Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai (pasai, kortelės, pažymėjimai)

sakykit,kur dabar daro kauno raj.gyvenantiems pasus,ir kiek dabar kainuoja vaiko pasas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2011 06 01, 09:15)
sakykit,kur dabar daro kauno raj.gyvenantiems pasus,ir kiek dabar kainuoja vaiko pasas 4u.gif

Va čia
6 metų vaikui kainuoja 75 litai.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2011 06 01, 13:59)
Va čia
6 metų vaikui kainuoja 75 litai.

galit čia galit kur tik širdis geidžia lotuliukas.gif jei rimtai kur jums patogiau, galit kad ir kitam lietuvos gale
Atsakyti
Labas,

o kokių dokumentų reikia paso gamybai? Ir ar reikia būti deklaravus gyvenamą vietą? Nes aš tai nesu niekur jos deklaravusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A'yša @ 2011 06 14, 09:09)
Labas,

o kokių dokumentų reikia paso gamybai? Ir ar reikia būti deklaravus gyvenamą vietą? Nes aš tai nesu niekur jos deklaravusi  blush2.gif

Sena pasa ir kvita.
Atsakyti
Sveikos. Turiu klausimuką. Pamečiau asmens tapatybės kortelę. Ir tuo pačiu šiandien pažiūrėjau, kad paso galiojimo laikas jau mėnesis kaip pasibaigęs. doh.gif Tai dabar klausimai: ar būtina darytis ir pasą ar užtenka ir asmens tapatybės kortelės? Ir dar, ar mane aptarnaus su pasibaigusiu galiot pasu, ar reikia kokio kito dokumento? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norejau pasiteirauti, ar galima pvz pasa darytis mieste kur gyveni, ar butina darytis ten, kur esi delaraves gyvenamaja vieta? g.gif Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2011 06 14, 20:37)
Sveikos. Turiu klausimuką. Pamečiau asmens tapatybės kortelę. Ir tuo pačiu šiandien pažiūrėjau, kad paso galiojimo laikas jau mėnesis kaip pasibaigęs.  doh.gif Tai dabar klausimai: ar būtina darytis ir pasą ar užtenka ir asmens tapatybės kortelės? Ir dar, ar mane aptarnaus su pasibaigusiu galiot pasu, ar reikia kokio kito dokumento?  g.gif

galite rinktis ko norite, paso ar ATK, eikite su senuoju pasu, o del korteles tikiuosi policija informavote ir spaudoj paskelbete kad pamestas toks dokumentas?
Atsakyti
sveikos. greit baigsis mano paso galiojimo laikas, ir nežinau, ar imt vėl naują pasą, ar asmens tapatybės kortelę, nes planuoju išvažiuot šią vasarą į užsienį padirbėt, kur fermoj kokioj, tai ar jiems nebus skirtumo koks mano asmens dokumentas, nes aš Europos sąjungos pilietė? gal kas susidūrėt, buvot panašioj situacijoj?
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2011 06 02, 13:52)
galit čia galit kur tik širdis geidžia  lotuliukas.gif  jei rimtai kur jums patogiau, galit kad ir kitam lietuvos gale

Kai dariausi pasą darė tik ten kur esu registruota
QUOTE(popiete @ 2011 06 18, 11:19)
sveikos. greit baigsis mano paso galiojimo laikas, ir nežinau, ar imt vėl naują pasą, ar asmens tapatybės kortelę, nes planuoju išvažiuot šią vasarą į užsienį padirbėt, kur fermoj kokioj, tai ar jiems nebus skirtumo koks mano asmens dokumentas, nes aš Europos sąjungos pilietė? gal kas susidūrėt, buvot panašioj situacijoj?

Jei neklystų lygtais jau nuo balandžio asmens tapatybės kortelė nėra privaloma, aš daryčiaus tik pasą, nes jis galioja visur, o asmens tapatybės kortelė negalioja valstybėse kur reikalinga viza.
Atsakyti
QUOTE('Petra @ 2011 06 14, 09:09)
Labas,

o kokių dokumentų reikia paso gamybai? Ir ar reikia būti deklaravus gyvenamą vietą? Nes aš tai nesu niekur jos deklaravusi  blush2.gif

Neseniai dariau dukrai tapatybės kortelę, o jos niekur nebuvau deklaravusi (gyvenamosios vietos) tai reikėjo deklaruoti gyvenamą vietą, o tik paskui priėmė prašymą tapatybės kortelės gamybai.
Tik toks klausimas...ar jie tikrai ir pagamina per mėnesį, ar gali būt ir anskčiau. Kažkaip darydama nepagalvojau, o dabar tuoj bus praėję trys savaitės nuo gamybos pradžios ir baisia prisireikė tos tapatybės kortelės. Kažin, primokėjus papildomai, nepagamnintų tuo pagreitintu būdu...
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 06 21, 08:50)
Tik toks klausimas...ar jie tikrai ir pagamina per mėnesį, ar gali būt ir anskčiau. Kažkaip darydama nepagalvojau, o dabar tuoj bus praėję trys savaitės nuo gamybos pradžios ir baisia prisireikė tos tapatybės kortelės. Kažin, primokėjus papildomai, nepagamnintų tuo pagreitintu būdu...

gali buti ir daznai buna, kad dokumentai pagaminama greiciau negu per menesi, o kokioje stadijoje yra jusu dokumentas galite pasiziureti cia https://www.dokumentai.lt/data/

jei dokumentas jau uzsakytas, kazi ar begali reguliuoti jo gavimo terminus g.gif cia tik as taip manau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 21 birželio 2011 - 08:57