QUOTE(due drops @ 2010 05 21, 15:10)
Tai jeigu bankas neleidzia,gali neišskirt?
isskirti zinoma, kad galima, na tiesiog liks vis tiek butas ant seimos, ipareigoti abu... nes vienam krizes atveju buto niekaip nepaliks, bankui zinoma kad geriau du moketojai, mazense rizika. tarkim as iseinu, palieku vyra... bet esu vis tiek laiduotoja.. ir jei kas nutiks, tarkim vyras nesugebes moketis uz buta, mane irgi kabins... tik zinoma daug niuansu yra, kaip advokate sake...
man tik idomu, ar imanomas toks dalykas, nes advokate tai linksta uz geruoju, maziau problemu ( kas puikiai suprantama) . As ziuriu truputi dabar is savo darzines, jei skiriesi bloguoju.. palieka buta ant dvieju, paskola moka du, komunaliniai per puse.. ar imanomas toks variantas.. buta po skyrybu parduoti, o likuti paskolos dalintis per puse... paskola lieka mazesne taip... o kadangi nesiruosiu gyventi lt, man reiktu jos ir maziau moketi.. galbut tiesiog matau tai labai per rozinius akinius.. nes kalbant su advokate, kas bus bloguoju su paskola... ji konkreciai negali pasakyti... zinoma, tai bankas sprendzia..
kiek man yra zinoma, siuo metu bankai nori maziausiai tureti problemu, todel jie palieka viska kaip yra..