Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 2 tema

QUOTE(trr @ 2011 03 24, 18:01)
taigi bet kuriuo atveju, tos juostelės būna priklijuotos prie viršelio, t.y. buterbrode tarp priešlapio ir viršelio.  4u.gif ar pirma klijuosi prie viršelio ar prie priešlapio, nelabai turi reikšmės.

Nagi man kaip tai žirafai kol daėjo per ilgą kaklą doh.gif doh.gif blush2.gif ...Kažkodėl galvoj mačiau kad juostelė eina po pirmu priešlapiu(tarp lapo ir priešlapio) ir dar bandau aiškintis,kodėl taip ar anaip... Tai aišku kad bet kokiu atveju jinai atsiduria toj pačioj vietoj,bereikalingai kuisdavausi(gerai kad darbo nedaug) ax.gif ir net nesusimasčiau...
Atsakyti
Keliu miegančią temą į viršų 4u.gif .
Domiuosi knygryšyste ir po truputį gaminu knygutes smile.gif .
Noriu parodyti savo pirmąjį albumą ax.gif .Dydis 15/20cm,telpa 10/15cm nuotraukos.Oda,paminkštintas viršelis.

user posted image

Atsakyti
pepa thumbup.gif jaukumėlis ir be trūkumų thumbup.gif
ačiū už šviežio oro gūsį temoje. mirksiukas.gif biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Kodėl čia taip tylu?smile.gif
Bloknotas sesei iš akvarelinių lapų.
user posted image
Atsakyti
14,5 x 23 cm Rankų darbo knygelė, klasikinis įrišimas su juostelėmis, 5 lankai po 10 lapų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibirkštėlė: 24 gegužės 2011 - 08:54
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 05 24, 09:53)
14,5 x 23 cm  Rankų darbo knygelė, klasikinis įrišimas su juostelėmis, 5 lankai po 10 lapų.

nu, ir kodėl nieks neužeina pagirti tokio gražaus viršelio (ir tokių gražių kampukų ) thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
trr, užeinu visa sugėdinta... blush2.gif
Keliskart vis atsidarau šito darbelio nuotrauką, neduoda jis man ramybės, nes gražu, o ir kampučiai nepriekaištingi išties...Bet va suglumino bendroj nuotraukoj nugarėlės vaizdas, kai tuo tarpu fragmentinėj nuotraukoj-viskas šauniai...
Kaip suprantu, foto kalta...
O šiaip tikrai-kiek darbo, kruopštumo, o ir jauku 4u.gif
Žaviuosi knygininkėmis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nugarėlė keistoka pavyko - vienoje pusėje gerai, kitoje nelabai, bet vaizdo negadina biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O jei pasidaryti knygą ir vietoj popierinės nugarėlės priklijuoti savo nėrinius , ar laikytųsi ?
Atsakyti

! 
Bet kokios komercinės ar reklaminės žinutės yra griežtai draudžiamos.
Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes, jos bus pašalintos be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviams skirtos atitinkamos nuobaudos.
Atsakyti
Kibirkštėle, graži, jauki knygutė wub.gif Man irgi truputį nugarėlė užkliuvo, bet gal čia nuotrauka taip negerai rodo unsure.gif

Pasirodysiu ir aš ax.gif Dėl idėjos tai visus laurus atiduodu Loretoidui blush2.gif Nusikopijavau nuo jos, labai jau man gražu buvo blush2.gif Knygutę rišau pati ax.gif

user posted image
Atsakyti
Misty, labai gražu - minimalistiška ir švelnu...

Va šioje foto, tai nelabai ta nugarėlė baisi?
http://radikal.ru/F/...751628.jpg.html
Fotografavo dovanos gavėja...
Atsakyti