Pabandžiau dilgelėm skalaut tai irgi šiurštūs tik praskalavus, bet kai išdžiuvo švelnūs švelnūs liko

Na pabandziau ir as kokosu alieju, manes jis taip labai nesuzavejo, pries tai naudojau semenu, tai jis man labiau patiko, labiau plaukai blizgejo!
merginos, o ricinos aliejumi tepti galiukus plauku nakciai galima?
ar geriau tiesiog istepti pries plovima, palaikyti ir isplauti

QUOTE(Langoza @ 2010 10 14, 18:24)

gal ir galima bet man tai labai nepatogu. Aliejus labai riebus, nebent istepti galus ir suristi juos i kokia skarele. bet man tai taip nepatogu, as geriau kauke pasidarau
vakar istepaiu saknis varnalesu aliejum . laikaiu gal pora val. pora kartu isploviau galva ir vistiek isdziuvo aliejuoti plaukai
vaiksciojau kaip aliejaus buteli uzsipylus. ka padariau netaip? gal jo tik maisyt reikai ? i kaska,

vaiksciojau kaip aliejaus buteli uzsipylus. ka padariau netaip? gal jo tik maisyt reikai ? i kaska,
QUOTE(bamba @ 2010 10 14, 08:24)
Pabandžiau dilgelėm skalaut tai irgi šiurštūs tik praskalavus, bet kai išdžiuvo švelnūs švelnūs liko 

o sviesus ar tamsus jusu plaukai? idomu sviesiu plauku "neismurzintu" dilgelem praskalavus?

QUOTE(lilita @ 2010 10 15, 16:06)
o sviesus ar tamsus jusu plaukai? idomu sviesiu plauku "neismurzintu" dilgelem praskalavus? 

tamsūs

QUOTE(lilita @ 2010 10 15, 19:06)

na kas del siurkstumo tai man kaip tik plaukai labai minksti paliko, bet kiekvienai skirtingai juk. O del sviesiu plauku "ismurzinimo" tai zinok as asmeniskai tikiu kad ismurzintu

QUOTE(isabelaa @ 2010 10 15, 18:40)
vakar istepaiu saknis varnalesu aliejum . laikaiu gal pora val. pora kartu isploviau galva ir vistiek isdziuvo aliejuoti plaukai

As kazkada padariau tokia klaida su alyvuogiu al - istepiau saknis

Tepti reikia nuo galiuku iki plauku vidurio - pabandyki kita karta taip

Beje, semenu al. neturi kokio specifinio kvapo, kuris lieka po isplovimo?

QUOTE(@leja @ 2010 10 14, 16:30)
gal ir galima bet man tai labai nepatogu. Aliejus labai riebus, nebent istepti galus ir suristi juos i kokia skarele. bet man tai taip nepatogu, as geriau kauke pasidarau
jo, pabandziau visgi

issiploviau be problemu, naktim vistiek miegu kaip uzmusta, tai diskomforto nejauciau. bet jau to aliejaus tirstumas

manau, visgi ricinos alieju naudosiu daugiau kaukem.
galiukam avokadu aliejus man super

QUOTE(Langoza @ 2010 10 14, 18:24)

Nepatartina. Ricinu aliejus sausina plauka

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 13, 13:25)

Ispurskiat saknis ir po kiek laiko nuplaunat?