[quote=silagele,2010 06 07, 14:15]
cia gal geriausiai patars Drute arba SMurka.
Bent as naudojausi mobiliu Bite partnerio Vodafone tinklu, tai i LT skambinti buvo apie 3.5, atsiliepti i skamb is LT- 1,5 ir zinute apie 1,2 litais.
Gal is kokio viesbucio ir pigiau butu, bet , sito manau jau reiktu paciam viesbuty teirautis ir tada lyginti kas geriau.
Aisku, yra ten pas juos ir taksofono korteles, kurios skaiciuoja 'kreditus' (bet musu viesbuty pvz. taksofono nemaciau, tai kam man jos?) ir yra vietines ale "labas/extra' korteles, kurias, deja, pasijungus i kitoj saly pirkta mob.telefona, greit- per para vos ne - uzblokuoja...
[/qukaip ir mini silagele gama pirkti isankstinio papildymo kortele, kadangi tam prireiks jusu paso, prie to pat paprasykite, kad jusu telfonui nuimtu 20 dienu limita... Tiek dienu jusu aparatas gali veikti su Turkiska kortele... ir jei vienais metais buvote tarkim 14 dienu, o kitais metais atvykote su tuo paciu aparatu tai jums po 6 dienu jums tiesiog uzblokuos aparata (BET TIK SU TR SIM kortele) su Lietuviska jis sekmnigai gali veikti metu metus. Kainu nzn, nes as kai reikalas yra tiesiog per Skype skambinu... Man taip pigiausiai...
QUOTE(silagele @ 2010 06 07, 14:15)
Bent as naudojausi mobiliu Bite partnerio Vodafone tinklu, tai i LT skambinti buvo apie 3.5, atsiliepti i skamb is LT- 1,5 ir zinute apie 1,2 litais.
Gal is kokio viesbucio ir pigiau butu, bet , sito manau jau reiktu paciam viesbuty teirautis ir tada lyginti kas geriau.
Aisku, yra ten pas juos ir taksofono korteles, kurios skaiciuoja 'kreditus' (bet musu viesbuty pvz. taksofono nemaciau, tai kam man jos?) ir yra vietines ale "labas/extra' korteles, kurias, deja, pasijungus i kitoj saly pirkta mob.telefona, greit- per para vos ne - uzblokuoja...
tos išankstinės pagal tarifus ne ką pigiau nei iš lietuviško telefono skambinti

geriau pirkit taksofono korteles ir nesukit galvos - su jom į LT skambinti apie 1 lt/min. kainuoja
QUOTE(PlayIt @ 2010 06 07, 14:56)
tos išankstinės pagal tarifus ne ką pigiau nei iš lietuviško telefono skambinti
neapsimoka, nebent pirksit su labai didele sąskaita (konturų) - tada kainuos apie 2 lt/min.
geriau pirkit taksofono korteles ir nesukit galvos - su jom į LT skambinti apie 1 lt/min. kainuoja

Pritariu- taksofonas pigiausia

QUOTE(dianaairija @ 2010 06 07, 14:02)
Mamytės, o kaip į LT skambinti iš Turkijos pigiausia?Dekui!
Iš telefono kur gatvėj būna, nusipirkus kortelę ir pigiausia į teo telefoną, bent jau taip sakė gidė autobuse kol vežė į viešbutį

QUOTE(Ciklomena @ 2010 06 07, 12:05)
Kazkada labai zavejaus siuo viesbuciu, ir dar dabar neisbraukiau is numatomu aplankyt 

As irgi neisbraukiu net po Ramirami komentaro, tik jau dabar buciau moraliskai pasiruosusi viskam, o tai kai nuvykau karta atsiputusi, tai iki dabar vos ne soke nuo personalo

QUOTE(Ramirami @ 2010 06 07, 12:13)
Aplankyti verta! Vykom ~3val, pro Alanija.
Daugiau koks trukumas - (o man tai privalumas) - nereali daugybe laipteliu, tad maista naikinti galima drasiai, nes kalorijos tikrai turi kur issinaudoti
Daugiau koks trukumas - (o man tai privalumas) - nereali daugybe laipteliu, tad maista naikinti galima drasiai, nes kalorijos tikrai turi kur issinaudoti

Dekui, gana aiskus komentaras, bent jau zinai ko tiketis, jei kada vaziuosiu i ji. As kai ji ziurinejau, tai laiptelius irgi, kaip privaluma atsizymejau

Playlt, tai taip ir neisduosi, kokiu cia viesbuciu taip patenkintas, nes giri, giri, o mes ir apziureti jo net neturime galimybes

Paskutines min. as ziuriu visur, per visas agenturas. Bet mano manymu, jos netikros . Nes tikrus paskutines minutes pasiulimus gauna tik agentai. Neesu tikra, bet taip viena agente man sake.
Ziurineju viesbuti CLUB INSULA 5* , vienam 1735 Lt. gal kas buvote jame, labai noreciau ka nors apie ji suzinoti. Top travel atsiliepimuose - apie ji labai gerai, o starexpress - tai siaip sau. Dar rusu forume skaiciau , tai irgi neblogai ji vertina, Na, stiprios 4.
Ziurineju viesbuti CLUB INSULA 5* , vienam 1735 Lt. gal kas buvote jame, labai noreciau ka nors apie ji suzinoti. Top travel atsiliepimuose - apie ji labai gerai, o starexpress - tai siaip sau. Dar rusu forume skaiciau , tai irgi neblogai ji vertina, Na, stiprios 4.

QUOTE(Dominyyka @ 2010 06 06, 17:44)
Meryan viešbuty patiko vienas dalykas - nejaučiau turkų įkyrumo. Viskas labai malonu, mandagu, bet nėra to įkyraus kabinėjimosi. Gal tiesiog viešbuty tvarka tokia, nes labai jautėsi, kad restorano personalas labai klauso savo vadovo, kuris ištisai stebėjo ten esančią tvarką.
Tikrai gaila, kad vakarais tai toks trinimasis
Būtų miestas netoli, tai ta problema nebūtų tokia ir aktuali.
Tikrai gaila, kad vakarais tai toks trinimasis

O kokia LT animatorė šiais metais Meryan'e? Pernai buvo Raimonda,ar šiais metais kita?
QUOTE(grapus @ 2010 06 07, 21:12)
O kokia LT animatorė šiais metais Meryan'e? Pernai buvo Raimonda,ar šiais metais kita?
siemet nauja mergaite - Ramune. sake, kad pirma karta. labai faina

Jezau kokius blogus komentarus ką tik perskaičiau apie Daima Resort iš
top travel
My Webpage
žinojau ,kad nevertas 5 žv, bet kad taip blogai bus
Keista ,kad rusai visai kitokius atsiliepimus paliko.Aišku tik viena,noras važioti ten dingo
top travel

My Webpage
žinojau ,kad nevertas 5 žv, bet kad taip blogai bus

Keista ,kad rusai visai kitokius atsiliepimus paliko.Aišku tik viena,noras važioti ten dingo

QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 07, 22:33)
Ir as juos skaiciau, tai MB jau keikia visa pasauli. as tai manau, kad vaziuosiu neziuredama i tuos atsiliepimus- bus kas bus. Svarbiausia atsipalaiduoti ir megautis atostogomis
Man atrodo, neuzilgo ten vaziuos Gintaras, tai palauksim paciu svieziausiu atsiliepimu is saviskiu

Man atrodo, neuzilgo ten vaziuos Gintaras, tai palauksim paciu svieziausiu atsiliepimu is saviskiu

vaje, gal nenusiteikite taip blogai

O gintaras ne i Botanika?

QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 07, 22:56)
ne mes neesam išrankus labai maistui,bet kai rašo ,kad iš viso tik žalias kebebas yra,tai jau totalus košmaras.Smurka tu ten dirbi -paklausk kaip ten iš tikruju yra 

As perskaiciau, kad yra vistienos, zuvies, tai gal kaip nors atkentesite. Pagaliau aplinka sako gana grazi, kalnai matysis

Gal ir kvailai skambes, bet kaip atpazinti tuos vadinamus "dolmusus"?

QUOTE(liolikė @ 2010 06 07, 22:36)
jie mazesni uz iprasta autobusa, bet ir kiek didesni uz 'mikriuka' ir visada turi numeri ant priekinio lango (kaip musu mikriukai)