Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 06, 18:43)
aha brangs, musu 3 asmenu seimai 210lt kainuos brangiau unsure.gif

Cia nepaisant to, kad isigijote kazkada (tarkim per isankstinius pirkimus) ? blink.gif
Ka daryt zmonems, kurie uz paskutinius pirko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2010 06 06, 18:44)
Meryan viešbuty patiko vienas dalykas - nejaučiau turkų įkyrumo. Viskas labai malonu, mandagu, bet nėra to įkyraus kabinėjimosi. Gal tiesiog viešbuty tvarka tokia, nes labai jautėsi, kad restorano personalas labai klauso savo vadovo, kuris ištisai stebėjo ten esančią tvarką.
Tikrai gaila, kad vakarais tai toks trinimasis  doh.gif Būtų miestas netoli, tai ta problema nebūtų tokia ir aktuali.

Mes dabar panasiam biggrin.gif Paslaugus dalykiskas personalas, neperdaug ikyrus animatoriai. Nieks ikyriai nesiulo masazu ir kelioniu i odos ir aukso parduotuves. Vakaro animacija arti katastroffff lotuliukas.gif Sedim su daug vyresniu uz save vokieciu ir maloniai bendraujam, patys save uzsiminejam biggrin.gif Jau galesiu keisit CV punkta: vokieciu kalba - pradmenys lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mes vakar grįžom iš saulės į tėviškės 15 laipsnių biggrin.gif

Buvom Nashira viešbutyje, netoli Sidės, Sorgune.
Galiu pavardint nemažai pliusų, bet labai nemažai ir minusų.
Viešbutis skelbiasi 5 žvaigždžių, bet geriausiu atveju kambariai tempia ant 3. Tiesą sakant, tik įėjus į kambarį, gavau 10 balų stiprumo šoką pagal Richterį biggrin.gif Kaip mano diedas krizeno-turbūt baldus kirvuku gretimam kaime sukalė. Kilimai nelygūs, sudėti bile kaip, baldai aplūžinėję, priešgaisrinė mūsų kambaryje kabaliuoja palubėj, pirmą dieną mergina užsitrenkė vonioj, nes spyna sulūžusi doh.gif Seifas kambaryje neveikė, kol meistras iš 5 kvietimo karto neatėjo... Numeris family duplex, dviejų aukštų, jokių durų, nepatogu-viskas žiauriai girdisi. Gėris-pakankamai vietos ir erdvės.

Dar minusas-maistas. Vertinčiau 7 ir ne daugiau. Man labai nepatiko, kad atėjus valgyt į pvz. pietų pabaigą, negaudavom kai kurių patiekalų. Jokių braškių, trešnių ir panašių gėrybių, tik greipfruktai, apelsinai, arbūzai, melionai ir obuoliai. Bet-daug įvairių žolių salotoms, tai jau pliusas.

Ir pats didžiausias minusas-pirmomis birželio dienomis ėmė ešalonais vežt rusus. Taigi, prasidėjo nuogų vaikų maudymas baseinuose ir užpylę akis tėtukai vaikų šokiuose. Ale vokiečiai nelabai geresni-šalia mūsų vis maudymkes džiovindavo ant palmės. 3 vnt. moteros ir 2 vnt. diedo, pastoviai bigsmile.gif

Pliusai: labai didelė pakankamai prižiūrėta teritorija, 10 baseinų, kurių užteko visiems, nėra jokio stumdymosi. Visada užtekdavo gultų, tiesa, vyresnėlis eidavo ryte užimt norimus, bet šiaip laisvų būdavo visada. Jūra šalia. Maitinimas snack baruose ištisą dieną, alkoholius pilstomas be ribų biggrin.gif

Suma sumarum-man visai patiko, prie kambario ilgainiui pripratau biggrin.gif Bet daugiau ten tikrai nevažiuosiu.

Kelias nuotraukas sudėsiu į fotoreportažų temą.

Dar-jei mane būtų įspėję dėl kambarių ypatumų, turbūt būčiau visai teigiamai nusiteikusi ir taip nesiparinusi ax.gif
Atsakyti
Matai kaip skiriasi nuomonės. Mes gi važiuojam pirmą kartą į Turkiją. Ir viešbutį rinkomės iš atsiliepimų. Tai Meryan būtent taip ir išsirinkom. Na nieko nepadarysi. Bus taip, kaip bus. Va, dar ir pasirinkom dėlto, kad animatoriai puikūs (taip skaičiau atsiliepimuose), kad vaikams yra ką veikti. Mūsų vaikui 8 metai.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 16:41)
vat kas man patiko Delphinuose,kad gultus prie baseinu ir juros buvo galima uzsiimti(na taip,kad palieki daiktus ir iseini) nuo 8.30,kitu atveju nurenka ir isnesa i spec punkta thumbup.gif palieka rastelius,kur atsiimti daiktus 4u.gif  4u.gif

Kaip mane nervina šitas towel method... Kita vertus, aš jei pamatau, kad rankšluostis numestas, o žmogaus nėra porą val. (na, sakykim pro tą vietą einam valgyt, grįžtam, dar kur einam, o ten nesikeičia vaizdas), ramiausiai nunešu rankšluostį į grąžinimo punktą ir imu ta gultą.

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 20:46)
nepastebejau,kad butu petrazoliu g.gif
mes kai is Delphin Diva vaziavome tai irgi labai smagu,kad cia pat oro uostas ax.gif

Pernai Marti Myroj tikrai nebuvo petražolių, nes mb jų nekenčia, o ten sakė jam viskas labai skanu smile.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 06, 12:10)
kokias priemones naudojat?

Yra daug eko kremų/purškalų nuo saulės. Mes naudojam Sante firmos, turim SPF 15 (purškalas) ir SPF 30 (skystas kremas). Antrasis geriau dėl to, kad riebus ir geriau pasiskirsto, nes tas purškalas tai toks kaip kreidinis vanduo ir staigiai džiūna, nespėji įtrint, tai lieki baltas. Veikia taip pat kaip cheminės. Apskritai, man patinka išvis kuo mažiau visokių priemonių, tai vis nusiperkam kokių SPF 50 rūbų. Su jais nekaršta, galima maudytis ir apsaugo pilnai. Gaila tik kad kainos kandžiojas.

Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2010 06 06, 19:40)
Matai kaip skiriasi nuomonės. Mes gi važiuojam pirmą kartą į Turkiją. Ir viešbutį rinkomės iš atsiliepimų. Tai Meryan būtent taip ir išsirinkom. Na nieko nepadarysi. Bus taip, kaip bus. Va, dar ir pasirinkom dėlto, kad animatoriai puikūs (taip skaičiau atsiliepimuose), kad vaikams yra ką veikti. Mūsų vaikui 8 metai.

Mano dukrai praetais metais buvo 7 ,ji iki šiol nori atgal į Meryana.Visus minusus galite pritaikyti tik sau.Vaikams ten patinka thumbup.gif ypač patiko Meryane švest dukros gimtadienį thumbup.gif
user posted image

mano dukra iš kairės ax.gif šalia kita mergaitė iš Lietuvos lithuania.gif paleido vaikiškos dainelės lietuviškai, padovanojo novaturo maišelį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 06 birželio 2010 - 20:14
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 06, 18:19)
o nuo Sueno nueidavot iki Side antikines dalies ar reikejo irgi vaziuot ? Paklausiau ir lygtai prisiminiau, kad vaziavom pro Sueno smile.gif Pestute lyg ir geras gabalas kelio ax.gif
Musu viesbutis nuo Side 14 km, kasdien veza viesbucio autobusas i Side arba Manavgata. 3 EUR i abi puses  ax.gif

na, man deja nueit neteko, nes ten .. nebuvau biggrin.gif as tik paminejau SUENO, nes renkantis viesbuti tai buvo pirmasis eileje variantas iki atsirado kelioniu pasiulymuose gera BAIA LARA kaina. smile.gif
O seip tai SUENO buvo Opensea kiek zinau, tai sake kad pajuriu pasivaikstant galima iki ten nukulniuot per kokius 20 min. Ta pati isskaiciau ir viename is rusu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
rytoj issrendam i Crystal admiral resot&spa hotel, nuo Side 15 km. netoli Kizilot miestelio, gal kas buvo? iki siol neapsisprendziau ar imti priemones nuo odu, lygintuvo, ranksluosti... biggrin.gif
gal kas zino koks laiko skirtumas yra su Lietuva?
ir dar kaip bus turkiskai prasom, aciu, laba diena, ir t.t? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele: 06 birželio 2010 - 22:36
QUOTE(daniele @ 2010 06 06, 23:35)

toks pat laikas kaip ir Lietuvoje.
Atsakyti
rytoj issrendam i Crystal admiral resot&spa hotel, nuo Side 15 km. netoli Kizilot miestelio, gal kas buvo? iki siol neapsisprendziau ar imti priemones nuo odu, lygintuvo, ranksluosti... biggrin.gif

laikas tas pats
'laba diena' - merhaba(kirciuoti pirmaji skiemeni ir 'h' garsas beveik nesitaria- tipo sakai 'MEraba')
'aciu'- mane kelissyk mokino, bet niekaip neperkandau ir neuzsiliko man, kazkoks labai jau ilgas ir sunkus man pasirode issireiskimas doh.gif

na o uodai -cia jau , kaip isaiskejo diskusijose - laimes dalykas g.gif

gero poilsio 4u.gif
Atsakyti

Kai buvau Crystale, (05mėn) uodų nebuvo. Rankšluosčių į valias, savo nereik vežtis, o lygintyvo nėr, tai jeigu yra būtinybė, galit pasiimti smile.gif Laiko skirtumo su Lietuva nėra.
O turkiškai sveikintis reiktų "merhaba", ačiū- "teşekkür ederim" (tešekiur ederim tariasi atrodo), o kaip prašom, tai nepasakysiu, nes nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 06 birželio 2010 - 23:11
QUOTE(daniele @ 2010 06 06, 22:35)

buvau, man labai viskas patiko. Ranksluosciu tikrai nereikia - keicia kasdien, + kasdien prie baseino pasiimsit ir galit keist kai suslaps nors ir 5 kart dienoj, del lygintuvo patarimo neturiu, nes man jo neprireike. Su LT laiko skirtumo nera ax.gif
ech.. baltai pavydziu..noreciu dabar ten buti.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2010 06 07, 01:48)
buvau, man labai viskas patiko. Ranksluosciu tikrai nereikia - keicia kasdien, + kasdien prie baseino pasiimsit ir galit keist kai suslaps nors ir 5 kart dienoj, del lygintuvo patarimo neturiu, nes man jo neprireike. Su LT laiko skirtumo nera ax.gif
ech.. baltai pavydziu..noreciu dabar ten buti.. wub.gif

gana agresyviai verbuoja fotografai.. neapsigaukit - man prifotkino, padre gal 70fotkiu, tipo po 5$.. pasakiau, kad nepirksiu - pasiuto, tai galutiniam rezultate gavau fotkes surasytas i diskeli uz 20$ (vietoj70x5=350$) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip yra tuose mini klubuose? rašo kad 4-12 metų vaikam, mano mažiui 3 metai tai jis negalės tam klube būt?
Atsakyti