Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai (pasai, kortelės, pažymėjimai)

QUOTE(Wanilė @ 2011 07 03, 15:28)
ar keiciantis pasa galima atsinesti savo pasidarytas nuotraukas aisku tinkancias dokumentui? ar mirk atsikelk ten butinai turi nufotografuoti?  doh.gif
ten jauciu ne kokios foto gaunasi o as noriu grazios ant paso biggrin.gif
aciu kas atsakys  4u.gif

Vilniuj nereikia nesti savo nuotraukos,daro vietoj,jeigu nepatiks nuotrauka is pirmo karto,perfotografos.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 06 21, 21:22)
Labas vakaras  4u.gif

Ieskojau, bet neradau informacijos apie tai, kas man dabar labai aktualu. Nenoriu kurti naujos temos, todel paklausiu cia  ax.gif

Buvau istekejusi. Pavarde kaip ir priklauso tapo su galune -iene. Santuokoje gime 2 berniukai. Issiskyriau. Susigrazinau mergautine pavarde, kad nenesiotis buvusios uosvienes atminty  hihihi.gif  Dabar istekejau antra karta ir pavarde vel tapo -iene. Mano ir vaiku pavardes skirtingos.
I Latvija rizikavome vaziuoti tik su visu pasais ir pasiemusi istuokos bei naujaji santuokos liudijimus. Aisku, kvepejo tai didele bauda. Dabar planuojame ilgesniam laikui vaziuoti pakeliauti po Skandinavija, bet..... iskilo klausimas- kokiu reikia dokumentu, kurie patvirtintu, kad vaikai yra mano, nors ir pavardes musu skirtingos?
Cia kur kreiptis?  Vaikai turi pasus. Ar man issiversti ju gimimo liudijimus i kokia kita kalba, pvz anglu? Patvirtinti pas notara? Ar gal aplamai yra kokia forma anglu kalba, kur bus parasyta, kad tokia ir tokia (as su naujaja pavarde) esu ju mama ?  g.gif
Tikiuosi supratote ka norejau paklausti.
Trumpai tariant- mano ir vaiku pavardes skirtingos- kokiu dokumentu reikia isvaziuojant i uzsieni, kurie patvirtintu mano motinyste ju atzvilgiu.

Labai aciu uz atsakymus ir patarimus  4u.gif

Asmens kodas juk nesikeicia tongue.gif , o vaiku gimimo liudijimuose irasyta ne tik jusu pavarde, bet ir asmens kodas.
Atsakyti
gal kas žino, kaip dirba tas pasų poskyris naugarduko g. 100? niekur nerandu darbo laiko, o man labai toli važiuot, tai kad nevažiuočiau be reikalo...anksčiau kažkaip pasų poskyriai ne kiekvieną dieną dirbdavo ir tik tam tikrom valandom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(popiete @ 2011 07 04, 11:52)
gal kas žino, kaip dirba tas pasų poskyris naugarduko g. 100? niekur nerandu darbo laiko, o man labai toli važiuot, tai kad nevažiuočiau be reikalo...anksčiau kažkaip pasų poskyriai ne kiekvieną dieną dirbdavo ir tik tam tikrom valandom... g.gif

INTERESANTŲ PRIĖMIMAS

Migracijos tarnyboje (Naugarduko g. 100, Vilnius, tel. 271 6444) interesantai priimami:

Savaitės dienos Priėmimo laikas
Pirmadienis 8.00 – 16.30
Antradienis 8.00 – 18.30
Trečiadienis 8.00 – 16.30
Ketvirtadienis 8.00 – 18.30
Penktadienis 8.00 – 15.30

Atsakyti
kiek zn pasas per 5d.d 200.t.y pasas 150 ir skubos tvarka per 5 d.d dar 50lt,o kaip yra vaikams????kaina vaikiska ar ne?
pati jau radau.bet manau,kad kazkam dar bus aktualu

http://www.dokumenta...ma.php#MOKESTIS
Papildyta:
QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 07, 00:30)
kiek zn pasas per 5d.d 200.t.y pasas 150 ir skubos tvarka per 5 d.d dar 50lt,o kaip yra vaikams????kaina vaikiska ar ne?
pati jau radau.bet manau,kad kazkam dar bus aktualu

http://www.dokumenta...ma.php#MOKESTIS

p.s o pratesiant dvejus pasus ar ir banko mokestis dvigubas,ar galima moket kartu?nes juk vaikas pats susimoket,tai negali g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 06 21, 22:22)
Cia kur kreiptis?  Vaikai turi pasus. Ar man issiversti ju gimimo liudijimus i kokia kita kalba, pvz anglu? Patvirtinti pas notara? Ar gal aplamai yra kokia forma anglu kalba, kur bus parasyta, kad tokia ir tokia (as su naujaja pavarde) esu ju mama ?  g.gif
Tikiuosi supratote ka norejau paklausti.

Mano klausimas panasus, bet truputi skirtingas: teta nori issivezti mano sunu paatostogauti i Latvija. Vaikas pasa turi. Klausimas, ko reikia, kad tetos niekas nebaustu ir nekaltintu vaiko pagrobimu? Cia reikia kreiptis i notara del igaliojimo? Eiti ir tetai, ir man, ir vaikui pas notara? Ar pakanka tik migracijos tarnybos kokios patvirtintos pazymos?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 13 liepos 2011 - 06:19
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 07:13)
Labas rytas,reikia jusu nuomoniu.Ka gali padaryti zmogus turintis visas svetimo zmogaus paso domenis?Nes atsitiko taip kad as per savo naivuma ir patikluma daviau savo paso domenis nepazistamam zmogui,ir dar sask numeri daviau.

va apie ka mes kalbejome, tikiuosi Jums labiau pasiseke http://www.alfa.lt/s...11-07-13_07-21/
Atsakyti
o pasa isduota pagal deklaruota ar pagal gyvenama vieta ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 14, 10:13)
o pasa isduota pagal deklaruota ar pagal gyvenama vieta ? smile.gif

2-3 puslapiai atgal parasyta, darotes ten kur jums patogu
Atsakyti
sakykit,jei as registruota Vilniaus rajone,kur man reiketu kreiptis del paso pakeitimo?(baigesi galiojimas).aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 07 24, 19:30)
sakykit,jei as registruota Vilniaus rajone,kur man reiketu kreiptis del paso pakeitimo?(baigesi galiojimas).aciu 4u.gif

I Vilniaus migracijos tarnyba, Naugarduko 100. 4u.gif
Atsakyti
kazkur internete perskaiciau,jog keiciant pasa reikia tevu asmens kodus nurodyt,bet cia juk nesamone turbut?????
Atsakyti