Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

Sveikutes.
Man sitaip negera nors karkis.sad.gif
Pasiskambinau i socialine rupyba ir reikia vaziuoti rasyti prasyma kad nuimtu man mokejimus pasalpu nes as neturiu teises gauti daugiau pasalpos.Velnias o turiu dar sitiek skolu. angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Oj bijau kad nebutu man dar blogiau kad nepriskaiciuotu grazinti 20 000 lt uz visus metus kuriuos gaudavau. verysad.gif
Vien zodziu ................................. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 07 07, 17:11)
Sveikutes.
Man sitaip negera nors karkis.sad.gif
Pasiskambinau i socialine rupyba ir reikia vaziuoti rasyti prasyma kad nuimtu man mokejimus pasalpu nes as neturiu teises gauti daugiau pasalpos.Velnias o turiu dar sitiek skolu. angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Oj bijau kad nebutu man dar blogiau kad nepriskaiciuotu grazinti 20 000 lt uz visus metus kuriuos gaudavau.  verysad.gif
Vien zodziu ................................. sad.gif

console.gif Labai gaila,kad susidare tokia situacija,juk pinigeliu niekam neperdaug.Na gal bent neprisikabins del jau ismoketu pinigu,tikekimes cool.gif
Atsakyti
Oj tikiuosi verysad.gif
Bet kaip nekenciu musu istatymu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 07 07, 20:26)
Oj tikiuosi  verysad.gif
Bet kaip nekenciu musu istatymu  verysad.gif

Suprantu tave,man vistiek nesuprantama,kaip galima neigalu zmogu padaryti sveiku schmoll.gif Na cia Lietuva ir su jos istatymais viskas galima,turbut ir numireli prikeltu lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kodel jie per kompiuteri nemate kad man jau seniai buvo paskirta daugiau negu reikia pasalpoms nemoketi?Sian pazystamai is socrupybos paskambinau ir pasakiau savo asmens koda ir ji jau pati pamate kad man yra nustatyta 90% blink.gif Tai kodel is ten man niekas nepaskambino ir nepasake kad man negalimos ismokos?Nieko nesuprantu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 07 07, 23:26)
Bet kodel jie per kompiuteri nemate kad man jau seniai buvo paskirta daugiau negu reikia pasalpoms nemoketi?Sian pazystamai is socrupybos paskambinau ir pasakiau savo asmens koda ir ji jau pati pamate kad man yra nustatyta 90%  blink.gif Tai kodel is ten man niekas nepaskambino ir nepasake kad man negalimos ismokos?Nieko nesuprantu. g.gif

Sveikute 4u.gif Itariu ,kad joms tikrai nerupi schmoll.gif Tu kada pati turi tvarkytis popierius tada jos ir ziuri ,pirma taves tikrai ne.Mums buvo taip su soc.pasalpa,nuo rugsejo mums ji priklause ,bet niekas nepaskambino ir nepasake,tik kada vyras tvarke kitus dokumentus,parveze namo musu visas pajams ir kai pamaciau kas skaiciuojas i pajams ,o kas ne supratau ,kad priklauso pasalpa.Tada vyras nuleke tvarkytis,o inspektore tepasake,as visai neatkreipiau demesio cool.gif 3 men.pinigelius praradom.
Atsakyti
Laba.
Na vat teks man grazinti pinigus kuriuos gaudavau.Paskambino is socrupybos ir pasake.Oj Dzievuliau Dzievuliau ir ko man taip nesiseka. verysad.gif
Atsakyti
Todel nesiseka, kad viska darai atbulai ir tas dar prieki, kad as pati viska ir turi ta ka norejai as tau sakiau neskubek.
Atsakyti
Melodija taigi vat ka atrase man seimo narys:
Sveiki, manau, kad skusti komisijai jau nera prasmes. Lieka tik pasikonsultuoti su advokatu, ar galima is surinktos medziagos spresti ar pavyktu laimeti teisme.
Pagarbiai,
Edvardas Zakaris
Taip kad as supratau kad nieko net jis nepades ir viskas baigta.
Atsakyti
Aš irgi tą patį būčiau parašiusi, po tavo paskutinio elgesio, nes tu jam užbėgai už akių.
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 07 10, 20:41)
Aš irgi tą patį būčiau parašiusi, po tavo paskutinio elgesio, nes tu jam užbėgai už akių.

As kazkodel ir galvojau kad bus toks finalas cool.gif
Atsakyti
Sveikos.Tiek to yra kaip yra.As dabar esu sveika.Greit eisiu dirbti ir pati uzdirbsiu sau pinigus.Ir eina tegul visi velniop ir paspringsta savo istatymais.
As busiu aukstai iskelta galva.Nes as galiu. ax.gif
Del Zakario tai galiu pasakyti tik tai kad tesiog mes nesugebejom iskarto gerai suderinti veiksmu.O as dar ir pabijojau jam trugditi.Tai vat nesusiderinom kas ka darys ir taip isejo. verysad.gif As jo nepazystu.O su nepazystamais man sunkiai bendraujasi.Jai butumem arciau vienas kito tai galima butu susitikti.Bet atstumas didelis. verysad.gif
Atsakyti