Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

QUOTE(melodija @ 2010 07 27, 20:27)
Tikrai nežinau kas gal koks virusas, svarbiausia kad viskas baigėsi gerai. O šiaip jau pervargau norisi poilsiuko, net jau įdėtas vandens litras tašėja persunkus. Dar mėnesiuka reikia kažkaip ištemti reikia lito sūnaus mokslams. O karščiai jau baigiasi tuoj pradėsime šalti.

Tiesa kaip tavo leliukai ar jau sugryžo iš stovyklos laimingi daug nuotykiu parsivežė?

Tikrai sunkus darbas,bet pati supranti,kad niekas tau neatnes ir nepaduos 4u.gif Taip gryzo is stovyklos,laimingai,daug geru ispudziu,ejo kryziaus kelia,buvo pas vienuolius,keliavo is vienos vietos i kita. thumbup.gif
Papildyta:
As irgi jau apipirkineju po truputi kleckus i mokykla.
Atsakyti
Labas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 07 28, 13:16)

Sveikute,seniai girdeta 4u.gif Kaip laikosi seimyna 4u.gif
Atsakyti
Žinokit esu pasimetusi už sūnaus moksla mokėti 7000 Lt reikia kaip sukrapštyti tokius pinigėlius, o jis labai nori mokytis oi nežinau nežinau
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 07 30, 08:01)
Žinokit esu pasimetusi už sūnaus moksla mokėti 7000 Lt reikia  kaip sukrapštyti tokius pinigėlius, o jis labai nori mokytis oi nežinau nežinau

Gal galima dalimis inesineti g.gif
Atsakyti
Kad ir dalimis tokios sumos nesukrapstysiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 07 31, 09:05)
Kad ir dalimis tokios sumos nesukrapstysiu sad.gif

Ar nera galimybes gauti kokia valstybes parama g.gif
Atsakyti
Sveikutės paskubomis užlėkiau pas jums į svečius žiūriu tylit visos džiaugiatės dar vasara.
Dalmantinelota nežinau ar yra kokių galimybiu iš valstybės gauti manau kad nėra. Bandysiu nulėkti iki Klaipėdos, o jei ne reiks ieškoti rėmėjų.
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 08 04, 08:40)
Sveikutės paskubomis užlėkiau pas jums į svečius žiūriu tylit visos džiaugiatės dar vasara.
Dalmantinelota nežinau ar yra kokių galimybiu iš valstybės gauti manau kad nėra. Bandysiu nulėkti iki Klaipėdos, o jei ne reiks ieškoti rėmėjų.

Kagi sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Laba , ko tylit negi mintys nuo karščių išdžiuvo. O aš šiandien buvau Klaipėdoje ir pasimaudžiau jūroje vat ryt varysiu iš ankstyvo ryto vėl prie savo ledų sukti toliau bizniuką.
Atsakyti
Kazkaip uzmigo musu temute 4u.gif Auuuuu mergaites kaip gyvuojat,melodija matau sauniai,o kaip JurSan laikaisi g.gif
Atsakyti
http://www.evenbette...ive-testing.php
Idedu pasiskaitymui apie sunkiuosius metalus, amolgamines plombas ir kt.
Atsakyti