Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2010 06 30, 23:52)
siose turbut nerasite.Ieskokite Martina arba Svaros prekes.Pati maciau Martinoje.

Radau Kaune Aistruoleje smile.gif
Atsakyti
Parrekomenduokit kokį vėsinatį losjoną kūnui 4u.gif Ar šiaip gerą kūno losjoną 4u.gif
Atsakyti
paanos, reikia savaiminio įdegio(palaipsnio) kremuko pigaus. bet norisi ir gero.. blush2.gif gal galit ką rekomenduot? kišenėse švilpauja vėjai, o kojos baltos, visur kitur ruda.. biggrin.gif sunkiausiai įdega man jos. doh.gif reik taisyt padėtį skubiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 07 06, 20:20)
paanos, reikia savaiminio įdegio(palaipsnio) kremuko pigaus. bet norisi ir gero..  blush2.gif  gal galit ką rekomenduot? kišenėse švilpauja vėjai, o kojos baltos, visur kitur ruda..  biggrin.gif  sunkiausiai įdega man jos.  doh.gif  reik taisyt padėtį skubiai.  mirksiukas.gif

Ar tikrai reikia laipsninio? ax.gif Tada Venita - vienintelis, kuris nesmirda, greitai įsigeria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 06, 20:27)
Ar tikrai reikia laipsninio?  ax.gif  Tada Venita - vienintelis, kuris nesmirda, greitai įsigeria  4u.gif

na, reikia tokio, kuris po kokių trijų tepimų paruduoja. taip lygiau išsitepsiu. bigsmile.gif kokia šio kremo kaina, kur rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 06, 20:27)
Ar tikrai reikia laipsninio?  ax.gif  Tada Venita - vienintelis, kuris nesmirda, greitai įsigeria  4u.gif

o koks ne laipsninis yra geras? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 07 06, 21:06)
na, reikia tokio, kuris po kokių trijų tepimų paruduoja. taip lygiau išsitepsiu.  bigsmile.gif  kokia šio kremo kaina, kur rasti?  4u.gif

Martinoje, o kainos neprisimenu blush2.gif Bet daug nekainuos, iki 10 lt 4u.gif

QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 06, 21:08)

Man geriausi yra du: Sunvita (10 lt, Eurokos, ~150 ml) ir Kolastyna (17 lt, Martina, 75 ml). Laipsniniai ant manęs nesimato jokie blush2.gif Gal kad oda labai šviesi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 06 liepos 2010 - 20:22
QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 06, 21:08)

man ir vyrui patinka dove tamsesnei odai.O TP parduotuveje teko pirkti AXE idegio losjona-pieneli vos uz 4 lt.,super thumbup.gif .Kaina super,kaip UK ar net pigiau.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 07 06, 21:24)
man ir vyrui patinka dove tamsesnei odai.O TP parduotuveje teko pirkti AXE  idegio losjona-pieneli vos uz 4 lt.,super thumbup.gif .Kaina super,kaip UK ar net pigiau.

Tai kad dove laipsniškas, ne?
Vyras naudoja savaiminį? super thumbup.gif
Atsakyti
o venitoj kiek ml yra?
ačiū ačiū ačiū už atsakymus. va balionas- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 06, 21:36)
Tai kad dove laipsniškas, ne?
Vyras naudoja savaiminį? super  thumbup.gif

gal smile.gif As po pirmo pasitepimo jau matau rezultata mirksiukas.gif Zinoma,ne dabar naudojame ,o saltaji sezona,vyras irgi nori buti "ideges" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 07 06, 21:43)
o venitoj kiek ml yra?
ačiū ačiū ačiū už atsakymus. va balionas-  4u.gif

180 ml 4u.gif
Atsakyti