Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Golden Rose šešėliai bigsmile.gif nu jie tikrai pigūs, bet man jie patinka thumbup.gif ir laiko tikrai normaliai rolleyes.gif jau gal du metai kaip tik juos naudoju bigsmile.gif jei kokiam vakarui ruošiuos tai ant jų dar pateplioju kokių jau geresnių firmų, tai tada visai super viskas 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 28, 09:46)
Golden Rose šešėliai bigsmile.gif  nu jie tikrai pigūs, bet man jie patinka thumbup.gif  ir laiko tikrai normaliai rolleyes.gif  jau gal du metai kaip tik juos naudoju bigsmile.gif  jei kokiam vakarui ruošiuos tai ant jų dar pateplioju kokių jau geresnių firmų, tai tada visai super viskas 4u.gif  cool.gif

O as turiu Ruby rose seselius.. wub.gif irgi superiniai
Atsakyti
Golden Rose šešėliai mano supratimu nėra pigūs g.gif M tik mono šešėlius Aistruolėje, kažkur 23 - 25 lt kainavo g.gif
Ruby rose - tie tai pigūs, bet man nelabai ax.gif
Atsakyti
Turiu problema ... isaugo n nauju plauku ir stovi kaip antenos unsure.gif
kokia priemone galite pasiulyti? ax.gif

bandziau su plauku laku, bet nenoriu daznai naudoti, nes sausina plaukus ax.gif
gal koki plauku vaska nupirkti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 28 liepos 2010 - 11:56
Droge nusipirkau lenkišką drėkinamąjį kremą "Ziaja" su oškos pienu. Kainavo 15,99 Lt. Man tai tas kremas super thumbup.gif
kremas dar ir nuo raukšlių
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 28, 12:08)
Golden Rose šešėliai mano supratimu nėra pigūs  g.gif  M tik mono šešėlius Aistruolėje, kažkur 23 - 25 lt kainavo  g.gif
Ruby rose - tie tai pigūs, bet man nelabai  ax.gif

Na auksinės spalvos raidėm užrašyta Golden Rose, nu gal čia ta ale "padielka" bet už 5spalvų šešėlius mokėjau iki10lt bigsmile.gif Jų būna tik tose parduotuvėse, kur šiaip visokios rusiškos,lenkiškos ir šiaip kitokios pigesnės kosmetikos pilna. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 07 28, 12:54)
Turiu problema ... isaugo n nauju plauku ir stovi kaip antenos  unsure.gif
kokia priemone galite pasiulyti?  ax.gif

bandziau su plauku laku, bet nenoriu daznai naudoti, nes sausina plaukus  ax.gif
gal koki plauku vaska nupirkti?  ax.gif

Reikia drėkinti plaukus, tada guls savaime 4u.gif

Negi Golden rose padirbinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 28, 14:46)
Reikia drėkinti plaukus, tada guls savaime  4u.gif

Negi Golden rose padirbinėja  biggrin.gif

doh.gif atsiprašau, grįžus net pažiūrėjau, pasirodo ten Ruby rose thumbup.gif blush2.gif
o iš Golden rose esu irgi turėjus šešėlius, kurie irgi nustebino kainos ir kokybės santykiu.

O padirbinėjimas tai ta prasme, gi kaip ir pvz turguose yra pilna "Dior", "channel" ir kt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 07 28, 12:54)
Turiu problema ... isaugo n nauju plauku ir stovi kaip antenos  unsure.gif
kokia priemone galite pasiulyti?  ax.gif

Pas mane tas pats doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nzn ka daryt..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 07 28, 14:46)
Reikia drėkinti plaukus, tada guls savaime  4u.gif

Bet kaip jie gali gult jei yra labai trumpuciai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 07 28, 12:17)
Droge nusipirkau lenkišką drėkinamąjį kremą "Ziaja" su oškos pienu. Kainavo 15,99 Lt. Man tai tas kremas super  thumbup.gif
kremas dar ir nuo raukšlių

Gal galite imesti nuotraukyte,kai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 27, 22:24)
Pirmas iš dešinės: Tropical skin self- tanning bronzing lotion
user posted image

Vienas is mano turimu Malibu drinks_cheers.gif Gal galetumet sulygint su Kolastyna ir Sunvita?
Papildyta:
Beje kur buna pirkti Kolastynos savaiminio ir kaip atrodo? Niekur nerandu, nors ziurinejau parduotuvese.
Atsakyti
Malibu pats tamsiausias, toliau eina Kolastyna, Sunvita šviesiausias (visus ėmiau tamsiai odai skirtus).
Geriausiai įsigeria Sunvita, paskui Kolastyna, paskui Malibu.
Pagal kvapą: Sunvita iš pradžių lyg maloniai kvepia, bet po kelių valandų laikykis biggrin.gif Iškenčiu kelias val smarvės ir į dušą, po to kvapniu kūno kremu išsitepu ir gerai. Kolastyna turi specifinį kvapą, bet gan malonų, nėra būtinybės bėgt į dušą, aplinkiniai nieko nepastebi ax.gif Malibu turi labai savotišką vyriško odekolono (pigaus biggrin.gif ) kvapą, bet nėra specifinės, savaiminiams būdingos smarvės. Reikia pauostyti prieš perkant, gali nepatikti, man nieko ax.gif
Atspalvio natūralumas - ant manęs visi natūraliai atrodo, gražiausiais Malibu, nes tamsiausias.
Pagal kainą: Sunvita pigiausias, Kolastyna brangiausias.
Kolastyną Kaune mačiau tik Martinoj, tuoj paieškosiu foto
Atsakyti