Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

QUOTE(JurSan @ 2010 07 11, 13:02)
Sveikos.Tiek to yra kaip yra.As dabar esu sveika.Greit eisiu dirbti ir pati uzdirbsiu sau pinigus.Ir eina tegul visi velniop ir paspringsta savo istatymais.

drinks_cheers.gif Saunuole ,uzsidirbsi daugiau negu gaudavai pasalpos mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano vaikiukai iseina antradieni i piligrimine kelione Zaiginys-Siluva-Moletai rolleyes.gif Del nieko nepergyvenu,nes bus su vienuole,bet neramina karsciai g.gif
Atsakyti
Melodija ,tavo biznis turetu klesteti per tokius karscius thumbup.gif Jur San kaip laikais g.gif Kazi kaip laikosi musu Iris 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na as laikausi.Nieko naujo pas mane. Kepam namie.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 07 15, 14:58)
Sveikos. Na as laikausi.Nieko naujo pas mane. Kepam namie.

Mano vaikai stovyklauja ir visai namu nepasiilgo blink.gif o mes taipat kepam,tirpstu kaip snieguole. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip sekasi kepti saulutėje? smile.gif
Gal vaikai jau pasiilgo namų? smile.gif
Aš nokstu su kiekviena diena vis smarkiau nokima prisdabdau vis kartas nuo karto įlysdama į šaldiklį, sekasi puikiai tik meldžiu dievulio kad jėgos neapleistu mane. Mano panalė sukraščiavo, bet vasara gal nieko tokio nebus greit persirgs.
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 07 21, 21:52)
Sveikutės, kaip sekasi kepti saulutėje? smile.gif
Gal vaikai jau pasiilgo namų? smile.gif
Aš nokstu su kiekviena diena vis smarkiau nokima prisdabdau vis kartas nuo karto įlysdama į šaldiklį, sekasi puikiai tik meldžiu dievulio kad jėgos neapleistu mane. Mano panalė sukraščiavo, bet vasara gal nieko tokio nebus greit persirgs.

Sekmes tau ir sveikatos ,stiprybes mirksiukas.gif Mergaiciukei sveikatuko 4u.gif
Atsakyti
Mano panelė sveika jau tik tą diena pakraščiavo kita diena jau buvo sveika. Bet kaip mudvi šiandien išmaudė fainas šiltas lietutis dar po tokia liūtim nebuvau pakliuvusi buvo visai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 07 23, 20:19)
Mano panelė sveika jau tik tą diena pakraščiavo kita diena jau buvo sveika. Bet kaip mudvi šiandien išmaudė fainas šiltas lietutis dar po tokia liūtim nebuvau pakliuvusi buvo visai įdomu thumbup.gif

Itariu turejo buti smagu po tokiu karsciu thumbup.gif
Atsakyti
Vat vakar pati sukarščiavauex kaip blogai jaučiausi čiut nusėlinau iki darbo ir nesupratau kas darosi, nors gerai kad dašuto po kiek laiko galva pačiupinti ogi jinai karšta tik čiupau paracatamoli keleta teblečių ir likau sveika paprakaitavusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 07 26, 21:13)
Vat vakar pati sukarščiavauex kaip blogai jaučiausi čiut nusėlinau iki darbo ir nesupratau kas darosi, nors gerai kad dašuto po kiek laiko galva pačiupinti ogi jinai karšta tik čiupau paracatamoli keleta teblečių ir likau sveika paprakaitavusi  wink.gif

Silumos smugi gavai ka g.gif Pasisaugok 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nežinau kas gal koks virusas, svarbiausia kad viskas baigėsi gerai. O šiaip jau pervargau norisi poilsiuko, net jau įdėtas vandens litras tašėja persunkus. Dar mėnesiuka reikia kažkaip ištemti reikia lito sūnaus mokslams. O karščiai jau baigiasi tuoj pradėsime šalti.

Tiesa kaip tavo leliukai ar jau sugryžo iš stovyklos laimingi daug nuotykiu parsivežė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 27 liepos 2010 - 18:29