Ir mes vakar grįžom iš saulės į tėviškės 15 laipsnių
Buvom Nashira viešbutyje, netoli Sidės, Sorgune.
Galiu pavardint nemažai pliusų, bet labai nemažai ir minusų.
Viešbutis skelbiasi 5 žvaigždžių, bet geriausiu atveju kambariai tempia ant 3. Tiesą sakant, tik įėjus į kambarį, gavau 10 balų stiprumo šoką pagal Richterį

Kaip mano diedas krizeno-turbūt baldus kirvuku gretimam kaime sukalė. Kilimai nelygūs, sudėti bile kaip, baldai aplūžinėję, priešgaisrinė mūsų kambaryje kabaliuoja palubėj, pirmą dieną mergina užsitrenkė vonioj, nes spyna sulūžusi

Seifas kambaryje neveikė, kol meistras iš 5 kvietimo karto neatėjo... Numeris family duplex, dviejų aukštų, jokių durų, nepatogu-viskas žiauriai girdisi. Gėris-pakankamai vietos ir erdvės.
Dar minusas-maistas. Vertinčiau 7 ir ne daugiau. Man labai nepatiko, kad atėjus valgyt į pvz. pietų pabaigą, negaudavom kai kurių patiekalų. Jokių braškių, trešnių ir panašių gėrybių, tik greipfruktai, apelsinai, arbūzai, melionai ir obuoliai. Bet-daug įvairių žolių salotoms, tai jau pliusas.
Ir pats didžiausias minusas-pirmomis birželio dienomis ėmė ešalonais vežt rusus. Taigi, prasidėjo nuogų vaikų maudymas baseinuose ir užpylę akis tėtukai vaikų šokiuose. Ale vokiečiai nelabai geresni-šalia mūsų vis maudymkes džiovindavo ant palmės. 3 vnt. moteros ir 2 vnt. diedo, pastoviai
Pliusai: labai didelė pakankamai prižiūrėta teritorija, 10 baseinų, kurių užteko visiems, nėra jokio stumdymosi. Visada užtekdavo gultų, tiesa, vyresnėlis eidavo ryte užimt norimus, bet šiaip laisvų būdavo visada. Jūra šalia. Maitinimas snack baruose ištisą dieną, alkoholius pilstomas be ribų
Suma sumarum-man visai patiko, prie kambario ilgainiui pripratau

Bet daugiau ten tikrai nevažiuosiu.
Kelias nuotraukas sudėsiu į fotoreportažų temą.
Dar-jei mane būtų įspėję dėl kambarių ypatumų, turbūt būčiau visai teigiamai nusiteikusi ir taip nesiparinusi
When nothing goes right... go left.