QUOTE(Gintaras.U @ 2010 06 05, 17:57)
Trūksta ten vieno priminimo, bent jau man aktualaus, gal ir kitiems trumparegiams - atsarginiai akiniai.
as turiu vienus akinukus, bet vezuosi dvejas poras linziu. manau ir ten, turedama recepta nesunkiai ju isigyciau
QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 05, 21:07)
Na cia labai subjektyvi nuomone, TUI vokieciu berods kompanija, ir cia vokieciu isrinkti geriausi viesbuciai, tarkim Rixos tinkle vokieciu reikia su ziburiu ieskoti, todel Rixos viesbuciu siame sarase ir nera

O viesbuciai tikrai labai geri
Vat butent, kad tu reitingu kiek tik nori prikepta. tai zinoma nereiskia, kad i tuos reitingus patenka blogi viesbuciai, taciau labai objektyviais as ju nepavadinciau.
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 21:14)
na bet vertinant objektyviai,man Delphinu viesbuciai tikrai atrodo geri.
taip, zinoma, kad geri, bet as bjauriai prikibau prie zodelio "prabangus"

Man kazkaip nesulyginami Delphin su Hillside Beach Club (kiek viena ausim girdejau, tai cia lyg ir tinklas yra, kiti ju viesbuciai irgi prabangus skaitosi, bet nesiimu tvirtinti

), Gloria Serenity Resort, Adam and Eve, Calista Luxury Resort, na ir pagaliau Kempinski tinklas, Rixos premium abu viesbuciai. Na ir ko gero kruva kitu, kuriu mano akys neuzmate, nes tiesa sakant idomu, bet neaktualu
Renaissance Antalya - sitas irgi uzsekusi, kad prie prabangiuju, bet nesiginau labiau, tai negarantuoju, kad tai nebuvo kazkieno labai subjektyvi nuomone
Na, diskusija tokia nelabai prasminga, tiesiog tokia akiraciui praplesti kiek, kad nebutu taip, jog Delphin, tai jau visa ko virsune. Manau Palace dar toli grazu iki tu prabangiuju.
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 22:03)
o aš vakar persistengiau saulėje nusvilau kaip kažin kas...sėdžiu dabar su pūslėm
sveika sugrizusi, kazkaip atrode, kad ilgiau nei savaitei vaziavai. brrrr, kaip baisiai tu cia apie tas pusles
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 06, 01:32)
visada taip buvo,kuo brangesnis viešbutis ,tuo brangesnės kainos
prie ko cia viesbutis ir kainos antalijos oro uoste
QUOTE(xjurga @ 2010 06 06, 01:58)
Čia Silence Beach resort pirmas nuo aerouosto?
cia jau kaip pataikysi. jie juk suskirsto poilsiautojus i autobusus ir vat zinok, kaip jie viesbucius bus isskirste, jei pakeliui dar bus kazkiek viesbuciu numatyta, tai pirmi nebus, jei nebus, tada pirmieji. tai nereiskia, kad Silence Beach pirmas nuo oro uosto. As tris kart vaziavau i Kemera, du kart veze ir i kaimelius pakeliui, bet abu kart skirtingai ir eme skirtingus viesbucius. viena karta veze tiesiai i kemera ir neeme vaziuojanciu i kaimukus, nors autobusas buvo apytustis. manau skirtingi organizatoriai skirtingai isskirsto, o ir tie patys irgi kaitalioja.