Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Nesimiega biggrin.gif MB prase paklausti kiek pas tave laiptu pakopu (kokio plocio) ir ar pilnai betonuoti laiptai ar daliniai kokie ?
Idejau foto i albuma, aciu uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
Čia dėl laiptų klausimas skirtas RK, bet kiek prisimenu Indruciuk pas tave irgi lyg betoniniai laiptai , tai domina tas pats: pakopu skaicius, plotis ir kaina ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 27, 00:08)
Nesimiega  biggrin.gif  MB prase paklausti kiek pas tave laiptu pakopu (kokio plocio) ir ar pilnai betonuoti laiptai ar daliniai kokie ?
Idejau foto i albuma, aciu uz pagalba  4u.gif

Miegasi,bet rytojui valgyti verdu doh.gif tai ir sedziu kol mesa isvirs doh.gif ir dar skalbianke laukiu kol issijungs...
pakopu 18, o kaip suprasti daliniai ar pilnai betonuoti g.gif nuotraukose turetu matytis,kad pas mus tas "stuburas", jis betonuotas, ant virsaus desis medines pakopos (nors pora meistriuku klause kokias pakopas desim blink.gif gal kokia nauja mada dabar, nebe medines g.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 01:12)
pakopu 18, o kaip suprasti daliniai ar pilnai betonuoti  g.gif nuotraukose turetu matytis,kad pas mus tas "stuburas"

O kaip dėl kainos ax.gif Daliniai (čia aš taip vadinu, nes jie ne per visą plotį betonuoti), kaip sakai tas stuburas dar būna palei sieną, tai gaunas tokie per pusę skirti - betonuota dalis prie sienos, o kita pusė - erdvė su pakopa (įtariu kad čia nelabai aiškiai blush2.gif ), o tavo stuburas jei neklystu eina per vidurį (kokio jis pločio?)
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 01:02)
norejau nufotkinti ta laida spinteliu apsvietimui virtuvej...

O kokį apšvietimą po spintelėmis žadi dėti, tą vadinamą dieninių lempų (kur ilgos tokios) ar kitokį ax.gif Aš tai labai norėčiau kokių halogeniukų wub.gif , bet neįsivaizduoju kokiu principu jie dedasi - montuojasi į baldus ar atskirai kaip nors tvirtinami g.gif nes jei į baldus sudie mano svajone doh.gif sako tokiu atveju kaista baldai ir mano MB nuomonė šituo klausimu , kam tau to reikia fool.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 22:15)
o gal galima placiau  ax.gif kiek meistreliams mokejote, kaip naudojasi, na ir nuotraukte butu super  thumbup.gif  blush2.gif

Dėl kainos nežinau, mokėjau už viską bendrai. Dar kol kas nenaudojam, bet manau, kad normaliai ir geriau bus nei lygios dažytos sienos. O nuotrauką vėliau, nes šiuo metu neturiu savo kompo
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 27, 00:32)
O kaip dėl kainos  ax.gif  Daliniai (čia aš taip vadinu, nes jie ne per visą plotį betonuoti), kaip sakai tas stuburas dar būna palei sieną, tai gaunas tokie per pusę skirti - betonuota dalis prie sienos, o kita pusė - erdvė su pakopa (įtariu kad čia nelabai aiškiai  blush2.gif ), o tavo stuburas jei neklystu eina per vidurį  (kokio jis pločio?)

viskas labai aisku... plocio nepasakysiu centimetrais- atsistoji kojes suglaudes ir dar vietos is krastu biski lieka... gal koks 30cm,gal 40 g.gif

QUOTE(Simonne @ 2010 05 27, 00:54)
O kokį apšvietimą po spintelėmis žadi dėti, tą vadinamą dieninių lempų (kur ilgos tokios) ar kitokį  ax.gif  Aš tai labai norėčiau kokių halogeniukų  wub.gif , bet neįsivaizduoju kokiu principu jie dedasi - montuojasi į baldus ar atskirai kaip nors  tvirtinami g.gif  nes jei į baldus sudie mano svajone  doh.gif  sako tokiu atveju kaista baldai ir mano MB nuomonė šituo klausimu , kam tau to reikia fool.gif

noreciau diodini (ar ledinis kaip ten jis skaitosi g.gif )
http://www.brasa.lt/...&...id=91&but=4
jei sviesos (arba pinigu biggrin.gif )neuzteks, tai reiks ziureti halogenini arba ta dieniniu lempu liumisencini:
http://www.brasa.lt/...&...id=93&but=4
http://www.brasa.lt/...&...id=92&but=4

QUOTE(Loreli @ 2010 05 27, 08:34)
Dėl kainos nežinau, mokėjau už viską bendrai. Dar kol kas nenaudojam, bet manau, kad normaliai ir geriau bus nei lygios dažytos sienos. O nuotrauką vėliau, nes šiuo metu neturiu savo kompo

aciu 4u.gif
Papildyta:
merges,jau klausiau, bet pasikartosiu, kaip su vedinimu darysite (darete)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 11:45)
merges,jau klausiau, bet pasikartosiu, kaip su vedinimu darysite (darete)?  g.gif

Pas mus pagal projektą numatytas natūralus, nes rekuperacijai pinigų nėra lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 11:45)
viskas labai aisku... plocio nepasakysiu centimetrais- atsistoji kojes suglaudes ir dar vietos is krastu biski lieka... gal koks 30cm,gal 40  g.gif

o gal kainą galima sužinoti į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 27, 11:17)
Pas mus pagal projektą numatytas natūralus, nes rekuperacijai pinigų nėra  lotuliukas.gif
Papildyta:

o gal kainą galima sužinoti į až  4u.gif

nu pagal projekta ir pas mus naturalus, del rekuperacines pas mane daug abejoniu... dar mastau apie ta mechanine, bet kad ten kaina irgi neaitinka realybes

pas ka jau yra padaryta i kaminukus ventiliacija, po kiek tu "tableciu" lubose dejot?tiksliau gal kas zinot,ant kiek kvadratiniu metru uztenka vienos angos? MB is vis galvoja groteles daryti sienose (na kur vedinimo sachtos eina),nevesti gofrais iki lubu g.gif

3,8t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 27 gegužės 2010 - 10:32
Sveikos mergaites, noriu pasigirti, siandien mums didzioji diena - stato langus thumbup.gif thumbup.gif , sedziu darbe, o sikna dega-noriu lekti pasiziureti, vyras skambino, sake, kad virtuve jau su langu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 27 gegužės 2010 - 10:34
QUOTE(dier @ 2010 05 27, 11:34)
Sveikos mergaites, noriu pasigirti, siandien mums didzioji diena - stato langus  thumbup.gif  thumbup.gif , sedziu darbe, o sikna dega-noriu lekti pasiziureti, vyras skambino, sake, kad virtuve jau su langu  mirksiukas.gif

ooooo biggrin.gif super thumbup.gif tai yra proga mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 05 27, 12:34)
Sveikos mergaites, noriu pasigirti, siandien mums didzioji diena - stato langus  thumbup.gif  thumbup.gif , sedziu darbe, o sikna dega-noriu lekti pasiziureti, vyras skambino, sake, kad virtuve jau su langu  mirksiukas.gif

OOOOO tikrai smagu, isivaizduoju kaip netveri savo kailyje, kaip knieti nuvaziuoti lotuliukas.gif tai siandien vakare gausit sampes ikalti ta proga, kad gerai langai laikytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man siandien vonioje ir WC montuoja spinteles su kriauklem tai irgi taip noriu paziureti kas ir kaip, jau paskambine pasake kad kazkas negerai biskeli kazka dar pakeisti reiks tai blin jau irgi nerviukas ima doh.gif na bet smulkmeneles ten tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 27, 11:37)
ooooo  biggrin.gif super  thumbup.gif  tai yra proga  mirksiukas.gif  ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 05 27, 12:01)
OOOOO tikrai smagu, isivaizduoju kaip netveri savo kailyje, kaip knieti nuvaziuoti  lotuliukas.gif  tai siandien vakare gausit sampes ikalti ta proga, kad gerai langai laikytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man siandien vonioje ir WC montuoja spinteles su kriauklem tai irgi taip noriu paziureti kas ir kaip, jau paskambine pasake kad kazkas negerai biskeli kazka dar pakeisti reiks tai blin jau irgi nerviukas ima doh.gif na bet smulkmeneles ten tikiuosi  ax.gif

drinks_cheers.gif

vyras ka tik skambino, sake- grazu wub.gif , reiks ruostis ikurtuvem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 27 gegužės 2010 - 11:19