QUOTE(dier @ 2010 05 27, 12:17)
nu jo, jau pats laikas ikurtuvems, ruosk stala

QUOTE(leaona @ 2010 05 27, 12:19)
Sveikos mergaites. Imeciau kelias nuotraukytes. Kai darbai pajudes bus ir kitokiu,dabar tik tokios. Gal kas turite skardos lankstytoju kontaktus.Labai praverstu.
o "lankstiny" buvot ? Cia zemes ukio technikume, salia parduotuves
as pro jusu busima nama beveik kas dien pravaziuoju

QUOTE(leaona @ 2010 05 27, 12:19)
Sveikos mergaites. Imeciau kelias nuotraukytes. Kai darbai pajudes bus ir kitokiu,dabar tik tokios. Gal kas turite skardos lankstytoju kontaktus.Labai praverstu.
Turiu kur lanksto prie bazės, galiu parašyti kontasktus
QUOTE(rackiene @ 2010 05 27, 12:28)
o ten lietvamzdziu irgi yra?
man reikia pradeti lietvamzdziu ieskoti, fasado darbai kita savaite prasides, jei meziagu gausim, polisterolo niekur nera-sezonas .... reikia laukti po 1-2 savaites....
QUOTE(dier @ 2010 05 27, 12:49)
o ten lietvamzdziu irgi yra?
taip lanksto, turi tas vyrukas savo stakles

QUOTE(rackiene @ 2010 05 27, 13:15)
kas man uzdes as turiu, gal gali duoti kontaktus, paziureciau ka jis man paskaiciuos

QUOTE(rackiene @ 2010 05 27, 10:28)
Prasau parasyk,gali i AZ. Dekoju.
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2010 05 27, 10:28)
Kitas kaip nevietines klausimas.O kur tu baze?
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 10:24)
nu jo, jau pats laikas ikurtuvems, ruosk stala
nu liuks vietike 

Nu dar niekur nebuvome,nes tik kita savaite Lietuvoje busim,bet bandau viska suzinoti is anksto. Kuo daugiau tuo geriau.

QUOTE(leaona @ 2010 05 27, 17:00)
Prasau parasyk,gali i AZ. Dekoju.
Papildyta:
Papildyta:
Nu dar niekur nebuvome,nes tik kita savaite Lietuvoje busim,bet bandau viska suzinoti is anksto. Kuo daugiau tuo geriau.
Papildyta:
Papildyta:

indruciukas, ar jūs klinkerį armavot? Mes nearmuojam, dabar paskaičiau, kad reikia... 
Papildyta:
oi, tikrai labai įdomu, kai darbukai vyksta.. Aš šalia stovėjau, kai langus montavo..

Papildyta:
QUOTE(dier @ 2010 05 27, 11:34)
Sveikos mergaites, noriu pasigirti, siandien mums didzioji diena - stato langus
, sedziu darbe, o sikna dega-noriu lekti pasiziureti, vyras skambino, sake, kad virtuve jau su langu 

oi, tikrai labai įdomu, kai darbukai vyksta.. Aš šalia stovėjau, kai langus montavo..

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 23:02)
O man tokiu net nebuvo

QUOTE(Simonne @ 2010 05 26, 23:11)
Nesimiega
MB prase paklausti kiek pas tave laiptu pakopu (kokio plocio) ir ar pilnai betonuoti laiptai ar daliniai kokie ?
Idejau foto i albuma, aciu uz pagalba.
Čia dėl laiptų klausimas skirtas RK, bet kiek prisimenu Indruciuk pas tave irgi lyg betoniniai laiptai , tai domina tas pats: pakopu skaicius, plotis ir kaina

Idejau foto i albuma, aciu uz pagalba.
Čia dėl laiptų klausimas skirtas RK, bet kiek prisimenu Indruciuk pas tave irgi lyg betoniniai laiptai , tai domina tas pats: pakopu skaicius, plotis ir kaina
Vakar nesimiegojo, viriau sriuba iki 12.30

18 pakopu, 19-ta jau su grindim 2-am aukste. Plotis 125cm., o pradzioj toki praplatejima padariau 140cm., tai siandien visa diena braizem, matavom, skaiciavom, galvojom

Veliau paziuresiu foto, bet tavo nama ir per langus matau

Prasom uz pagalba, malonu padeti

QUOTE(Simonne @ 2010 05 26, 23:54)
O kokį apšvietimą po spintelėmis žadi dėti, tą vadinamą dieninių lempų (kur ilgos tokios) ar kitokį
Aš tai labai norėčiau kokių halogeniukų
, bet neįsivaizduoju kokiu principu jie dedasi - montuojasi į baldus ar atskirai kaip nors tvirtinami
nes jei į baldus sudie mano svajone
sako tokiu atveju kaista baldai ir mano MB nuomonė šituo klausimu , kam tau to reikia 

Man tos ilgos nea

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 09:45)
Paprastas. Tulikai ir gartraukis visi atskirai. Visa kita i dviguba ventiliacine sachta.
QUOTE(dier @ 2010 05 27, 10:34)
Sveikos mergaites, noriu pasigirti, siandien mums didzioji diena - stato langus
, sedziu darbe, o sikna dega-noriu lekti pasiziureti, vyras skambino, sake, kad virtuve jau su langu 

Sveikinu, padruske