Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

Sveikutes mielosios.
Na as jau po baliaus.Nors as nebaliavojau nes nutariau nelikti nakvoti o vaziuoti nakty namo. verysad.gif Nes negaliu as ilgai buti triuksme. verysad.gif Pavargstu nuo to greit,ir maze mane vis tuzgino.Tai as net ir pasvesti nepasvenciau.Tik viena zaidima pravedziau.Buvo labai linksma. thumbup.gif
O siandiena jauciuosi nedamiegojusi. doh.gif
Melodija ruoskite kuo daugiau ledu.Maskvos karsciai ateina pas mus thumbup.gif Jums bus pelno. mirksiukas.gif
http://www.gismeteo....ty/weekly/4230/
Atsakyti
Na vat dabar istiesu siandien vakare 19,15val mire Algirdas Brazauskas. verysad.gif Atsikankyno zmogelis.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 06 26, 23:55)
Na vat dabar istiesu siandien vakare 19,15val mire Algirdas Brazauskas. verysad.gif Atsikankyno zmogelis.

Labai lidna unsure.gif Nusipelnes zmogus buvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mano dukryte temperaturos turi 38,4 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 06 27, 14:51)
Sveikos.
Mano dukryte temperaturos turi 38,4  verysad.gif

Ar nebus tas pats virusas kaip ir mano vaikams g.gif Temperatura is niekur nieko ir gerklyte gali pradet skaudet g.gif Sveikaciuko ligoniukui 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus tai aisku is kur susirgo.Kai buvom pas broliene gymtadieni maze per daug su vandenuku pasipliuskeno.Visa slapia buvo ir kojos taip pat.o paskui lakste dar sukaitusi.Tai vat ir susirgo.
Daviau ibuprofeno kad miegotu geriau.Tai jau miega.Eisiu ir as jau i lova.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 06 27, 22:47)
Na pas mus tai aisku is kur susirgo.Kai buvom pas broliene gymtadieni maze per daug su vandenuku pasipliuskeno.Visa slapia buvo ir kojos taip pat.o paskui lakste dar sukaitusi.Tai vat ir susirgo.
Daviau ibuprofeno kad miegotu geriau.Tai jau miega.Eisiu ir as jau i lova.
verysad.gif

Sveikute 4u.gif Kaip sveikatele mergaiciukes g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Na dukryte vis dar su temperatura.Buvo gyd.Israse homeopatyniu lasiuku.Ir viskas.Cia kad gerklyte biski raudona.
Atsakyti
Laba ryta merguzeles 4u.gif Kepinates kaip visciukai ant iesmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Grazus orai na o mano dukriukas vis dar serga.Sloga.Gerklyte uzkymus,ir skauda.Nevalgo nieko.Kamuojames.
Bet tikiuosi greit pasveikti.

Na ka gavau laiska is sprendymu komisijos.Kur jie atmete mano pageidavima prilyginti turima invaliduma i %. verysad.gif
Ir nustate 90%darbinguma.
Tai vat dabar reks skambinsi i socrupyba ir klausti ar man bus mokami pinigeliai ar ne verysad.gif Net nebezinau ar verta dar kazkur skustis. unsure.gif Eh..........
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 07 03, 12:48)
Sveikutes.
Grazus orai na o mano dukriukas vis dar serga.Sloga.Gerklyte uzkymus,ir skauda.Nevalgo nieko.Kamuojames.
Bet tikiuosi greit pasveikti.

Na ka gavau laiska is sprendymu komisijos.Kur jie atmete mano pageidavima prilyginti turima invaliduma i %. verysad.gif
Ir nustate 90%darbinguma.
Tai vat dabar reks skambinsi i socrupyba ir klausti ar man bus mokami pinigeliai ar ne  verysad.gif Net nebezinau ar verta dar kazkur skustis. unsure.gif Eh..........

Sveikatuko tavo mazylei wub.gif Mes su Deimuciu irgi taipat sirgom ir dvi paras nieko nevalge tik mineralini gere.O tave labai uzjauciu ir manau kad nebeverta tau gadintis nervu,kitaip jau nebus ,o su teismais neprasidek tik pinigus sukisi ir naudos bus 0 unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip laikotės aš tai dar kvėpuoju, tik labai pavargau permažai išeiginių. Na gal termomasažinė lova padės ištempti mano judrią vasarą. Mano panelė nori ryt į Palanga aš tai nelabai ir nežinau ką daryti. o jūs nesirkit vasaros metu tai negražu nono.gif sunglasses2.gif

Na merginos išvarau į ginkūnus švęsti mindaugu vat bus trali vali fistivali drinks_cheers.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 03 liepos 2010 - 17:08