Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(SaiMita @ 2010 06 25, 22:57)
nemanau kad ka ir rasit.. pardavinejama h&m rubu parduotuvese, kad pinigeliu nulupt  daugiau  4u.gif  man tai ji zaisline tokia kiek teko susidurt  doh.gif  blush2.gif
o ta kauke allwaves ir man tiko ir patiko... Klaipedoj Arenoj maza parduotuvele yra kur ja prekiauja  blush2.gif

o as nusipirkau rusiska kauke plaukams su placenta kaime pas mociute  4u.gif  tai bandysiu - ziuresiu kas bus  blush2.gif

ka reiskia konkreciau: zaisline? dizainas ne koks? domina seseliu kokybe ar labai fuf...iski?
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 06 26, 12:47)
ka reiskia konkreciau: zaisline? dizainas ne koks? domina seseliu kokybe ar labai fuf...iski?

na nzn ar labai... 4u.gif bet faktas tas kad jie nesiorentuoja i kosmetikos gamyba ax.gif bandykit - gal visai tiks ir patiks blush2.gif
Atsakyti
o mane labai maloniai nustebino naujoji Dove duso zele kremines konsistencijos thumbup.gif
user posted image
na ir isbandziau pigiaja kauke plaukam su placenta.. ir ka sau manot! man super thumbup.gif plaukuciai svelnuciai minkstuciai.. pranoko visus lukescius 4u.gif
user posted image
[/quote]
Atsakyti
kažkaip įdomu pasidarė iš kur kosmetikos pramonė ima tą placentą, o gal sintetinę gamina?
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2010 06 27, 12:40)
kažkaip įdomu pasidarė iš kur kosmetikos pramonė ima tą placentą, o gal sintetinę gamina?

nzn.. kiaules gal ar karves ax.gif
Atsakyti
Akropolis paskelbė išpardavimą TBS.
http://www.akropolis...menu_item_id=25

Gal kas žinot ką plačiau? Domina kokioms prekėms ir kokia nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2010 06 27, 16:16)
Akropolis paskelbė išpardavimą TBS.
http://www.akropolis...menu_item_id=25

Gal kas žinot ką plačiau? Domina kokioms prekėms ir kokia nuolaida  smile.gif

Katik permeciau Akropolio psl, tai visuose isskyrus Kauna akropoliuose vyksta sitas ispardavimas! blink.gif Nesamone.. Ir taip jau ne viena kart. ko tas Kaunas "diskriminuojamas"? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nauji atradimai:

1. Fitnes body rusiškos liekninamosios anticeliulitinės priemonės - apie poveikį anksti kalbėti, bet po kelių dienų naudojimo oda akivaizdžiai pasikeitus į gerą pusę rolleyes.gif Turiu riebalų degintoją biggrin.gif ir ledinį apvyniojimą

2. Šampūnas ir balzamas Krasnaja linija sausiems ir pažeistiems plaukams - pasibandžiau pas mamą. Skysti, bet poveikis man patiko, purūs ir gražūs plaukai. Labai pažeistiems pirkti neverta ax.gif

3. Sto receptov krasoty maitinamoji kaukė veidui, sausai ir normaliai odai - maloni kaukė, oda lieka minkšta kaip persikas smile.gif

4. Tonikas Viteks, drėkinamasis - už Rasos toniką daug geresnis, labai gaiviną odą, drėkinimas realiai jaučiasi, po jo net kremo nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 27, 20:38)
Mano nauji atradimai:

1. Fitnes body rusiškos liekninamosios anticeliulitinės priemonės - apie poveikį anksti kalbėti, bet po kelių dienų naudojimo oda akivaizdžiai pasikeitus į gerą pusę rolleyes.gif Turiu riebalų degintoją  biggrin.gif  ir ledinį apvyniojimą

gal galite foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 06 27, 20:57)
gal galite foto? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 27, 21:15)

mergiotes, kur toki isigyt? ax.gif mirksiukas.gif
kazi maitinamam kudikiui per mano pienuka nepakliutu? blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
Pasiskaitinejau ir ziuriu migles kremukas buvo paminetas. Jis man zymiai geresnis nei margaritos, nes sis man pasirode lb riebus, kimso poras ir siaip kvapas nepatiko, o migles priesingai. Ir kaip besakytum, sitas kremas vienas is tu vienetu kurie negriauzia man odos, kuri yra sausa ir jautri ir se tau parabenu pilnas kremas. net elergines vietas galiu drasiai tepti, nes nesijaucia jokio nemalonaus pojucio, ne taip kaip buna super kremai uz 120lt, ir neimanoma naudot - griauzia, traukia, erzina oda.
jau tris pakuotes sunaudojau ir nemanau,kad dar kazko ieskosiu, bent kolkas ax.gif
o kaip zinia tai ne ant visu kosmetikos priemoniu surasyta visa sudetis.
Atsakyti