Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai (pasai, kortelės, pažymėjimai)

QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 06 20, 22:37)
Kai dariausi pasą darė tik ten kur esu registruota

Tikrai galima bet kur darytis pasa ar ATK. mirksiukas.gif
QUOTE(LaPassion @ 2011 06 21, 09:50)
Neseniai dariau dukrai tapatybės kortelę, o jos niekur nebuvau deklaravusi (gyvenamosios vietos) tai reikėjo deklaruoti gyvenamą vietą, o tik paskui priėmė prašymą tapatybės kortelės gamybai.
Tik toks klausimas...ar jie tikrai ir pagamina per mėnesį, ar gali būt ir anskčiau. Kažkaip darydama nepagalvojau, o dabar tuoj bus praėję trys savaitės nuo gamybos pradžios ir baisia prisireikė tos tapatybės kortelės. Kažin, primokėjus papildomai, nepagamnintų tuo pagreitintu būdu...

Čia galite paziureti,kokioje stadijoje jusu dokumentas. mirksiukas.gif http://www.dokumentai.lt/
O dabar manau nieko nebeimanoma pagreitinti. schmoll.gif
Bet ,jei pries 3 savaites pridavete,tai gal jau ir padarytas yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 06 21, 10:00)

Čia galite paziureti,kokioje stadijoje jusu dokumentas. mirksiukas.gif http://www.dokumentai.lt/

darytis galima ten kur parogiau patiems, registracijos vieta nebūtinai turi sutapti su išdavimo

o kai priduota ir dar taip senaii ati šansų pagreitinimui negaug, bet yra šiek tiek, turit tikrintis stadiją pradžiai ir eiti ten kur pridavėt, o tada jau priklauso nuo daug darbuotojų geranoriškumo ir aišku galimybių, galima sakyti 50/50 šansų pagreitinimui
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 06 21, 10:00)

Tikrinausi pagal jūsų pateiktą nuorodą, bet rašo, kad dar nepadaryta verysad.gif
O kažin kokios baudos, vežantis vaiką į Latviją be tapatybės kortelės g.gif Tiesiog netikėtai atsirado būtinybė važiuot į Latviją 06 27. Jei nebus 06 23 pagaminta, teks keliaut be TK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2011 06 21, 16:10)
O kažin kokios baudos, vežantis vaiką į Latviją be tapatybės kortelės  g.gif Tiesiog netikėtai atsirado būtinybė važiuot į Latviją 06 27. Jei nebus 06 23 pagaminta, teks keliaut be TK  doh.gif

Prieš porą metų buvo tokios: Pagal Latvijos įstatymus neturintiems dokumentų keliautojams už pažeidimą numatyta 250 Latvijos latų bauda. Lietuvoje toks pažeidimas užtraukia įspėjimą arba baudą nuo šimto penkiasdešimties iki trijų šimtų litų, o padarius šį pažeidimą pakartotinai baudžiama bauda nuo trijų iki šešių šimtų litų
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Ieskojau, bet neradau informacijos apie tai, kas man dabar labai aktualu. Nenoriu kurti naujos temos, todel paklausiu cia ax.gif

Buvau istekejusi. Pavarde kaip ir priklauso tapo su galune -iene. Santuokoje gime 2 berniukai. Issiskyriau. Susigrazinau mergautine pavarde, kad nenesiotis buvusios uosvienes atminty hihihi.gif Dabar istekejau antra karta ir pavarde vel tapo -iene. Mano ir vaiku pavardes skirtingos.
I Latvija rizikavome vaziuoti tik su visu pasais ir pasiemusi istuokos bei naujaji santuokos liudijimus. Aisku, kvepejo tai didele bauda. Dabar planuojame ilgesniam laikui vaziuoti pakeliauti po Skandinavija, bet..... iskilo klausimas- kokiu reikia dokumentu, kurie patvirtintu, kad vaikai yra mano, nors ir pavardes musu skirtingos?
Cia kur kreiptis? Vaikai turi pasus. Ar man issiversti ju gimimo liudijimus i kokia kita kalba, pvz anglu? Patvirtinti pas notara? Ar gal aplamai yra kokia forma anglu kalba, kur bus parasyta, kad tokia ir tokia (as su naujaja pavarde) esu ju mama ? g.gif
Tikiuosi supratote ka norejau paklausti.
Trumpai tariant- mano ir vaiku pavardes skirtingos- kokiu dokumentu reikia isvaziuojant i uzsieni, kurie patvirtintu mano motinyste ju atzvilgiu.

Labai aciu uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 21 birželio 2011 - 21:24
Geras klausimas, šeip Lt giminystę įrodo gimino liudijaimais ir santuokos ištuokos dokumentais, bet kaip užsienyje yžtai nzn. gal čia reikia info ieškoti kur pasienyje g.gif nors labai daug užsieniečių vaikų ir mamų pavardės irgi skirtingos, tai kaži ar kils koks nesusipratimas. klauskit migracijos departamente arba pasienio tarnybose
Atsakyti
Toks kvailas klausimėlis, bet darantis pagal naujas taisykles asmens pasą nuotrauka dedama spalvota ar nespalvota? smile.gif
Atsakyti
nespalvota.
Ir fotkina pačioj migracijoj, nereik foto savo neštis
Atsakyti
Pati klausiau- pati ir atsakysiu, jei kam prireiktu.
Vaiku gimimo liudijimai bus pakeisti, juose bus irasyta mano, t.y. ju mamos jau dabartine pavarde. Tecio duomenys lieka tie patys (pirmasis vyras, vaiku tevas juk nesikeicia, jo pavarde irgi)
Viskas tvarkoma metrikacijos tarnyboje ir legaliai, nes yra toks istatymas, leidziantis keisti duomenis.
Atsakyti
Gal kas patars, noriu pasidaryti pasa, nes dabar turiu ATK, bet noretusi per viena diena viska sutvarkyti, uz pasa gal is karto galima sumoketi? Jei taip, ar yra specialus imokos kodai kazkokie, o gal nuejus i banka jie patys zinos kaip pildyti? Tereikes tik paklausti?
Atsakyti
ar keiciantis pasa galima atsinesti savo pasidarytas nuotraukas aisku tinkancias dokumentui? ar mirk atsikelk ten butinai turi nufotografuoti? doh.gif
ten jauciu ne kokios foto gaunasi o as noriu grazios ant paso biggrin.gif
aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wanilė @ 2011 07 03, 15:28)
ar keiciantis pasa galima atsinesti savo pasidarytas nuotraukas aisku tinkancias dokumentui? ar mirk atsikelk ten butinai turi nufotografuoti?  doh.gif

Galima, nors ir nenoriai ima biggrin.gif
As ATK su savo foto dariausi smile.gif
Atsakyti