Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

Sveikos.
Mes su MB atostogavom tik vakar grizom.
Ir sian paskambino man kad mano mociute mire.Tai vaziuosim ryt i laidotuves.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 08 17, 15:17)
Sveikos.

Didele uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 08 17, 14:17)
Sveikos.

Užuojauta tau, o močiute lai ilsis ramybėje.

Lyg karščiai baigėsi galėtumėte būti aktyvesnės. Man tai geriau, kad dar karšta pabūtu kuo ilgiau smile.gif
Dalmantinelota ar vaukučius savo jau apipirkai rugsėjo 1 -jai? Kažin kokia ta rugsėjo 1-oji bus ar man daug ledų užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 08 21, 16:43)
Užuojauta tau, o močiute lai ilsis ramybėje.

Lyg karščiai baigėsi galėtumėte būti aktyvesnės. Man tai geriau, kad dar karšta pabūtu  kuo ilgiau smile.gif
Dalmantinelota ar vaukučius savo jau apipirkai rugsėjo 1 -jai? Kažin kokia ta rugsėjo 1-oji bus ar man daug ledų užsisakyti g.gif

Taip isleidau 1000 virs litu abiems vaikams ,supirkau viska,liko tik pratybos,be mokytoju nerizikuoju pirkt.As girdejau ,kad iki puses rugsejo bus silti orai.
Atsakyti
Na tikrai nemažai išleidai jau., bet mus bus visi nauji rūbeliai:)
Štai ir atšalo oras mano darbelis vasarinis baigiasi tik kaip užbaigti greit be didesnių nuostoliu, o taip norėjau dar rugsėjo 1 -aja dirbti su pilnais šaldytuvais, o dabar atrodo kad rugsėjo pirmoji bus šalta ir gali net lietinga būti. Kavinėm bus pelno smile.gif

Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 08 25, 20:19)
Na tikrai nemažai išleidai jau., bet mus bus visi nauji rūbeliai:)
Štai ir atšalo oras mano darbelis vasarinis baigiasi tik kaip užbaigti greit be didesnių nuostoliu, o taip norėjau dar rugsėjo 1 -aja dirbti su pilnais šaldytuvais, o dabar atrodo kad rugsėjo pirmoji bus šalta ir gali net lietinga būti. Kavinėm bus pelno smile.gif

Taip abiems vaikiukams pirkau nauju rubu,nes per vasara isaugo ,o kas liko tai jau po namus deves.O rubu kainos tai kaip suaugusiu doh.gif

Nenusimink manau dar bus siltu oru,juk dar bobu vasara bus,
Atsakyti
Taip vaikai auga o kainos tikrai kosmines.
Zinaau kad bus bobu vasara bet as laukti jos negaliu as arba dirbu arba ne bet taip orai siubiuro kad nori verk.
Atsakyti
Labuka 4u.gif Isretejo musu namukai,mazai kas uzsuka unsure.gif
Atsakyti
Tikriausiai vasara buvo kalta, gal žiemai vėl jie papilnės.
Atsakyti
O as pasinerusi i vakavimus,reikia ziemai pasiruosti. rolleyes.gif Einu intike ieskoti recepto,kaip paukstiena uzvakuoti stiklainiuose,buvau radus ir pameciau doh.gif
Atsakyti
jei radai receptuka apie paukstienos vakavima imesk ir cia pabandysiu ir as sestadieni radau pomidoru po 1.20 ir mazai nusipirkau dabar save koneveikiu kad nenusipirkau daug buciau pasidariusi su cesnagais ziemai. Kad tik dar rasciau tokia kaina nes sunui patinka ir man taip pat smile.gif
Atsakyti
Vakuota paukstiena.

Vistiena supjaustom gabaliukais ,galima ir su kauliuku.Apibarstom prieskoniais kokius megstam ir uzpilam 2stiklinemis vandens,paliekam 2 valandas pasimarinuoti.Po to visa mase su skysciu sudedam i stiklainius.O rkaites neikaitinti,sustatyti ant skardos stiklainius ir kepti valanda su trupuciu,po to uzsukti dangteliais,atvesinti ir i saldytuva.Galima valgyti ir salta ir karsta.SKANAUS 4u.gif Kita savaite darysiu ir as.
Atsakyti