Sveikos.Tiek to yra kaip yra.As dabar esu sveika.Greit eisiu dirbti ir pati uzdirbsiu sau pinigus.Ir eina tegul visi velniop ir paspringsta savo istatymais.
Sveikutės, kaip sekasi kepti saulutėje? Gal vaikai jau pasiilgo namų? Aš nokstu su kiekviena diena vis smarkiau nokima prisdabdau vis kartas nuo karto įlysdama į šaldiklį, sekasi puikiai tik meldžiu dievulio kad jėgos neapleistu mane. Mano panalė sukraščiavo, bet vasara gal nieko tokio nebus greit persirgs.
Sveikutės, kaip sekasi kepti saulutėje?
Gal vaikai jau pasiilgo namų?
Aš nokstu su kiekviena diena vis smarkiau nokima prisdabdau vis kartas nuo karto įlysdama į šaldiklį, sekasi puikiai tik meldžiu dievulio kad jėgos neapleistu mane. Mano panalė sukraščiavo, bet vasara gal nieko tokio nebus greit persirgs.
Mano panelė sveika jau tik tą diena pakraščiavo kita diena jau buvo sveika. Bet kaip mudvi šiandien išmaudė fainas šiltas lietutis dar po tokia liūtim nebuvau pakliuvusi buvo visai įdomu
Mano panelė sveika jau tik tą diena pakraščiavo kita diena jau buvo sveika. Bet kaip mudvi šiandien išmaudė fainas šiltas lietutis dar po tokia liūtim nebuvau pakliuvusi buvo visai įdomu
Vat vakar pati sukarščiavauex kaip blogai jaučiausi čiut nusėlinau iki darbo ir nesupratau kas darosi, nors gerai kad dašuto po kiek laiko galva pačiupinti ogi jinai karšta tik čiupau paracatamoli keleta teblečių ir likau sveika paprakaitavusi
Vat vakar pati sukarščiavauex kaip blogai jaučiausi čiut nusėlinau iki darbo ir nesupratau kas darosi, nors gerai kad dašuto po kiek laiko galva pačiupinti ogi jinai karšta tik čiupau paracatamoli keleta teblečių ir likau sveika paprakaitavusi
Tikrai nežinau kas gal koks virusas, svarbiausia kad viskas baigėsi gerai. O šiaip jau pervargau norisi poilsiuko, net jau įdėtas vandens litras tašėja persunkus. Dar mėnesiuka reikia kažkaip ištemti reikia lito sūnaus mokslams. O karščiai jau baigiasi tuoj pradėsime šalti.
Tiesa kaip tavo leliukai ar jau sugryžo iš stovyklos laimingi daug nuotykiu parsivežė?