Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(amber123 @ 2010 07 24, 16:24)
bigsmile.gif o spalvyte kazin kokia.. nes Dove tai va vienom geltona unsure.gif

Tiesą pasakius, nebandžiau blush2.gif Tik šiaip užmačiau, pati galvojau, pirkt nepirkt rolleyes.gif
Atsakyti
nustebino Delia Glamour solar express savaiminis, norejau kazko pigaus kojom, bet galiausiai naudojau ir visam kunui. aisku, tas kvapas yra, bet tik truputeli pobaisis, buna blogiau biggrin.gif
spalva gaunasi naturali, dryziai gali gautis nebent issitepus ir greitai nuejus miegot,tada apsibruzinsit, o siaip tai labai geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(elvive @ 2010 07 24, 19:49)
nustebino Delia Glamour solar express savaiminis, norejau kazko pigaus kojom, bet galiausiai naudojau ir visam kunui. aisku, tas kvapas yra, bet tik truputeli pobaisis, buna blogiau  biggrin.gif
spalva gaunasi naturali, dryziai gali gautis nebent issitepus ir greitai nuejus miegot,tada apsibruzinsit, o siaip tai labai geras dalykas.

Nesuprantu, kuo jis galėjo patikti unsure.gif Smirda, nors pasikark, nors taip, yra ir dar labiau smirdančių (pvz Nivea doh.gif ), spalva vos įžiūrima, prastai laikosi.

Išbandžiau Malibu savaiminį - neblogas.
Pliusai:
jokios specifinės, savaiminiams būdingos, smarvės thumbup.gif
tirštas (čia asmeniškai man pliusas, man tokie geriau pasiskirsto ir taupiau naudojasi)
duoda gan ryškią spalvą
atspalvis ne geltonas i ne ryžas, o rudas
greitai įsigeria
greitai paruduoja

Minusai:
kvapas primena vyrišką odekoloną, man nieko, bet šiaip gali erzinti
kaina (20 lt 150 ml)

Taip pat prie pigių ir gerų pirkinių: Rasos rožinis tonikas. Gerai valo, nesausina, negraužia akių, beveik bekvapis, gera sudėtis. Bazinei odos priežiūrai kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 27, 18:42)
Pliusai:
jokios specifinės, savaiminiams būdingos, smarvės  thumbup.gif
tirštas (čia asmeniškai man pliusas, man tokie geriau pasiskirsto ir taupiau naudojasi)
duoda gan ryškią spalvą
greitai įsigeria
greitai paruduoja

Minusai:
kaina (20 lt 150 ml)

Kuri butent is Malibu?
Atsakyti
Tarsiu pagiriamaji zodi akiu valikliui Kolastyna. Mano akys super jautrios, labai sunkiai randu akiu valikli, kuris nedirgintu akiu. Bandzia labai daug produktu nuo clinique iki nivea.Su baime nusipirkau Kolastyna, likau labai patenkinta. thumbup.gif thumbup.gif . Galima isigyti tik Martinos parduotuvese , 150 ml. , kaina iki 10 lt.

http://www.students....ra-kazdego-dnia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 27 liepos 2010 - 20:51
QUOTE(lauryna @ 2010 07 27, 21:48)
tik Martinos parduotuvese , 150 ml. , kaina iki 10  lt.

O kaip galiojimas? geras? Martinoj buna daznai pasibaige doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 27, 20:50)
O kaip galiojimas? geras? Martinoj buna daznai pasibaige doh.gif

Si serija ka tik atejo i Lietuva, galiojimas atspausdintas gamintoju iki 2012 metu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 27, 20:36)
Kuri butent is Malibu?

Pirmas iš dešinės: Tropical skin self- tanning bronzing lotion
user posted image
Papildyta:
Vakar ėjau į Martiną, gan toli pėstute ir dar vaiką dviratuke stumiau, ir nedirbo doh.gif Taip pikta buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 27, 21:24)
Vakar ėjau į Martiną, gan toli pėstute ir dar vaiką dviratuke stumiau, ir nedirbo  doh.gif  Taip pikta buvo  doh.gif

Kelinta valanda ejot ? Iskaba buvo kokia iskabinta kodel nedirba ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 07 27, 22:42)
Kelinta valanda ejot ? Iskaba buvo kokia iskabinta kodel nedirba ? g.gif

Ėjau ryte, apie 10.30 val . Buvo užkabintas popieriaus lapas, ant kurio ranka parašyta: nedirba ! Viduje degė šviesos, matėsi, kad yra pardavėja, kuitėsi tarp stendų blush2.gif Pasisukiojau aplink, po pusvalandžio grįžau, vis dar nedirbo..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 27, 19:42)
Nesuprantu, kuo jis galėjo patikti  unsure.gif  Smirda, nors pasikark, nors taip, yra ir dar labiau smirdančių (pvz Nivea doh.gif ), spalva vos įžiūrima, prastai laikosi.

Pliusai:
jokios specifinės, savaiminiams būdingos, smarvės  thumbup.gif
duoda gan ryškią spalvą
greitai įsigeria
greitai paruduoja

Minusai:
kaina (20 lt 150 ml)

Taip pat prie pigių ir gerų pirkinių: Rasos rožinis tonikas. Gerai valo, nesausina, negraužia akių, beveik bekvapis, gera sudėtis. Bazinei odos priežiūrai kaip tik  smile.gif

cia greiciausiai kaip kam, pavyzdziui, man isgirtasis St.tropez knockoff'as St.moriz isvis ispudzio nepaliko schmoll.gif , bet sunaudosiu ziemai, turbut biggrin.gif

kas del spalvos, tai ant manes labai normaliai matos (aisku, nuo igimto odos atspalvio priklauso),o del kvapo, tai man netgi visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvive: 27 liepos 2010 - 22:17
QUOTE(elvive @ 2010 07 27, 23:13)
cia greiciausiai kaip

Tai be abejo, kažkodėl apie savaiminius nuomonės paprastai būna ypač skirtingos mastau.gif
Atsakyti