Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(mettta @ 2010 10 12, 19:23)
Nusipirkau ir as kokosu alieju, bet pas mane jis kietas  g.gif  kaip ji naudoti? pasilditi gal?  g.gif

aha, palaikyk šiek tiek šilčiau ir taps skystu smile.gif paskui vėl sukietės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 10 12, 19:23)
Nusipirkau ir as kokosu alieju, bet pas mane jis kietas  g.gif  kaip ji naudoti? pasilditi gal?  g.gif

parasyk atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 10 12, 21:53)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
geriausias "maistas ir vaistas" plaukams (o ypac tamsiems) - dilgeliu nuoviras. Geresnio rezultato nei su jokiom kaukem, serumais, purskalais neesu pasiekus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2010 10 12, 22:44)
geriausias "maistas ir vaistas" plaukams (o ypac tamsiems) - dilgeliu nuoviras. Geresnio rezultato nei su jokiom kaukem, serumais, purskalais neesu pasiekus  thumbup.gif  thumbup.gif

o kaip darai? tiesiog nusiperki dilgėlių, padarai kaip arbatą ir praskalauji? Ar kažką įpatingai reik daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 13, 07:59)
o kaip darai? tiesiog nusiperki dilgėlių, padarai kaip arbatą ir praskalauji? Ar kažką įpatingai reik daryt? g.gif

aha man ir idomu? ir koks tas rezultatas geresnis?
Atsakyti
as tai pas babuka prisiskinu, ir sudziovintas jas kaip arbata (tik kiek stipresne) padarau, buna kad 2 val palaikau, buna kad per nakti palieku, ir paskui ta arbata jau isplautus plaukus "perlieju", nereikia nuplauti mirksiukas.gif
rezultatas bent jau man asmeniskai tikrai superinis : plaukai labai blizga, nesivelia, nezinau ar sutapimas ar kas, labai augti pradejo, nebeslenka, spalva pagyvina (na sviesiaplaukems cia nelabai tinka). kvapo dilgeliu visiskai jokio dilgeliu nera. tei va smile.gif kaukiu, serumu ir pan jau kokius metus neperku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gkspygle: 13 spalio 2010 - 11:50
QUOTE(gkspygle @ 2010 10 13, 00:44)
geriausias "maistas ir vaistas" plaukams (o ypac tamsiems) - dilgeliu nuoviras. Geresnio rezultato nei su jokiom kaukem, serumais, purskalais neesu pasiekus  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tik jos lb sausina plauka, tai as pvz darau taip- kartais naudoju taip kaip jus aptaset, o dazniausiai tai isipilu i buteliuka su purkstuku ir i saknis tik smile.gif nuo slinkimo padeda smile.gif
Atsakyti
ooo gera mintis kad tik saknis papurksti, nes man dilgeles asmeniskai ir sausina ir siursktu plauka padaro smile.gif va dariausi vakar palmiu aliejaus kauke, na net nezinau tiks jausmas kad plaukai pasidaze, igavo auksinio atspalvio tongue.gif seip tai minksti, reik ilgaiua panaudot tada parasysiu atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 13, 15:09)
man dilgeles asmeniskai ir sausina ir siursktu plauka padaro

blink.gif sito tai jau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Nuo skalavimo dilgeliu arbata mano plaukai irgi siurkstus buvo verysad.gif Tai skalauju su medetku arbata - man tinka smile.gif

Beje, kur perkate kokosu al? Is "sveiki produktai"? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 13 spalio 2010 - 20:53
kokosu aliejus is 'sweiki produktai', super, duper!!!!! geresnio net negali buti
Atsakyti