Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 19:55)
O gidas visada tas pats ar jie ten keičiasi? Tas gultų užėmimas tai man nelabai patinka.

gidai keiciasi, ten tame regione ju yra 5 (jei neklystu). O del gultu, tai beveik visur tekdavo anksti uzsiimti.

Mus si karta i oro uosta atveze likus 1,5 val iki skrydzio. Kol viska praejom, tai liko tik 40 min. Net nejau i duty free, nes nebuvo laiko. O greitai perbegti visai nenorejau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 06 05, 20:56)
gidai keiciasi, ten tame regione ju yra 5 (jei neklystu). O del gultu, tai beveik visur tekdavo anksti uzsiimti.

bent jau mums nereikėjo gultų užsiimti- visur pilna laisvų buvo, bet gal todėl, kad šiuo metu nedaug žmonių dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 21:59)
bent jau mums nereikėjo gultų užsiimti- visur pilna laisvų buvo, bet gal todėl, kad šiuo metu nedaug žmonių dar  g.gif

pažiūrėjau nuotraukas-jūsu viešbutis nerealus wub.gif wub.gif ar viskas patiko?
kiek sumokėjote?
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 05, 21:43)
aha ten eiles visad didziules, nesuprantu net kodel, man tai ten brangu viskas g.gif

ten ziauriai brangu-ledu mano vyrukas uzsimane, tai net akys issoko kiek kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 21:40)

ir kaip gerai, kai viešbutis būna pirmas nuo oro uosto- pirmus paleido, paskutinius paėmė  wub.gif  kitais metais ieškosiu kad vėl taip būtų  bigsmile.gif

Čia Silence Beach resort pirmas nuo aerouosto?
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 06 05, 17:57)
Trūksta ten vieno priminimo, bent jau man aktualaus, gal ir kitiems trumparegiams - atsarginiai akiniai.

as turiu vienus akinukus, bet vezuosi dvejas poras linziu. manau ir ten, turedama recepta nesunkiai ju isigyciau ax.gif

QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 05, 21:07)
Na cia labai subjektyvi nuomone, TUI vokieciu berods kompanija, ir cia vokieciu isrinkti geriausi viesbuciai, tarkim Rixos tinkle vokieciu reikia su ziburiu ieskoti, todel Rixos viesbuciu siame sarase ir nera biggrin.gif O viesbuciai tikrai labai geri

Vat butent, kad tu reitingu kiek tik nori prikepta. tai zinoma nereiskia, kad i tuos reitingus patenka blogi viesbuciai, taciau labai objektyviais as ju nepavadinciau.

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 21:14)
na bet vertinant objektyviai,man Delphinu viesbuciai tikrai atrodo geri.

taip, zinoma, kad geri, bet as bjauriai prikibau prie zodelio "prabangus" tongue.gif Man kazkaip nesulyginami Delphin su Hillside Beach Club (kiek viena ausim girdejau, tai cia lyg ir tinklas yra, kiti ju viesbuciai irgi prabangus skaitosi, bet nesiimu tvirtinti blush2.gif ), Gloria Serenity Resort, Adam and Eve, Calista Luxury Resort, na ir pagaliau Kempinski tinklas, Rixos premium abu viesbuciai. Na ir ko gero kruva kitu, kuriu mano akys neuzmate, nes tiesa sakant idomu, bet neaktualu blush2.gif
Renaissance Antalya - sitas irgi uzsekusi, kad prie prabangiuju, bet nesiginau labiau, tai negarantuoju, kad tai nebuvo kazkieno labai subjektyvi nuomone blush2.gif
Na, diskusija tokia nelabai prasminga, tiesiog tokia akiraciui praplesti kiek, kad nebutu taip, jog Delphin, tai jau visa ko virsune. Manau Palace dar toli grazu iki tu prabangiuju.

QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 22:03)
o aš vakar persistengiau saulėje  nusvilau kaip kažin kas...sėdžiu dabar su pūslėm

sveika sugrizusi, kazkaip atrode, kad ilgiau nei savaitei vaziavai. brrrr, kaip baisiai tu cia apie tas pusles unsure.gif

QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 06, 01:32)
visada taip buvo,kuo brangesnis viešbutis ,tuo brangesnės kainos  ax.gif

prie ko cia viesbutis ir kainos antalijos oro uoste g.gif

QUOTE(xjurga @ 2010 06 06, 01:58)
Čia Silence Beach resort pirmas nuo aerouosto?

cia jau kaip pataikysi. jie juk suskirsto poilsiautojus i autobusus ir vat zinok, kaip jie viesbucius bus isskirste, jei pakeliui dar bus kazkiek viesbuciu numatyta, tai pirmi nebus, jei nebus, tada pirmieji. tai nereiskia, kad Silence Beach pirmas nuo oro uosto. As tris kart vaziavau i Kemera, du kart veze ir i kaimelius pakeliui, bet abu kart skirtingai ir eme skirtingus viesbucius. viena karta veze tiesiai i kemera ir neeme vaziuojanciu i kaimukus, nors autobusas buvo apytustis. manau skirtingi organizatoriai skirtingai isskirsto, o ir tie patys irgi kaitalioja.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 21:15)
Na medikai rekomenduoja iš karto po nudegimo gerti kas 2 val.po ibumetino arba paracetamolio tab.Tada kažkaip lengviau viskas praeina. Bet jei jau puslės yra,tai nieko gero verysad.gif  verysad.gif Lieka tik panthenolis g.gif

Ar ne per dažnai kas 2 val.?Šiaip jau reiktų ne dažniau kaip kas 4 val.Su paracetamoliu išvis labai atsargiai,nes labai toksiškas inkstams ir kepenims doh.gif Na,jei labai skauda tai galima vieną kitą išgerti,bet nepamirškit,kad paracetamolio didžiausia paros dozė ne daugiau 4 g. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 21:51)
nu va, taip ir galvojau, kad anksčiau jų ir nebūdavo  doh.gif  matyt tas Silence prisitaikęs prie rusų kokių  schmoll.gif  lietuvoj vargstu kavinėse, nes mėgsta daug kur barstyti jas, maniau nors turkijoj galėsiu ramiausiai viską valgyt  biggrin.gif

Mane irgi domina tas viešbutis.Ar važiavot kur,ar tik viešbuty buvot?Kaip ten iki Sidės nusigauti?Ar vaikams yra pramogų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 06 birželio 2010 - 09:25
QUOTE(Editukė @ 2010 06 06, 09:22)
Mane irgi domina tas viešbutis.Ar važiavot kur,ar tik viešbuty buvot?Kaip ten iki Sidės nusigauti?Ar vaikams yra pramogų? ax.gif

mes buvom tik Žaliajam kanjone. Su vietiniais, tai neplaukiojom, tik pavežiojo. smile.gif Nuvežė į Manavgat'o mečetę, tokią labai gražią, keturių bokštų (įdėsiu foto, tik vyras dar neperkėlė į kompą). Tai teko man apsirengti ilgą sijoną ir užsirišti skarą biggrin.gif , nes buvau su trumpa suknele doh.gif
Paskui nuvežė prie Manavgato krioklio, ir tada užkilom į kalną ir iš aukštai žiūrėjom tą kanjoną.

Iki Sidės tolokai, su taksu 40 eurų berods į abi puses. Važiuoja tie autobusiukai, bet pirmiausiai reikia iki Manavgato, paskui iš ten į Sidę. Mes nevažiavom blush2.gif

Viešbutyje vaikams yra mini klubas, bet nežinau ką jie ten veikia, nes mes be vaikų. Didesniems yra vandens parkas, tai jie jau ryte susirinkę laukia, kada atsidarys- nuo 10 val.ryto atsidaro. Kol vaikai leidžiasi kalneliais, tėvai gali degintis ar šiaip gulėti ant gultų, maudytis baseine. smile.gif Yra gelbėtojai, kurie visą laiką stebi vaikus ir kontroliuoja "eismą" nuo kalnelių, kad nesusigrūstų daug biggrin.gif
Vakare nuo 20 val.atsidaro Luna parkas. Yra apžvalgos ratas, suaugusiems kelios karuselės, mašinytės, mažiukams karuselės ir mažiukams mašinytės. Taip pat ten vyksta vaikams šokiai-žaidimai smile.gif groja muzika, visi ratuku sustoja ir šoka bei rodo įvairius judesius. Mažiukai labai patenkinti kiek mačiau.

Yra vaikams baseiniukai. Ten kur mes maudėmės, tai ateidavo mažiukai, nes buvo šalia mažytis seklus baseinėlis, su čiuožykla visai mažiukams smile.gif

Mums viešbutis labai patiko, nes daug vietos ir gali rasti ramią vietelę jei norisi. smile.gif
Prie jūros yra baras, kuriame gali gerti ką nori biggrin.gif per pietus, nuo 12.30 iki 16.00 val.gali ten užkąsti- kepa visokias mėsytes ir vištas ant grilio. Nuo 16.30 iki 17.30 pliažo bare vaisiai. O vakare ten pasidaro Barbeque restoranas- nebuvom mes, tik matėm kaip ruošė- dėliojo staliukus ant smėlio, statė muzikos aparatūra ir t.t. ir pan. Manau, fainiai ten turėjo būti biggrin.gif
Vaikams kartą per dieną rodo kažkokį filmuką. Suaugusiems irgi rodo kartą per dieną meninį filmą. smile.gif
Ledai tik nustatytom valandom- nuo 16.00 iki 19.00 val. Ir Luna parke nuo 20.00 val.iki 00.00 val.
Vienoj vietoj verda turkišką kavą ištisą dieną.
Labiausiai tai patiko pati aplinka, tokia graži, prižiūrėta..gėlytės, žolytė..nameliiai wub.gif ir personalas -neįkyrus, bet maloniai paslaugus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 06, 07:43)

cia jau kaip pataikysi. jie juk suskirsto poilsiautojus i autobusus ir vat zinok, kaip jie viesbucius bus isskirste, jei pakeliui dar bus kazkiek viesbuciu numatyta, tai pirmi nebus, jei nebus, tada pirmieji. tai nereiskia, kad Silence Beach pirmas nuo oro uosto. As tris kart vaziavau i Kemera, du kart veze ir i kaimelius pakeliui, bet abu kart skirtingai ir eme skirtingus viesbucius. viena karta veze tiesiai i kemera ir neeme vaziuojanciu i kaimukus, nors autobusas buvo apytustis. manau skirtingi organizatoriai skirtingai isskirsto, o ir tie patys irgi kaitalioja.

Tai ir aš panašiai galvojau. Tik kažkaip Tylene kai parašė, kad kitą sykį irgi rinksis viešbutį kuris yra pirmas nuo oro uosto, tai galvoju užklausiu gal čia kažkaip galima sužinoti kurie čia tokie viešbučiai.

Dar Tylenes norejau paklausti, o kiek maždaug laiko važiavote iki viešbučio?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 06, 12:07)
na parase zmogus,kad jai Delphin Deliux (nebepamenu nika kas parase ir kam ten atsakineti truri del to prabangumo) prabangus,tai tik to zmogaus nuomone mirksiukas.gif juk daznas taupant pingelius renkasi viesbucius,kad butu geri seimyniniai ir nemanau,kad jie prabangus buna,todel galbut kazkam Palasas atrodo prabangus,o kazkam visai neprabangus,cia toks dalykas,kad kiekvienas galim savaip iverinti  mirksiukas.gif

na, taip galim nusidiskutuoti iki to, kad turkijoje yra prabangiu 4* viesbuciu. O siaip tai cia nelabai kas vyksta i tuos prabangiuosius, tai ir nebesipleskime ta tema mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xjurga @ 2010 06 06, 12:50)
tai galvoju užklausiu gal čia kažkaip galima sužinoti kurie čia tokie viešbučiai.

tai nuo Antalijo oro uosto yra tik dvi kryptys: Alanijos ir Kemero. tai rinkis Laros pirmuosius viesbucius, Antalijos, kurie yra i Kemero puse, arba Beldibi ir neapsirinksi, busi pirma islipusi biggrin.gif Na, jei dar kas zino kokiu variantu, idomu butu isgirsti biggrin.gif, visais kitais atvejais manau vos ne loterija.
Atsakyti
Daug diskutuojančių, pasimečiau apie kuriuos viešbučius kalbama. Mane dabar labiausiai domina Meryan. Nes keliausim jau greit ten. Ar yra Meryane restoranas a la carte? Skaitau, vienur rašo, kad yra, kitur nutylėta. Kaip yra ištikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 06 06, 10:50)
Tai ir aš panašiai galvojau. Tik kažkaip Tylene kai parašė, kad kitą sykį irgi rinksis viešbutį kuris yra pirmas nuo oro uosto, tai galvoju užklausiu gal čia kažkaip galima sužinoti kurie čia tokie viešbučiai.

nu joa, biškį nusišnekėjau su tuo pirmu viešbučiu biggrin.gif pasisekė mums taip sakant šiais metais. smile.gif

Sunku pasakyti kiek laiko važiavom g.gif nes su sustojimu. Bet kiek atsimenu, važiavom 20 minučių, tada sustojom kavinėje, ir paskui vėl 20 ar 30 minučių smile.gif

kam įdomu pažiūrėti Silence nuotraukytes, galit užmest akį ax.gif
Silence beach resort
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 06 birželio 2010 - 11:15