Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Sveikos visos 4u.gif ,

ką tik ištepiau savo brangiuosius viena kauke... Alyvogių aliejų - imti kiekį, reikailngą pagal kiekvienos plaukų apimtį - pakaitinti iki tokio lygio, kad galėtum jį pilti ant rankų (bet turi būti karštas), į aliejų įdėti 2 šaukštus medaus. Nuostabu, jei turite avižų - jas reikėtų keletą valandų prieš kaukės darymą pamirkyti vandenyje (nedideliam jo kieki) ir tą vandenuką (kokius 6-8 šaukštus) įpilti į mano jau minėtą mišinį. Net ir sausiausi ir labiausiai nutriušę plaukai po 4 savaičių naudojimo 1-2 kartus į savaitę, tampa nepaprastai švelnūs ir minkšti, akivaizdžiai pagerėja jų būklė, avižos skatina plaukų augimą... geriausia plaukučius apsukti folija ištepus kauke, tik jokiu būdu nedaryti standžių kuodų... smile.gif. Išbandžiau savo kailiu - patarė Ametistėjos kirpėja, su kuria ieškojome įvairių būdu plaukučiams atgaivinti 4u.gif . Tikiuosi pasinaudosite, o dar labiau tikiuosi, kad padės thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 15, 17:40)
vakar istepaiu  saknis  varnalesu aliejum . laikaiu gal pora val.  pora kartu isploviau galva ir vistiek  isdziuvo aliejuoti plaukai  doh.gif
  vaiksciojau kaip  aliejaus buteli uzsipylus.  ka padariau netaip? gal jo tik maisyt reikai ? i kaska,

Keista, as tepu plaukus nuo saknu iki galiu, ir dar Jusu minety alieju - issiplauna puikiai, plaunu 2 kartus, plaukai be riebalo zymes. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 13, 13:25)
drinks_cheers.gif  tik jos lb sausina plauka, tai as pvz darau taip- kartais naudoju taip kaip jus aptaset, o dazniausiai tai isipilu i buteliuka su purkstuku ir i saknis tik  smile.gif  nuo slinkimo padeda  smile.gif

Vo cia tai zinia doh.gif negalvojau, kad dilgeliu nuoviras sausina plauka, metu lauk, mano ir taip sausi. blink.gif
Kokios zoles dar sausina plauka?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 18:56)

Vo cia tai zinia  doh.gif negalvojau, kad dilgeliu nuoviras sausina plauka, metu lauk, mano ir taip sausi. blink.gif
Kokios zoles dar sausina plauka?

nemesk biggrin.gif visos zoles sausina, taciau jos labai gerai reabilituoja plauka thumbup.gif drekinkit po to, o zoles tikrai tik i nauda 4u.gif
Atsakyti
na mano dilgeles jau dziusta smile.gif
o gal galima ir zalias nuvirti? ar butinai turi buti dziovintos?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 16:56)
Keista, as tepu plaukus nuo saknu iki galiu, ir dar Jusu minety alieju - issiplauna puikiai, plaunu 2 kartus, plaukai be riebalo zymes.  g.gif

drinks_cheers.gif
man irgi puikiai išsiplauna aliejai iš šaknų, nors plaunu tik 1 kartą. Matyt nuo plaukų priklauso, kiekvienai kitaip smile.gif
Atsakyti
Tai turbut, nes jeigu vel istepciau saknis alyvuogiu aliejumi, tektu savaite vaikscioti riebaluotai, nors ir plauciau galva kasdien unsure.gif

Germute, o aprasytos kaukes pagrindinis elementas aliejus ar vis delto avizu skystis? rolleyes.gif Reikes isbandyti, manau g.gif Pirma karta girdziu apie avizu poveiki toki ax.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, bandziau skaityti tema, nes noriu sustiprinti plaukucius naturaliom kaukem, ir pristigau kantrybes blush2.gif sakau bandysiu berti klausimus visko neperskaicius, gal kuri gera dusia sutiks atsakyti? smile.gif zodziu mano plaukuciai sviesus, silpnoki, riebaluojasi tiek, kad reikia kas antra diena plauti, o dabar dar ir slinkti pradejo sad.gif noriu darytis kauke alyvuogiu al + trynys + medus. tik ar ji tinka? ir kokiom proporcijom deti ingridientus? Ir tepti ant sausu, slapiu, pries ar po plovimo su sampunu? kiek laikyti. zodziu nieko nezinau sad.gif ir dar girdejau apie gera garstyciu poveiki. gal ka zinot? cia turimos omeny tokios garstycios, kur kaip majonezai, krienai ir pan. bankutese buna ar cia kokios sausos? ir koks ju poveikis, su kuo maisyti. zodziu ux kiek klausimu. ir is vis gal galetumete parasyti kaukes, kurios daugumai tinka ir patinka ir pagaminamos is eiliniu mirtinguju pasiekiamu produktu. diiiiidelis aciu is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2010 10 18, 10:13)
sveikos, merginos, bandziau skaityti tema, nes noriu sustiprinti plaukucius naturaliom kaukem, ir pristigau kantrybes  blush2.gif  sakau bandysiu berti klausimus visko neperskaicius, gal kuri gera dusia sutiks atsakyti? smile.gif zodziu mano plaukuciai sviesus, silpnoki, riebaluojasi tiek, kad reikia kas antra diena plauti, o dabar dar ir slinkti pradejo sad.gif noriu darytis kauke alyvuogiu al + trynys + medus. tik ar ji tinka? ir kokiom proporcijom deti ingridientus? Ir tepti ant sausu, slapiu, pries ar po plovimo su sampunu? kiek laikyti. zodziu nieko nezinau sad.gif ir dar girdejau apie gera garstyciu poveiki. gal ka zinot? cia turimos omeny tokios garstycios, kur kaip majonezai, krienai ir pan. bankutese buna ar cia kokios sausos? ir koks ju poveikis, su kuo maisyti. zodziu ux kiek klausimu. ir is vis gal galetumete parasyti kaukes, kurios daugumai tinka ir patinka ir pagaminamos is eiliniu mirtinguju pasiekiamu produktu. diiiiidelis aciu is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na mano plaukuciai irgi kaip tavo plonoki, silpnoki, plaunu kas antra diena. Tai man geriausia kauke ricinu aliejaus saukstas (pasildytas) + medus saukstas (pasildytas) + kiausinio trynys + citrinos sultys. Mano pusilgiam plaukam dedu tokias proporcijas, jei tavo plaukai ilgi dek daugiau ricinu ir medaus. kauke tepti reikia ant neplautu sausu plauku ir bent as laikau maziausiai 2 valandas.
Apie garstycias nieko negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 16, 00:49)
Beje, semenu al. neturi kokio specifinio kvapo, kuris lieka po isplovimo? ax.gif

pats aliejus turi kvapa, bet issiplovus tikrai jo nelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2010 10 15, 19:33)
na kas del siurkstumo tai man kaip tik plaukai labai minksti paliko,

o kokie tavo plaukai? sausi, riebus? ploni, tiesus, garbanoti?
Atsakyti
perploviau ir as plaukucius dilgelem, bet nepajutau jokio poveikio, nors buvau pasiruosus siurkstiems plaukams biggrin.gif nepasakyciau nei kad blizga labiau, nei kad veliasi. O gal del to, kad as pyliau dilgeles jau po kaukes???? g.gif jus kaukiu/balzamu nenaudojat kai skalaujat nuovirais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 21 spalio 2010 - 08:20
merginos,o kur jus aliejus perkate? ax.gif
Atsakyti