Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

QUOTE(Consuella @ 2012 01 28, 11:22)
Tik parasius supratau kad bedu bus del sio pasakymo:) as nebenoriu leisti sau sugrizti, teisingiau butu taip....smile.gif

kokios cia bedos.... irnesakyk.gif Vien noret neuztenka, reikia kazka daryt. Pradet nuo to, kad su juo i pasimatymus nebevaiksciot. O jeigu norisi susitikt tik draugiskai - nesimylet. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu jau karta baigta tai ir baigta, as savo ramybes delei nesokineciau su buvusiais po lovas schmoll.gif mano Ex buvo man pirmiausia labai geras draugas, artima siela, palaikau su juo draugiskus rysius, gerai, kad MB supratingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu11: 28 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 28, 15:23)
Jeigu jau karta baigta tai ir baigta, as savo ramybes delei nesokineciau su buvusiais po lovas schmoll.gif mano Ex buvo man pirmiausia labai geras draugas, artima siela, palaikau su juo draugiskus rysius, gerai, kad MB supratingas mirksiukas.gif

Tikrai pritariu"jeigu baigta, tai baigta" taciau nesuprantu pati saves, kai yklimpsti, tuomet nebegali islipti? Kuo daugiau- tuo blogiau? Bet as meginsiu laikytis. As tikiu kad ymanoma dar karta pasakyti - viskas, nors tai ir yra tukstantinis kartas....
Atsakyti
likti draugais galima, jeigu ne viena is pusiu nesijaucia iskaudinta po skyrybu. arba dar variantas, jeigu viena is pusiu galvoja vel buti kartu kaip pora, tai tik laiko klausimas, kada paaiskes tas tikrasis tikslas.
Atsakyti
QUOTE(Consuella @ 2012 01 28, 18:28)
Tikrai pritariu"jeigu baigta, tai baigta" taciau nesuprantu pati saves, kai yklimpsti, tuomet nebegali islipti? Kuo daugiau- tuo blogiau? Bet as meginsiu laikytis. As tikiu kad ymanoma dar karta pasakyti - viskas, nors tai ir yra tukstantinis kartas....

Dabar pagalvojau, jog jau perdaug rasau sia izvalga, bet vel pakartosiu.

Zmones su mumis elgiasi taip, kaip mes jiems leidziame su savimi elgtis.

Viskas yra tik jusu rankose, spresti tik jums. Juk suvokiat ka prarandant gyvendama toki gyvenima... Na jei esat nemirtinga, laikas jus neitakoja, kodel gi ne, dar taip pagyvenkit kokius 10 -20 metu. O jei laikrodukas tiksi, o "tinkamu" vyru kiekis su kiekvienais metais mazeja, o graziu, jaunu konkurenciu su metais tik dauges, gal tai vers jus susimastyti, kas laukia jusu, kai sulauksit brandu amziu... Siaip, nei viena cia is musu jusu gyvenimo nepakeis, tai privalote padaryti jus pati. Jei jus nieko nekeiciat, vadinasi, kol kas jus tai tenkina, kai netenkins, tikrai pakeisit.
Atsakyti
Kuomet neįmanoma santykių nutraukti rimtu pašnekesiu ar baisiu pykčiu, galima pasitelkti ciniškas išdaigas ax.gif
Veiksmas vyksta lovoje, jis ten viršuje daro atsispaudimus, o jūs tuo metu saldžiai saldžiai iš visos sveikatos nusižiovaujate ax.gif kitą kartą pasiimate dildę ir pradedate tvarkytis nagučius ax.gif dar kitą kartą - knygą skaitote... ax.gif Gi kažkada jam pačiam nesinorės ant jūsų "lipti" ax.gif

Kodėl netapus jam tiesiog nepatrauklia? ax.gif Kodėl netapus jam atstumenčia? ax.gif Jei pati nesugebate jo palikti, tai pasistenkite, kad jis jus paliktų ax.gif

Nesuprantu, kodėl jūs su juo aiškinatės ax.gif tokiais atvejais kalbų mažiausiai reikia ax.gif Devaž - nesuprantu ax.gif
Atsakyti
As tai su buvusiu geruose santykiuose, jau gan seniai, esu pati istekejus, bet bendrauju su buvusiu ir vyras bendrauja, normaliai! Kas sbuvo tas buvo, nieko cia tokio!
Atsakyti
Mane su buvusiu sieja bendri ir labai geri draugai, nesinorejo, kad mum issiskyrus tektu ir draugus prarasti. Zinoma laiko tarpo reikejo, kad viskas susideliotu ir butu galima visiems susitikti drauge be jokiu pasaliniu jausmu, bet labai dziaugiuos, kad viska isejo i gera ir esame draugai smile.gif
Atsakyti
kalbant konkreciai, su vienu ex mane sieja turtiniai reikalai, su kitu - asmeniniai reikalai ir dar su vienu - neiasku kokie reikalai, galima uzvardinti kaip neuzbaigta romana.
Atsakyti
Man su buvusiuoji draugais likti nelabai pavyko mirksiukas.gif Bandem tai daryti, bet net po seseriu metu viskas dega, nors abu turime seimas. Todel net susitikti negalime, nes abu zinome, kuo tai baigsis...O prie viso to - santykiu aiskinimasis seimose...Bandem bendrauti telefonu, meilais, bet meiles prisipazinimai per daug skausmingi...Penkerius metus as nuo jo buvau pasislepusi, dbr ir vel tai padariau verysad.gif
Atsakyti
aš bendrauju su ex'u, manau galima likti draugais, juk ne visada išsiskyrimas buna dėl blogų priežasčių...
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Norejau paklausti Jusu, ar bendraujate su savo buvusiais partneriais? smile.gif
Atsakyti