar ne wink.gif

O tokio var. kaip laiduotojo keitimas nesvarstėte? Jei jokių pretenzijų į butą nenorite turėti, tai būtų geriausias var., kad Jūsų vyras susirastų kitą žmogų, kuris sutiktų ir būtų tinkamas būti laiduotoju. Nes bent prieš pat krizę pakeisti laiduotoją nebuvo problemų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2010 05 24, 16:29)
Manau tokiu atveju vis tiek reikės užstato, tokiai paskolos sumai, kokia liktų atidavus pardavus butą..bet čia geriau klauskite visų įmanomų var. banko. Ir būtent to banko iš kurio paimta paskola. Turėtų atsakyti į visus klausimus ar taip galima ar ne wink.gif

O tokio var. kaip laiduotojo keitimas nesvarstėte? Jei jokių pretenzijų į butą nenorite turėti, tai būtų geriausias var., kad Jūsų vyras susirastų kitą žmogų, kuris sutiktų ir būtų tinkamas būti laiduotoju. Nes bent prieš pat krizę pakeisti laiduotoją nebuvo problemų wink.gif

toks variantas del laiduotojo yra zinomas, tiesiog pries laika tada keistusi palukanos, nes butu kaip nauja sutartis.. kada iki palukanu pakeitimo like dar keli metai. g.gif tai kazkaip nesinori tu pinigeliu atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 05 25, 08:36)
toks variantas del laiduotojo yra zinomas, tiesiog pries laika tada keistusi palukanos,  nes butu kaip nauja sutartis..  kada iki palukanu pakeitimo like dar keli metai.  g.gif  tai kazkaip nesinori tu pinigeliu atiduoti.

gerai cia pasakiau...keli metai del palukanu pasikeitimo, kada reiktu moketi visa gyvenima... lotuliukas.gif
arba laukti tuos kelis metus iki paluknau pasikeitimo, ir tada keisti laiduotoja..
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 05 25, 12:04)
gerai cia pasakiau...keli metai del palukanu pasikeitimo,  kada reiktu moketi visa gyvenima... lotuliukas.gif
arba laukti tuos kelis metus iki paluknau pasikeitimo,  ir tada keisti laiduotoja..

Na nebent pas Jus labai išskirtinės sutarties sąlygos ir palūkanos.
Bent mano atveju, tai bankas sutiko keičiant laiduotoją, palikti galioti visas tas pačias sutarties sąlygas, t.y. fiksuota palūkanų dalis nesikeitė. Bet čia buvo dar prieš krizę, dabar kitokia gal jų politika.
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2010 05 25, 13:39)
Na nebent pas Jus labai išskirtinės sutarties sąlygos ir palūkanos.
Bent mano atveju, tai bankas sutiko keičiant laiduotoją, palikti galioti visas tas pačias sutarties sąlygas, t.y. fiksuota palūkanų dalis nesikeitė. Bet čia buvo dar prieš krizę, dabar kitokia gal jų politika.

tai cia banko vadybininke nesugeba susneketi ( bijo arba subine pakelti tingi, ne syki jau buvo apskusta). ale ji nieko negali padaryti siuo klausimu, todel viskas keistusi.. kas atims tikrai pinigu be reikalo. Nepadeda nei advokates rastai... verysad.gif

is kokio banko emet paskola?
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 05 25, 15:01)
tai cia banko vadybininke nesugeba susneketi ( bijo arba subine pakelti tingi, ne syki jau buvo apskusta).  ale ji nieko negali padaryti  siuo klausimu, todel  viskas keistusi.. kas atims tikrai pinigu be reikalo. Nepadeda nei advokates rastai...  verysad.gif

is kokio banko emet paskola?

paskola buvo iš DnB Nordo o kad daug kas priklauso nuo vadybininkės tas tiesa, teko patirti tą savo kailiu..
Na sekmės beieškant geriausios išeities wink.gif
Atsakyti