Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

ai, saldaine, taI pas jus viskas kitaip...
vat mane ima sitas, zinok, nervuoti. kaip cia pasakius... net toki aforizma isradau, sugalvojau, sakiau, idesiu i aforizmu knyga: biggrin.gif vyrai gali buti zmoniski ir svelnus toms, kurioms jaucia lytini potrauki(bent minimalu).
kokia nesamone. o kai jis dinsta, rodos pasidaro zombiai, akmeniniai.
zodziu, nieko naujo neparasei.
as manau, kad zmogaus zmoniskuma, ISGRYNINTA, turiu minty, atspindi tai, ar jis esti svelnus ir zmoniskas, nepriklausomai nuo to ar jam svieciasi sekso perspektyvos, ar ne.
duosiu pvz.
skyrybu laikotarpiu(kuris ilgas buvo) maniskis, kai zinodavo kad "gaus svelnumo", nes po atsisikyrimo dar visko budavo (turiu minty, fizinio), tai budavo oi koks svelnus ir geras man ir vaikui. nu tik kazkas pasikreipia, kad jau artimumais nebekvepes, (tam tikrais periodais kai stipriai apsipykdavom), tai ziurek - nesugeba buti net elimentariai zmoniskas, sypsenos isspausti. na ir neigalus vyrai, mastydavau....isvis, fui.
imi nekest visko tuomet, tos painiavos moters ir vyro rysy, to rysio paremtu kad ir pasamonine trauka.
kaip viena moteris teisingai pastebejo, skaiciau: mojuoju kad masinos sustotu, pusamze moteris, su darbiniais rubais. visi lekia pro sali. jei buciau 10metu jaunesne ir su sijonu ir masina graziau atrodytu- daugkas DAUGKAS SUSTOTU.
siaubas, negi vyrija (ir moteris) tikrai valdo tik TAS??????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 03 balandžio 2012 - 07:48
Kokia dar gali but draugyste?
Aisku piktumo neverta laikyt (aisku cia nuo situacijos priklauso) bent as tai nelaikau, bet ir nedraugauju. Kazkada buvo vienas etapas gyvenimo, dabar kitas. Sutikus gatvej - kodel gi ne galima pasilabinti, persimest zodeliu, bet tai viskas.
Atsakyti
As su ex bendrauju ir telefonu, ir skype susirasom, susitinkam karts nuo karto, jokiu problemu. Jis kita turi, as irgi..
Atsakyti
given, man nusivylimo visais pasaulio vyrais bangomis taip pat atrodo, kad viskas eina tik per TAI biggrin.gif Bet išties, galima ir darbinius, ir draugiškus santykius kurti su vyrais neperžengiant tų ribų smile.gif Tiesiog kartais flirtas palengvina kažkokius keblesnius bendravimo momentus smile.gif Bet čia jau biškutį off topic 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu draugų pakankamai ir ex'us apie tai informuoju tongue.gif Gyvenime reikia eiti į priekį.
Atsakyti
Nereikia teršti meilės draugyste- pabaiga yra pabaiga... smile.gif Labai mėgstu šitą posakį ir taikau jį savo gyvenime...
Du kažkada vienas kitą mylėję žmonės vargu ar gali likti draugais... Nors realiai kažkoks bendravimas,ypač jei buvo išsiskirta gražiuoju būdu,vyksta. Tam tikrą laiką. o ką manot apie tai,kad pvz vaikinas savo merginai pasakoja apie savo exes,na arba atvirkščiai? Pvz aš žinau,kad mano MB praeitis buvo oi oi kokia įspūdinga... Turėjo ne vieną ir ne dvi. Dabar tai jau nieko,surimtėjo berniukas smile.gif ir apie mudviejų vestuvės mėgsta temą užvest blush2.gif tik labai jau man smalsu kas buvo,su kuo,kai jie draugavo ir pan. Labai didelė smalsuolė esu ax.gif kaip manot ar verta klausinėti ir domėtis apie tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mpmmaijd @ 2012 04 04, 20:59)
Nereikia teršti meilės draugyste- pabaiga yra pabaiga... smile.gif Labai mėgstu šitą posakį ir taikau jį savo gyvenime...
Du kažkada vienas kitą mylėję žmonės vargu ar gali likti draugais... Nors realiai kažkoks bendravimas,ypač jei buvo išsiskirta gražiuoju būdu,vyksta. Tam tikrą laiką. o ką manot apie tai,kad pvz vaikinas savo merginai pasakoja apie savo exes,na arba atvirkščiai? Pvz aš žinau,kad mano MB praeitis buvo oi oi kokia įspūdinga... Turėjo ne vieną ir ne dvi. Dabar tai jau nieko,surimtėjo berniukas smile.gif  ir apie mudviejų vestuvės mėgsta temą užvest blush2.gif  tik labai jau man smalsu kas buvo,su kuo,kai jie draugavo ir pan. Labai didelė smalsuolė esu ax.gif  kaip manot ar verta klausinėti ir domėtis apie tai? g.gif

O kiek jūs laiko draugaujat? Nes jei kalba apie vestuves, turėtų būti ilgokai, bet jei dar vis neapsisprendžiat, ar čia jo išklausinėti apie exes, tai gal dar ir ne tiek ilgai... Mano patarimas būtų - geriau žinot pvz kiek RIMTŲ merginų turėjo, svarbu žinot, kad gražiai bendravo ir taip jau susiklostė, kad išsiskyrė, bet ne iki smulkmenų apie vienos nakties nuotykius, lovos reikalus, kaip tas ex mylėjo, ką kartu veikdavo, kur susipažino, kas tėvai ir t.t., nes paskui nori nenori išlenda tokios nekokokios mintys savy, palyginimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 04 04, 22:17)
O kiek jūs laiko draugaujat? Nes jei kalba apie vestuves, turėtų būti ilgokai, bet jei dar vis neapsisprendžiat, ar čia jo išklausinėti apie exes, tai gal dar ir ne tiek ilgai... Mano patarimas būtų - geriau žinot pvz kiek RIMTŲ merginų turėjo, svarbu žinot, kad gražiai bendravo ir taip jau susiklostė, kad išsiskyrė, bet ne iki smulkmenų apie vienos nakties nuotykius, lovos reikalus, kaip tas ex mylėjo, ką kartu veikdavo, kur susipažino, kas tėvai ir t.t., nes paskui nori nenori išlenda tokios nekokokios mintys savy, palyginimai ir pan.

thumbup.gif išvis kuo mažiau žinos tuo ramiau miegos.
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 04 04, 20:17)

Kartu jau beveik 4 metai 4u.gif Na,aš jau esu klausinėjus jo apie tai,šiek tiek pasakojosi,bet man žiauriai įdomu visos tos smulkmenos ir tiesiog šiaip kartais atrodo,kad aš lyg ir turėčiau visa tai žinoti,kad nebūtų jokių paslapčių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 04, 21:49)
thumbup.gif išvis kuo mažiau žinos tuo ramiau miegos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
saldaine, ne i tema, bet ka turejot omeny-flirtas. ir jus jauciates su savo ex kartais flirtuojanti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 05, 16:49)
saldaine, ne i tema, bet ka turejot omeny-flirtas. ir jus jauciates su savo ex kartais flirtuojanti?  ax.gif

aha, paflirtuojam bigsmile.gif Nu ne man gi aiškinti jums, kas yra flirtas rolleyes.gif
Atsakyti