Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 06 27, 22:36)
mergiotes, kur toki isigyt? ax.gif  mirksiukas.gif
kazi maitinamam kudikiui per mano pienuka nepakliutu? blush-anim-cl.gif2

Ieškokit ten, kur parduodama rusiška kosmetika: Martina, Švaros prekės, bazės kokios nors smile.gif
Aš maitinu ir naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 28, 09:12)
Ieškokit ten, kur parduodama rusiška kosmetika: Martina, Švaros prekės, bazės kokios nors smile.gif
Aš maitinu ir naudoju  ax.gif

o kokios kainytes abieju? degintojas tai suprantu ka daro,o ledinis viniojimas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 06 28, 23:51)
o kokios kainytes abieju? degintojas tai suprantu ka daro,o ledinis viniojimas? mirksiukas.gif

Aš tiesą pasakius, juos gavau dovanų ax.gif Kainytes tik apytiksliai žinau - +/- 20 lt/kiekvienas. Degintoją reikia tepti kasdieną, po 1 - 2 kartus dienoj. O vyniojimą daryti 1 - 2 kartus per savaitę. Parašyta, kad reikia ištepti storu sluoksniu, palaikyti 20 min ir nuplauti. Aš manau, kad ir maistinė plėvelė čia nepamaišytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 27, 16:17)
Katik permeciau Akropolio psl, tai visuose isskyrus Kauna akropoliuose vyksta sitas ispardavimas!  blink.gif Nesamone.. Ir taip jau ne viena kart. ko tas Kaunas "diskriminuojamas"?  doh.gif  lotuliukas.gif

Todėl,kad KAuno akropolis vienintelis priklauso kitiems savininkams, nei visi kiti likę Akropoliai 4u.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kokią nors priemonę odelėms aplink nagus, ne kutikuloms, o būtent piršto galiuko odelėms minkštinti, rankų kremas nesusitvarko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 30, 11:14)
Parekomenduokit kokią nors priemonę odelėms aplink nagus, ne kutikuloms, o būtent piršto galiuko odelėms minkštinti, rankų kremas nesusitvarko  sad.gif

Jei labai ragėja oda, tai kas nors su AHA ara BHA padėtų, kartais pati su Rasos kremu-geliu probleminei odai pasitepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 30, 11:22)
Jei labai ragėja oda, tai kas nors su AHA ara BHA padėtų, kartais pati su Rasos kremu-geliu probleminei odai pasitepu  ax.gif

rimtai? bigsmile.gif šiandien pat išbandysiu, turiu tą gelį
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 30, 12:50)
rimtai?  bigsmile.gif  šiandien pat išbandysiu, turiu tą gelį

Tas gelis tinka visur, kur ragėja oda: alkūnės, keliai, pėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 27, 20:38)
Mano nauji atradimai:

1. Fitnes body rusiškos liekninamosios anticeliulitinės priemonės - apie poveikį anksti kalbėti, bet po kelių dienų naudojimo oda akivaizdžiai pasikeitus į gerą pusę rolleyes.gif Turiu riebalų degintoją  biggrin.gif  ir ledinį apvyniojimą

O kurioje parduotuveje galima rasti?
Matyt kazkurioje is Drogas/Eurokos/Kosmada?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 06 30, 21:21)
O kurioje parduotuveje galima rasti?
Matyt kazkurioje is Drogas/Eurokos/Kosmada?

siose turbut nerasite.Ieskokite Martina arba Svaros prekes.Pati maciau Martinoje.
Atsakyti
Pabandymui nusipirkau Deco kosmetinius pieštukus, paėmiau iškart 5, nes pigu, Martinoj po 70 ct biggrin.gif Paėmiau juodą, juodai rudą (antakiams, su šukutėmis), baltą, žalią (akims) ir bordo (lūpoms). Nesitikėjau, kad taip patiks smile.gif Gerai piešia, gerai laikos, akims naudojau water linijai, pakankamai minkšti. Lūpoms nepatiko kvapas, kažkoks vaškinis unsure.gif , bet visumoj sueis. Akims ir antakiams išvis be priekaištų 4u.gif
Atsakyti
Patinka bulgariskas pedu kremas uz 3LT biggrin.gif
user posted image
Cocoa nucifera oil sudety antras po aqua bigsmile.gif
Kiti geri dalykai kaip kad urea nukisti toliau.
Cia aprasymas:
3 in 1 Active foot cream
With one product you achieve 3 effects using our active cream.
1.Smoothening of the tiny parches on the feet with the help of revitalizing urea and naturally healing sumac; 2. Nourishing with softening cocoa butter and 3.Deororizing with the active Deo complex - triclosan and salicylic acid which eliminate unpleasant scent and adds pleasant odour. Free your feet, make then soft, gentle and deodorized!

APPLICATION: Apply to the feet with gentle massage movements
Atsakyti