bet rimtai, kas? moterims tarkim flirtas yra viena. o vyrams kita.

Draugais nelikom,bet ir ne priešais
pasisveikinam,persimetam "mandagumo frazėm" ir viskas,kalba baigta
juk retai matomes,apie ką dar galim kalbėt? apie orą nebent

Neįsivaizduoju tokių "draugysčių"
Tai įmanoma tik tuo atveju, jei tikimasi susitaikyti arba esant tam tikroms aplinkybėms.
Mano situacija tokia, kad atvykau į užsienį gyventi su visa manta, bet be svaro kišenėj (ne iš gero gyvenimo teko bėgti). Prašiau, kad ex surastų gyvenamą vietą man ir paskolintų pinigų susimokėti nuomai. Jis griežtai atsisakė tą padaryti, tai nebuvo kitos išeities, tik kraustytis pas jį. Šio mėn pab jau išsikraustysiu gyventi atskirai (pagaliau!!!). Tad tas bendravimas-gyvenimas kartu priverstinis, priešingu atveju vargu ar būtų, apie ką kalbėtis, nes nors gyvenu čia 4 mėn trumpiau už jį, bet kur kas geriau žinau miesto išdėstymą, kur kokios parduotuvės, įstaigos yra ir t.t. Žodžiu, pagalba nebereikalinga.
Taikytis minčių nėra (būtų įmanoma)
Aišku, kai nieko mes čia nepažįstam, gal natūraliai bendrausim ir toliau, bet tik iki to momento, kol kažkuris susiras antrą pusę (arba kol persikraustysiu į kitą miestą - tai planuoju padaryti bent jau iki rudens), o vėliau nesuprantu tokio bendravimo esmės - prasmės

Mano situacija tokia, kad atvykau į užsienį gyventi su visa manta, bet be svaro kišenėj (ne iš gero gyvenimo teko bėgti). Prašiau, kad ex surastų gyvenamą vietą man ir paskolintų pinigų susimokėti nuomai. Jis griežtai atsisakė tą padaryti, tai nebuvo kitos išeities, tik kraustytis pas jį. Šio mėn pab jau išsikraustysiu gyventi atskirai (pagaliau!!!). Tad tas bendravimas-gyvenimas kartu priverstinis, priešingu atveju vargu ar būtų, apie ką kalbėtis, nes nors gyvenu čia 4 mėn trumpiau už jį, bet kur kas geriau žinau miesto išdėstymą, kur kokios parduotuvės, įstaigos yra ir t.t. Žodžiu, pagalba nebereikalinga.
Taikytis minčių nėra (būtų įmanoma)

Aišku, kai nieko mes čia nepažįstam, gal natūraliai bendrausim ir toliau, bet tik iki to momento, kol kažkuris susiras antrą pusę (arba kol persikraustysiu į kitą miestą - tai planuoju padaryti bent jau iki rudens), o vėliau nesuprantu tokio bendravimo esmės - prasmės

tai tie ir filrtai tesiasi vien del vaiko?
nes draugystes ir pas mum jokios nebutu...
cia as ir saves klausiu...nu noriu nustoti jausti potrauki jam...o db taip gaunas, kad VISKAS mum netiko, nu trauka jam liko
nors uzsimusk...kai ateina...atrodo nei tai meiluzis, nei kas... su meiluziu vis tiek kazkaip kitaip...o cia?
esu skaicius kad kiti vis po skyrybu pasimyledavo...iseitis, bet ne visiems, ir kazkuri laika...

cia as ir saves klausiu...nu noriu nustoti jausti potrauki jam...o db taip gaunas, kad VISKAS mum netiko, nu trauka jam liko

esu skaicius kad kiti vis po skyrybu pasimyledavo...iseitis, bet ne visiems, ir kazkuri laika...

given, kiekvieno pasirinkimas, ką jausti, kaip bendrauti ir pan.
Mes pusmetis po skyrybų dar pamiegodavom kartu. Būtent tokia savijauta ir buvo- nei tai meilužis, nei tai kas. Kaip sutuoktinio nenorėjau, bet kaip vyras traukė. Dabar po n metų jau ir to nebeliko, natūralu. Atstumas, laikas...aprimo.

Negalima nes:
1. Yra potraukis - jūs matėte vienas kitą nuogus.
2. Pavydas, kai matai, kad susitikinėja ir vaikšto su kitais (om).
3. Ankščiau ar vėliau bus draugiškas seksas (vyro akimis)
1. Yra potraukis - jūs matėte vienas kitą nuogus.
2. Pavydas, kai matai, kad susitikinėja ir vaikšto su kitais (om).
3. Ankščiau ar vėliau bus draugiškas seksas (vyro akimis)
Pakeičiau nuomonę dėl draugiškų santykių su ex...po dabartinių skyrybų mano "geriausias draugas-ex'as" sumetė, kad pats laikas atnaujinti santykius, užpuolė su pasiūlymais kurti šeimą ir t.t...
D brangus, aš tam žmogui jaučiu tik brolišką meilę
matyt tas dragiškumas būna tik iš vienos pusės- kita pusė gali puoselėti ilgalaikes viltis, ir kaip nebesinori skaudinti žmogaus..eina sau

QUOTE(Diana24 @ 2012 04 16, 17:53)
Pažįstamais taip, draugais ne.
tai nepažįstamais gi negali būti, nes jau pažįstami gi esat

QUOTE(*Saldainė* @ 2012 04 16, 19:44)