Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

QUOTE(xaiva @ 2006 01 05, 21:55)
Čia tų filmukų labai daug g.gif , pasakykit kokius jūs žiūrit ir kokie patinka bigsmile.gif

Net nezinau g.gif Manoji visus ziuri. Vienas daugiau patinka, kitas maziau.
Atsakyti
Maniškei labiausiai Baby Beethoven patinka thumbup.gif Nors ji pas mane visada prie muzikos kažkokia g.gif Ale, žinokit, man tas filmukas irgi į naudą išėjo - po kokių 3 peržiūrų pamėgau klasikinę muziką (anksčiau irgi nesibaidžiau, bet tokio "kaifo" klausydama nejausdavau g.gif ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 05 sausio 2006 - 22:56
QUOTE(Brooke @ 2006 01 05, 22:55)
Maniškei labiausiai Baby Beethoven patinka thumbup.gif Nors ji pas mane visada prie muzikos kažkokia g.gif Ale, žinokit, man tas filmukas irgi į naudą išėjo - po kokių 3 peržiūrų pamėgau klasikinę muziką (anksčiau irgi nesibaidžiau, bet tokio "kaifo" klausydama nejausdavau g.gif ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Man tai visada patikdavo klasikine muzika. Kartais visai neblogai pasiklausyti. O vyrui patiko po to kai isgirdo Vanessa Mae.
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2006 01 05, 21:55)
Čia tų filmukų labai daug g.gif , pasakykit kokius jūs žiūrit ir kokie patinka bigsmile.gif

mes tik bandom gaut, tai dar nežinom, ką žiūrėsm, ko ne
Atsakyti
O as jau visus turiu thumbup.gif
Atsakyti
O mes nė vieno mega_shok.gif, ir labai noriu tai gal yra koks paprastesnis būdas parsisiųst, vyras sako, kad jam neatidaro azuerų, gal jis ką ne taip daro g.gif

patarkit prašau
help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 10, 19:43)
O as jau visus turiu  thumbup.gif

ir mes norim clap.gif

prašom labai labai labai mums labai padėt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2006 01 10, 20:41)
ir mes norim clap.gif

prašom labai labai labai mums labai padėt... ax.gif

Na nebent galeciau irasyti i CD ar DVD ir siusti pastu. Jei labai noresi rasyk i AZ.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2006 01 10, 20:00)
O mes nė vieno  mega_shok.gif, ir labai noriu tai gal yra koks paprastesnis būdas parsisiųst, vyras sako, kad jam neatidaro azuerų, gal jis ką ne taip daro g.gif

patarkit prašau
help.gif  help.gif  help.gif

Tikriausiai ka nors ne taip daro. Bandyk parsisiusti BitTornado programa, ten nustatymu jokiu nereikia daryti. Gal su sita pavyks parsisiusti.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 11, 12:22)
Tikriausiai ka nors ne taip daro. Bandyk parsisiusti BitTornado programa, ten nustatymu jokiu nereikia daryti. Gal su sita pavyks parsisiusti.

Reiks bandyt, bet nieko neišeis, kreipsimės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif už patarimus ir mes parsisiuntėm, žiūrėjo 5-10 min ir labai patiko thumbup.gif , ilgiau ko gera ir nereikia metinukei.Svarbiausia turim tokių pat žaislų , tai ji rodė .Tiesa, o teletabius žiūri jūsiškiai?nes šitie herojai man piimtimesni, nei tabiai, o mažė nematė.
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2006 01 12, 11:10)
Ačiū 4u.gif  už patarimus ir mes parsisiuntėm, žiūrėjo 5-10 min ir labai patiko thumbup.gif , ilgiau ko gera ir nereikia metinukei.Svarbiausia turim tokių pat žaislų , tai ji rodė .Tiesa, o teletabius žiūri jūsiškiai?nes  šitie herojai man piimtimesni, nei tabiai, o mažė nematė.

Mes anksčiau nežiūrėdavom teletabių, o dabar vis dažniau žiūrim. Sėdi ant sopkės, linguoja pagal muzikikę biggrin.gif Bet labai neilgai schmoll.gif
Atsakyti