jus kazkas ten sake, kad myli labai...
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 10 11, 00:04)
O as manau,kad i ta pacia bala nera ko lipti,busi slapesnis ir purvinesnis,nei buvai
Del vaiku bendrauti,taip...bet siaip ,jei nebuvo vaiku
Issiskyrete,ieskokite savo bendrakeleivio,ir leiskite zmogui tai daryti. Na jeigu jau issiskyre zmones,reiskia nebuvo jiems gerai,tai kam dar kelti bangas...Sakoma,reikia moketi gyventi kartu ir prireikus, moketi paleisti 
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 11, 07:13)
manau, kad neviliavimas cia nepades.
Reik atsisest ramiai, surukyt po porcigara.
Ir pasisneket.
Ir pasisneket.
Matyt tave laiko uz labai trumpo pavadelio...tik ir belieka ramiai surukyti...nuorukas... deja...
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 11, 05:13)
manau, kad neviliavimas cia nepades.
Ir pasisneket.
Ir pasisneket.
Gal zinai kurie geriau rukosi?Mediniai ar metaliniai? Planuoju vienai SM narei padovanot,kad zinotu apie ka raso
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 10 11, 00:04)
O as manau,kad i ta pacia bala nera ko lipti,busi slapesnis ir purvinesnis,nei buvai
Del vaiku bendrauti,taip...bet siaip ,jei nebuvo vaiku
Issiskyrete,ieskokite savo bendrakeleivio,ir leiskite zmogui tai daryti. Na jeigu jau issiskyre zmones,reiskia nebuvo jiems gerai,tai kam dar kelti bangas...Sakoma,reikia moketi gyventi kartu ir prireikus, moketi paleisti 
pritariu šiai nuomonei
QUOTE(goodly @ 2010 10 13, 14:40)
nu jo keleta metu seksuoja,paskui staiga nori draugais patapti
negadinkim meiles draugyste-pabaiga yra pabaiga
QUOTE(maybe24 @ 2010 10 13, 00:50)
Gal zinai kurie geriau rukosi?Mediniai ar metaliniai? Planuoju vienai SM narei padovanot,kad zinotu apie ka raso 
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 13, 14:42)
nu jo keleta metu seksuoja,paskui staiga nori draugais patapti
kaip buvo demotyvacija.lt tokia fraze -likti su buvusiu draugais tai tas pats kaip " musu suniukas mire, bet galima as ji pasiliksiu "
QUOTE(wit @ 2010 10 13, 15:02)
nu,numirsta suo,pasidarai iskamsa ir vedzioji su pavadziu toliau kas ryt.. grynai taspats...
Nu niekaip nesuprantu, kodėl du suaugę žmonės negali likti draugais, nepaisant to, kad būti meilužiais ji negali
Kaip tik visai neseniai buvau susitikusi su savo kažkada buvusiu vaikinu. Pasikalbėjom, pasijuokėm, pasidalinom naujienom apie pokyčius mūsų gyvenimuose ir t.t. ir pan. Jei gyvenimiškos aplinkybės leistų, mielai bendraučiau su juo kaip su bet kuriuo kitu draugu (pažįstamu) savo gyvenime.
Kaip tik visai neseniai buvau susitikusi su savo kažkada buvusiu vaikinu. Pasikalbėjom, pasijuokėm, pasidalinom naujienom apie pokyčius mūsų gyvenimuose ir t.t. ir pan. Jei gyvenimiškos aplinkybės leistų, mielai bendraučiau su juo kaip su bet kuriuo kitu draugu (pažįstamu) savo gyvenime.
QUOTE(Hmmm... @ 2010 10 13, 15:28)
Nu niekaip nesuprantu, kodėl du suaugę žmonės negali likti draugais, nepaisant to, kad būti meilužiais ji negali
na kaip kas supranta "draugo" sąvoką
QUOTE(wit @ 2010 10 13, 15:30)
va va kur esme.. draugas ir man reiskia daug daugiau nei sutikus labas labas
QUOTE(wit @ 2010 10 13, 15:30)
na kaip kas supranta "draugo" sąvoką
neturiu nei vieno ex su kuriuo susitikus negalėčiau pakalbėt ar kavos išgert
bet draugas man asmeniškai reiškia kur kas daugiau 
Nu ok, draugas gal kiek ir kitokią prasmę turi.
Bet aš draugus prisijaukinu tik po labai ilgo bendravimo ir turiu jų (tikrų draugų) tikrai labai mažai, todėl sunku pasakyti, ar galėtume kad ir su aukščiau minėtu asmeniu tapti labai gerais draugais. Bet nematau problemos, kodėl susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, tas žmogus negalėtų tapti mano draugu vien todėl, kad kažkada mes draugavom kaip pora.