Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

o kodėl reikia ieškoti prasmės? g.gif jei susiklosto normalus bendravimas, tai susiklosto, jei ne, tai ne. Natūraliai gaunasi arba nesigauna.

tema yra "ar galima..", o ne "ar verta"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saldainė*: 24 kovo 2012 - 21:30
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 21:29)
o kodėl reikia ieškoti prasmės? g.gif jei susiklosto normalus bendravimas, tai susiklosto, jei ne, tai ne. Natūraliai gaunasi arba nesigauna.

tema yra "ar galima..", o ne "ar verta"..

taip, pritariu..gal ne visai tiksliai atsakiau:) manau, kad imano likti draugais,jeigu abi puses nori, tik asmeniskai as, nenoreciau buti draugu. likti draugu su buvusiuosju, nes manau butu per daug nuoskaudu
Atsakyti
Viskas imanoma, jeigu tik noras yra wink.gif..
Atsakyti
Nei su vienu vyru,su kuriuo miegojau ar kuri mylejau,nebendrauju.Nematau prasmes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ladyga @ 2012 03 24, 21:17)
as ir esu tos nuomones, akd po skyrbu su mylinuoju draugais likti nelabai verta. nera prames, nebent proto ribuose sutarti del vaiku, ju auklejimo.o del kito, tai maai nerao jokio tikslo...

Tikslo gal ir nėra, bet aš neįsivaizduoju, kaip kitaip išsiskirt, ir kaip įmanoma viskas išbraukt... Nes tam tikri ryšiai, prisiminimai, išgyvenimai - dalis savęs su kitu žmogumi - juk lieka. Aš tai matau tik viena kelią po skyrybų - draugiškumą, rūpestį vienas kitu, abipusę pagalbą ir dėkingumą atitinkamoms situacijoms susiklosčius.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2012 03 25, 12:33)
Nei su vienu vyru,su kuriuo miegojau ar kuri mylejau,nebendrauju.Nematau prasmes  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(fjorė @ 2012 03 25, 16:32)
Tikslo gal ir nėra, bet aš neįsivaizduoju, kaip kitaip išsiskirt, ir kaip įmanoma viskas išbraukt... Nes tam tikri ryšiai, prisiminimai, išgyvenimai - dalis savęs su kitu žmogumi - juk lieka. Aš tai matau tik viena kelią po skyrybų - draugiškumą, rūpestį vienas kitu, abipusę pagalbą ir dėkingumą atitinkamoms situacijoms susiklosčius.

Jei, sitas viskas buvo, kai dar zmones buvo kartu, tai kam reikejo skirtis?
Mano nuomone, isejai/isejo, uzdarei duris paskui save ir viskas. Nereik palikti praviru duru su buvusiais. Nereikia kurti nauju santykiu zvalgantis i praeiti. biggrin.gif
P.s. Netaikau tai buvusiems sutuoktiniams kurie turi bendru vaikus. Bet, kalbeti/bendrauti reikia apie vaikus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 25 kovo 2012 - 15:13
QUOTE(virga @ 2012 03 25, 14:53)
Jei, sitas viskas butu, kai dar zmones yra kartu, tai kam reikejo skirtis?
Mano nuomone, isejai/isejo, uzdarei duris paskui save ir viskas. Nereik palikti praviru duru su buvusiais. Negalima kurti nauju santykiu zvalgantis i praeiti.  biggrin.gif
P.s. Netaikau tom seimom kurios turi bendru vaikus. Bet, kalbeti/bendrauti reikia apie vaikus.  biggrin.gif

Tai, kad kartais visa tai pradeda rastis po skyrybų, arba kiti dalykai neleidžia mėgautis gyvenimu kartu.
Taip duris uždarai, bet žmogaus iš gyvenimo juk išbraukti negali.
O nauji santykiai, šiaip ar taip, kuriasi ant buvusiųjų pamato, tai todėl, man regis, ir reikėtų tą pamatą išlaikyti kuo gražesnį - išsiskirti viską išsiaiškinus, be nuoskaudų (kiek įmanoma) ir padėkojus už tai, kad buvo ir gerų dalykų gyvenant kartu (ar bendraujant). Ypač, jei bendravimas ateityje yra neišvengiamas dėl abu žmones siejančių vaikų, kurie abiems yra brangūs, ir abu tėvai savo vaikams gero linki, tame tarpe visapusiško bendravimo tiek su tėvu, tiek su motina.

Tik nesuprantu, kodėl taip griežtai kalbėti ir bendrauti tik "apie vaikus"?
Atsakyti
Manau, kad galima, jei abu ir toliau bendraudami jauciasi gerai ir tas bendravimas nesukelia diskomforto. Ne visada gi zmones issiskiria su baisiausiais pykciais, kad po to net nesinoretu matyti vienam kito bei ne visada gali buti vyru ir zmona (pora), bet puikiai gali sutarti budami draugai.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2012 03 25, 17:18)

Tik nesuprantu, kodėl taip griežtai kalbėti ir bendrauti tik "apie vaikus"?

O, apie ka daugiau? Nebukim naivios, dauguma vyru, kad ir po skyrybu neatsisakytu pasimyleti su buvusia. O, kiek tokiu atveju, kad ir cia SM buvo. doh.gif Ir kas daugiausia nukencia? Aisku moterys. Daugumai vyru labai paranku palikti pravertas duris. O, moterys ant ju tokiu kabliuku ir uzkimba. Dabar, kai rasau prisimenu viena forumiete. Kiek jai teko isgyventi, nuo tokiu "draugisku" santykiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2012 03 25, 15:18)
Tik nesuprantu, kodėl taip griežtai kalbėti?

Manau, tokiais atvejais labai svarbu nubrezti konkrecias dalykines benrdavimo ribas. Asmenine, emocine moters erdve - jau nebera ex valdos. Taskas. ax.gif Galime buti partneriais, galime buti bendrazygiais, bet ne biciuliais... (nesupraskite, jog priesais). Stai tokia butu mano pozicija... su minimalia patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2012 03 25, 16:18)
Tai, kad kartais visa tai pradeda rastis po skyrybų, arba kiti dalykai neleidžia mėgautis gyvenimu kartu.
Taip duris uždarai, bet žmogaus iš gyvenimo juk išbraukti negali.
O nauji santykiai, šiaip ar taip, kuriasi ant buvusiųjų pamato, tai todėl, man regis, ir reikėtų tą pamatą išlaikyti kuo gražesnį - išsiskirti viską išsiaiškinus, be nuoskaudų (kiek įmanoma) ir padėkojus už tai, kad buvo ir gerų dalykų gyvenant kartu (ar bendraujant). Ypač, jei bendravimas ateityje yra neišvengiamas dėl abu žmones siejančių vaikų, kurie abiems yra brangūs, ir abu tėvai savo vaikams gero linki, tame tarpe visapusiško bendravimo tiek su tėvu, tiek su motina.

drinks_cheers.gif
QUOTE(virga @ 2012 03 25, 17:07)
O, apie ka daugiau? Nebukim naivios, dauguma vyru, kad ir po skyrybu neatsisakytu pasimyleti su buvusia. O, kiek tokiu atveju, kad ir cia SM buvo.  doh.gif Ir kas daugiausia nukencia? Aisku moterys. Daugumai vyru labai paranku palikti pravertas duris. O, moterys ant ju tokiu kabliuku ir uzkimba. Dabar, kai rasau prisimenu viena forumiete. Kiek jai teko isgyventi, nuo tokiu "draugisku" santykiu.  biggrin.gif

seksas SM buvo? bigsmile.gif lotuliukas.gif O jei rimtai, nebūkime naivios ir niekas mūsų neapgaus smile.gif Man svarbus tas ryšys, kuris sieja mane su ex'u. Svarbus dėl manęs, dėl jo ir dėl mūsų vaiko.
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 25, 20:10)
drinks_cheers.gif

seksas SM buvo?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif O jei rimtai, nebūkime naivios ir niekas mūsų neapgaus smile.gif Man svarbus tas ryšys, kuris sieja mane su ex'u. Svarbus dėl manęs, dėl jo ir dėl mūsų vaiko.

Atrodo skaiciau pries siusdama zinute, bet vistiek apsikvailinau. blush2.gif Manau supratai klaida? Skaiciau, tavo zinutes, gerbiu! 4u.gif
Gal ,gali paaiskinti, kodel tau svarbus rysis kuris sieja su ex? biggrin.gif
Atsakyti