Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

O kam dar likti "draugais",jei jau keliai issiskyre... Nebent vienas kuris dar turi vilti,kad pavyks gryzti prie tu paciu santykiu,tada praso likti draugais. Netikiu as tokiom draugystem ir tokiu neturiu. ax.gif
Atsakyti
Kaip cia pasakius... ne tai kad draugais galima likti, tiesiog gerais pazistamais. Susitikus pasisveikinti, plepteleti... ir tiek... bent as asmeniskai niekad uzanty akmens nenesioju ilgai. Kaip besusisklostytu santykiai ir kaip jie benutruktu, laikas viska gydo. Su visais savo buvuvusiais esu draugiskuose santykiuose, kartais tai netgi labiau vertinga negu kazkas daugiau... Net su savo dukros tevu puikiai sutart pradejau iskart po to, kai jis isejo atskirai gyventi, dar iki oficialiu skyrybu. Neliko del ko pyktis. Ir iki siol(jau 5 metai) gerai sutariam, abu draugiskai baigiam dukra i gyvenima isleisti. smile.gif Palinkeciau tokiu santykiu po skyrybu visiems, kurie nutrauke santuoka. Kai isgirsti kartais kaip zmones nepasidalina galu issiskyre, kaip del vaiku pesasi ir jais manipuliuoja... kraupu darosi.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 17 birželio 2010 - 19:23
QUOTE(festina lente @ 2010 06 17, 19:17)
O kam dar likti "draugais",jei jau keliai issiskyre... Nebent vienas kuris dar turi vilti,kad pavyks gryzti prie tu paciu santykiu,tada praso likti draugais. Netikiu as tokiom draugystem ir tokiu neturiu.  ax.gif

Pataikete labai tiksliai biggrin.gif turejo jis vilciu, manau dauguma atveju taip ir buna.
Atsakyti
na ziurint kas yra draugai.... jei draugai - tai tie su kuriais galima susitikti papliurpti prie kavos apie savo meiles, sekmes ir nesekmes tada manau NE NEGALI, o jei draugai - tai tie su kuriais susitikus atsitiktinai pakalbama apie ora ir paklausiama "kaip gyveni" tada TAIP GALI.
Atsakyti
manau viskas yra imanoma, jei nors viena puse neturi jokiu vilciu susigrazinti kita. Su vaikinu issiskyriau...labai pykau, bet tas truko neilgai, negaliu ilgai pykti, tuo labiau, kad zmogus geras. Kartais susitinkam, paplepam, alaus ar arbatos atsigeriam smile.gif
Atsakyti
Buvom draugais,kol nesusiradau antros puses blush2.gif tongue.gif Paskui po truputi savaime ta draugyste isnyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 25, 17:14)
isiskyriau su savo draugu su kuriuo buvome 5 metus kartu. Po menesio kankyniu jis vis ikalbinejo susitikti, ir viena vakara as ryzausi susitikimui. Cia buvo mano diziausia klaida. kai pamaciau net nezinojau kur akis deti, lyg zmogus ir rupi ir norisi apkabinti, taciau nedrysti. vel visi jausmai sugryzo i ta vieta kaip ir prie menesi. Nueje i kavine jis palydejo mane namo ir pasiprase arbatos, na ir pasimylejome. Zinau, kad negerai ivyko, vel viskas susipainiojo sirdyje, nors zinau kad nebusime kartu... keistas tas zmogus sutverimas: atrodo vien diena nekenti, o kai susitinki iskysti doh.gif
Blogiausia, kad jis skambina nori pasisneketi, o man visi jausmai atgyja ir vel susipainiojau savo mintyse.
Gal kam buve panasus atvejis?

Yra gera patarlė šiai situacijai
"Mes niekada nenustosime tyliai mylėti tų, kuriuos kažkada mylėjome garsiai."
Mano nuomonė tikrai su ex jokių draugysčių negali būti. Jei dar likai kaip aš įskaudinta, susigydai žaizdas, o poto lyg niekur nieko eini kavos gert. Nesamonė cool.gif
Atsakyti
Galima,mes likom tik draugais,bet gaila kad as jam dar kaska jauciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Negrisiu @ 2010 07 21, 09:23)
Galima,mes likom tik draugais,bet gaila kad as jam dar kaska jauciu sad.gif

Aš tą ir turėjau omenyje, kad tikrais draugais, be jokių nuoskaudų ar norų gryšti, man atrodo neįmanoma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikolaitiene @ 2010 07 21, 13:48)
Aš tą ir turėjau omenyje, kad tikrais draugais, be jokių nuoskaudų ar norų gryšti, man atrodo neįmanoma. g.gif

As esu vaiksciojantis to pavyzdys. Viskas imanoma, tai priklauso nuo zmoniu santykiu, kulturos.

Jei nepainioju, wit net su buvusio vyro zmonomis, per laika ju pasidare kelios, ir su visom draugauja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 07 21, 16:13)
As esu vaiksciojantis to pavyzdys. Viskas imanoma, tai priklauso nuo zmoniu santykiu, kulturos.

Jei nepainioju, wit net su buvusio vyro zmonomis, per laika ju pasidare kelios, ir su visom draugauja.

blink.gif negalėčiau
Atsakyti
panasiai ir man buvo ir buti draugais galima, tik ne iskarto, nes tuo tarpu ir nekenciau jo ir nenorejau matyti, o pamaciusi susileisdavau. as pradejau bendrauti tik po metu, kai jau viskas buvo praeity, db tas zmogus man nekelia jokiu jausmu.
Atsakyti