Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Mergaites, gal bandet Dove veido drekinanti krema suteikianti spalva? g.gif ir gal matet kur KOLASTYNA GLAMOUR SKIN drekinanti krema.. niekur neberandu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 22:21)
Mergaites, gal bandet Dove veido drekinanti krema suteikianti spalva? g.gif ir gal matet kur KOLASTYNA GLAMOUR SKIN drekinanti krema.. niekur neberandu cry.gif

as turejau Dove.. man visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 07 23, 22:30)
as turejau Dove.. man visai nieko  blush2.gif

O kdl susisarmatijot? g.gif lotuliukas.gif nesausina? nors ten drekinantis, bet tokie vis tiek sausina dazniausia.. grazi spalvyte gaunas? is vis matos kas nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 07 20, 10:37)
Klaipėdoj yra ne tik Šilutės pl. tongue.gif
yra Arenoj (kur Rimi yra prie Akropolio) ir stoties pasažiuky  mirksiukas.gif

kaip faina bigsmile.gif
o kur Arenoj?
kuri didžiausia?
stoties pasažas, tai autobusų stoties? man 10 min iki jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 22:41)
O kdl susisarmatijot? g.gif  lotuliukas.gif nesausina? nors ten drekinantis, bet tokie vis tiek sausina dazniausia.. grazi spalvyte gaunas? is vis matos kas nors? 4u.gif

sausint man nesausino... as ta tamsesni atspalvi turejau, tai kazkiek tos spalvos pridedavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 21:21)
Mergaites, gal bandet Dove veido drekinanti krema suteikianti spalva? g.gif

turėjau šviesiai odai. geltonas kažkoks atspalvis gaunasi. ir lipnus. nesausina, lengvos konsistencijos.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 23, 23:16)
kaip faina  bigsmile.gif
o kur Arenoj?
kuri didžiausia?
stoties pasažas, tai autobusų stoties? man 10 min iki jos  ax.gif

Arenoj tik įėjus pro Rimi įėjimą reik sukt į kairę visiškai (nes galima eit ir kairiau, bet ten reik visai nusukt) ir iškart už Silver City. Nu ten matosi iškaba biggrin.gif Stoties pasaže tai jo, kur autobusų stotis. Ten irgi yra. Didžiausia yra Šilutės pl. (ne veltui ir vadinasi Kosmetikos bazė), bet kaip jau aš ir dar viena mergučia pastebėjom, kartais būna taip, kad Šilutės pl. Martinoje ta pati prekė kainuoja brangiau, nei pvz. stoties Martinoje smile.gif
Atsakyti
Aš veidui naudoju Organic trends kūno pienelį su savaiminio įdegio efektu, tokia didelė oranžinė pakuotė, droge jei neklystu apie 6-10 Lt kainuoja. Šiuo metu tepu veiduką, nes kūnas rudas o veidas baltas kaip popierius doh.gif odos nesausina, kvapas šioks toks yra, bet ne toks įkyrus kaip kitų pienelių su sav. įd. efektu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 24 liepos 2010 - 09:03
QUOTE(Almost @ 2010 07 24, 08:39)
Arenoj tik įėjus pro Rimi įėjimą reik sukt į kairę visiškai (nes galima eit ir kairiau, bet ten reik visai nusukt) ir iškart už Silver City. Nu ten matosi iškaba  biggrin.gif Stoties pasaže tai jo, kur autobusų stotis. Ten irgi yra. Didžiausia yra Šilutės pl. (ne veltui ir vadinasi Kosmetikos bazė), bet kaip jau aš ir dar viena mergučia pastebėjom, kartais būna taip, kad Šilutės pl. Martinoje ta pati prekė kainuoja brangiau, nei pvz. stoties Martinoje  smile.gif

Silutes plente patalpu nuoma brangesne ir ten didesnis zmoniu srautas. Nepasakyciau, kad butu labai ryskus kainu skirtumas.
Atsakyti
isgbandziua cystaja linija skruba veiduj su persiko daleolem na rezultatas geras gal kiek stipresnis sveitiklis nei kavos tirsciai bet veiduka nusveicia smile.gif bet nieko daugiau ,taip pat isbandziau banuski agafi skruba kunuj na nieko ypatingo smile.gif vel kava paprasta pasirode geriau
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 22:21)

Amber, mačiau Rimi dabar nuolaida analogiškam Garnier 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 24, 16:05)
Amber, mačiau Rimi dabar nuolaida analogiškam Garnier  4u.gif

bigsmile.gif o spalvyte kazin kokia.. nes Dove tai va vienom geltona unsure.gif
Atsakyti